DIMITRISG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εχω ακουσει οτι αν δεις στον υπνο σου αραπη να χεζει στη θαλασσα σημαινει ΛΕΦΤΑ το χει δει κανείς ;;
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ΑΧΑΧΕΑΕΧΑΧΕΧΑΧΕΑΧΕΕΑΧΑΑΧΑΧΑΕΧΑΕΧΕΧΕΑΑΕΑΕΧΕΕΑΑΕΧΕΑΕΕΑ ΧΑΧΕΧΑΕΧΑΕΧΑΕΧΑΧΧΑΧΑΕΑΕΧΑΧΕΑΑΧΕΑΕΧΕΑΧΑΧΕ ΧΑΕΧΕΑΧΑΧ ΑΕΑΕ ΑΧΕΧΑΕΧΑΕΑΕΧΕΕΑΧΕΑ ΑΧΕΧΑ ΧΑΕ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΧΕΧΑΧΕΑΕΑΧΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ
punky Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μαλάκες θα απαντήσει κανείς σοβαρά; Άντε γιατί ετοιμάζομαι να ξαπλώσω σε λίγο.
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Προβλέψιμο_σχόλιο_περί_συγκεκριμένης_οπτικής_του_πάνκη_αναφορικά_με_έγχρωμους_μετανάστες.
nontasg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Το πόσα λεφτά θα πάρεις εξαρτάται από το πόσα μποφώρ θα έχει η θάλασσα κατά τη διάρκεια της εν λόγω ενέργειας..... Επίσης εξαρτάται από το πόσες μέρες έχει να χέσει ο αράπης...... Επίσης έχει σημασία και τι έφαγε την προηγούμενη μέρα ο αράπης...... Και το πιο σημαντικό:πόσο μεγάλο κώλο έχει ο αράπης........... Ρε τι διαβάζω εδώ μέσα.....:? :? Πάει γραμμή για την υπογραφή του shadow_zone..... :mrgreen:
punky Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 (τι αμαρτίες πληρώνω....) πότε πας φαντάρος ρε σατανιστή με την περμανάντ; θα μας λείψεις. για αυτό ρωτάω.
paschalia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Πρωτα εγω θα δω εγγονια κ μετα θα παει φανταρος
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Επίσης άμα είναι ψιλό ή χοντρό,να δείς αμα θα πάρεις κέρματα ή χαρτονομήσματα,αχαχα! Πάντως είναι λεφτά κ μόνο όταν δεις σ****
Members gsarig Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Η εξήγηση είναι προφανής: Τα σκατά είναι γνωστό σε όλους ότι σημαίνουν λεφτά. Το ότι τα κάνει αράπης, σημαίνει ότι θα είναι "μαύρα" (αφορολόγητα). Η θάλασσα με μπερδεύει λίγο, γι' αυτό διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για την ορθότητα της συγκεκριμένης ερμηνείας.
kx5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Η εξήγηση είναι προφανής: Τα σκατά είναι γνωστό σε όλους ότι σημαίνουν λεφτά. Το ότι τα κάνει αράπης, σημαίνει ότι θα είναι "μαύρα" (αφορολόγητα). Η θάλασσα με μπερδεύει λίγο, γι' αυτό διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για την ορθότητα της συγκεκριμένης ερμηνείας. Από πότε οι μαύροι βγάζουν μόνο μαύρα σκ@τ@? :razz: :?: Είσαι λάθος φίλε μου :-P Υπομονή μέχρι ο παππούς μου να αγοράσει τον "Καζαμία 2007" και το μυστήριο θα λυθεί.
punky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Η θάλασσα με μπερδεύει λίγο Δεν θα έπρεπε. Μαύρος = κωλοφαρδία, τύχη. Σκατά = θα χεστούμε στο χρήμα ένεκα της πιο πάνω συνθήκης Θάλασσα = νερό. Δηλαδή κλασσική περίπτωση ξεπλύματος χρημάτων
Members gsarig Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Χμ... ανοίγετε νέους ορίζοντες στην σκέψη μου... Ειδικά η θεωρία σου, punky, συμπληρώνει τον συλλογισμό μου και τον προχωράει ένα βήμα παραπέρα... Βέβαια, από την άλλη, αν το πάρουμε φροϋδικά (τα όνειρα είναι παραμορφωμένες εκδηλώσεις απωθημένων επιθυμιών), το πράγμα γίνεται λίγο ανησυχητικό: τί απωθημένες επιθυμίες μπορεί να έχει κάποιος που ονειρεύεται μαύρους να χέζουν στη θάλασσα; !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.