Προς το περιεχόμενο

Έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όση ώρα και να το αφήσω δεν κατεβάζει τίποτα!!!

Όπως βλέπετε το torrent έχει πολλούς seeds, άρα θα έπρεπε να κατεβάζει του σκοτωμού! Έχω dsl HOL 768, το πρόγραμμα δούλευε παλιότερα κανονικά και εννοείτε πως δεν έχω πειράξει κάτι, ενώ πρέπει να πω, ότι πριν φτάσει σε αυτό το στάδιο (που δεν κατεβαίνει τίποτα), κατέβαζε μόνο για 1-2 λεπτά μετά το άνοιγμα του προγράμματος και μετά σταμάταγε (και γι' αυτό νόμιζα ότι έφταιγε το TS της HOL). Όμως δοκιμάζοντας άλλο bit torrent πρόγραμμα, είδα ότι κατέβαζε κανονικά.

utorrentgk0.png

Δημοσ.

Αν προσέξεις καλύτερα θα δείς πώς οι seeders είναι 0. Το νούμερο στην παρένθεση δείχνει πόσοι είναι συνολικά και το εκτός πόσοι είναι συνδεδεμένοι τώρα. Άρα σωστά δεν κατεβάζεις τίποτα. ΑΝ δεν μπει κάποιος να κάνει seed δυστυχώς θα μείνεις εκεί...

Δημοσ.
Αν προσέξεις καλύτερα θα δείς πώς οι seeders είναι 0. Το νούμερο στην παρένθεση δείχνει πόσοι είναι συνολικά και το εκτός πόσοι είναι συνδεδεμένοι τώρα. Άρα σωστά δεν κατεβάζεις τίποτα. ΑΝ δεν μπει κάποιος να κάνει seed δυστυχώς θα μείνεις εκεί...

Ναι αλλά είναι δυνατόν να μην συνδέεται με κανέναν απ' τους 11144 seeders και εκτός αυτού αν το προσέξες όλοι οι peers είναι κολλημένοι στο 92,4%!! :confused:

Δημοσ.

Ωραία, αλλά και οι peers ξεκινούν από 0 και μετά αυξάνουν και φτάνουν 40-50. Γιατί δεν κατεβάζω από αυτούς;

Και γιατί οι seeds δεν είναι συνδεδεμένοι; Παλιότερα, που δεν είχα προβλήματα με αυτό το πρόγραμμα, οι seeds ήταν αρχικά 0 και ανέβαιναν σταδιακά. Τώρα τι φταίει;

Ναι αλλά είναι δυνατόν να μην συνδέεται με κανέναν απ' τους 11144 seeders και εκτός αυτού αν το προσέξες όλοι οι peers είναι κολλημένοι στο 92,4%!! :confused:
Σωστά!!!

Και να προσθέσω ότι καθόλη την περίοδο που κατέβαζα το συγκεκριμένο torrent, οι peers είχαν το ίδιο ποσοστό με εμένα!!! Τώρα που είμαι και εγώ στο 92,5% είναι και αυτοί!

Δημοσ.

Αρκεί μόνο να κοιτάξεις τη στήλη Avail. Δείχνει 0.924 που σημαίνει οτι είναι κάτω του 1 και επομένως δεν υπάρχουν όλα τα κομμάτια του αρχείου. Κοινώς αν δεν κάνει κάποιος seed που το έχει ολόκληρο δε θα κατέβει ποτέ.

Δημοσ.

Σύμφωνοι...

Μπορεί όμως να μου απαντήσει κάποιος, γιατί όλοι οι peers είναι στο 92,4%; Και γιατί όλοι οι seeds αποφάσισαν να την κάνουν;

Δημοσ.
thn allh fora pou otan teleioseis to katevasma tou arxeiou to sbhseis apo thn lista gia na mh sou troei bandwidth 8a pareis thn apanthsh sou
Σοβαρα;

Και τους 10000+ seeeds που "έχουν σβήσει το torrent" πως τους εντοπίζει; Μήπως έχει και μαντικές ικανότητες;

1. To 11144 είναι λίγο ύποπτο... PeerGuardian έχεις; Άμα βάλεις, εξακουθεί να δείχνει 11144;
  2. Το σκρήνσοτ δεν ωφελεί, IMHO. :-)

Το peerGuardian δεν ξέρω τι είναι... Αλλά θα ψάξω να δω. Το sceenshot γιατί δεν οφελεί;

O tracker τι status εχει ;
Ο tracker είναι ΟΚ, αλλά για καλό και για κακό πρόσθεσα και έναν δύο ακόμα, χωρίς να αλλάξει κάτι ωστόσο.
Δημοσ.

Τελικά, ο ένας tracker (ο αρχικός) πρέπει να είχε πρόβλημα (παρόλο που έλεγε status: working), αφού όταν τον έβγαλα οι seeds από 0(10000+) έγιναν 0(0), πράγμα που έτσι και αλλιώς είναι αρκετά παράξενο για καινούργιο και γνωστό πρόγραμμα (θα είδατε τι είναι... :) ).

Αλλά και πάλι, αυτό δεν εξηγεί γιατί από τους 1500 peers που υπάρχουν λείπουν ακριβώς τα ίδια κομμάτια, ώστε να είναι όλοι κολλημένοι στο 92,5%.

Τέλος πάντων, επειδή μου την έδωσε με την παλιοβλακεία, θα το σβήσω και θα πάω για ύπνο. Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσ.

Αλλά και πάλι, αυτό δεν εξηγεί γιατί από τους 1500 peers που υπάρχουν λείπουν ακριβώς τα ίδια κομμάτια, ώστε να είναι όλοι κολλημένοι στο 92,5%.

Το ότι λείπουν απ'όλους τα ίδια κομμάτια είναι απολύτως λογικό. Και εξηγώ:

Κάποια στιγμή για αδιευκρίνιστο λόγο όλοι οι seeders εξαφανίστηκαν (σαν τους δεινόσαυρους :-D), επειδή πχ δεν ήθελαν να τους τρώνε το bandwidth διάφοροι (εσείς οι υπόλοιποι) ή γιατί αισθάνθηκαν πως αυτό που έκαναν είναι παράνομο και από τις τύψεις και τα δάκρυα βραχυκύκλωσε το pc τους κτλ κτλ...

Έτσι στο torrent έμειναν μόνο Leechers οι οποίοι σταδιακά αντάλλαξαν μεταξύ τους όποια κομμάτια του αρχείου είχαν. Δυστυχώς αυτά τα κομμάτια ΔΕΝ κάλυπταν το σύνολο του torrent. Έτσι όταν όλοι πήραν ότι υπήρχε και τους έλειπε έφτασαν να έχουν το ίδιο 92.4% του torrent.

Αν δε βρεθεί κάποιος seeder σύντομα (που το βρίσκω λίαν πιθανό αφού το torrent αυτό μάλλον θεωρείται πια dead) ψάξε και βρες άλλο torrent με το ίδιο size όμοια αρχεία (αν πχ αυτό έχει 1 .iso 600ΜΒ αρχείο βρες κάποιο που να έχει μεταξύ άλλων 1 .iso 600ΜΒ, αν αυτό έχει 10 .rar των 60ΜΒ βρες κάποιο που να έχει 10 .rar των 60ΜΒ) και βάλτο να συνεχίσει σε αυτό που έχεις ήδη κατεβάσει. Αν είσαι λίγο τυχερός ίσως καταφέρεις να μην ξανακατεβάσεις το 92.4%.

ΥΓ Υποθέτω πως το θες για backup του προγράμματος που έχεις αγορασμένο νόμιμα, σωστά? ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...