NeTeD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα, Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι να ψαχουλεύω στο net για να διαλέξω mp3 player. Έχω ήδη 2 muvo, ένα παλιό κλασικό 128άρι και ένα 512 (tx se) που όμως παρέδωσε πνεύμα πρόσφατα. Γενικά απ'την Creative δεν έχω κανένα παράπονο και θα πήγαινα καρφί να πάρω πάλι ή κάποιο v200 ή κάποιο nano plus. Μέχρι που είδα το Sony NW-E002F (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=851787) το οποίο έχει ότι ακριβώς ζητάω: στικάκι usb (μεγάλη υπόθεση), fm, 512mb, αυτονομία ενώ είναι πολυ πιο όμορφο και πολύ πιο μικρό σε σχέση με τα αντίστοιχα Creative. Αλλά έχει και κάτι που δεν ζητάω... Αυτή την αηδία το SonicStage που για ανεξήγητους λόγους η Sony επιμένει να καταστρέφει τα players της. Το τόπικ το άνοιξα κυρίως μήπως κάποιος από εσάς έχει αυτό το sony να καταθέσει τις απόψεις του. Το ότι πρέπει να έχω το sonicstage σε κάθε pc που μεταφέρω μουσική ίσως μπορώ να το αντέξω. Πόσο χρόνο όμως παίρνει η μεταφορά; Γίνεται μετατροπή των mp3 μου σε ATRAC? (άλλη ανωμαλία αυτή...) Σε παλιότερα μοντέλα ξέρω ότι έτσι συμβαίνει αλλά στα τελευταία της (όπως αυτό) νομίζω ότι υπάρχει πλέον native υποστήριξη. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Ακόμα και έτσι όμως, σε κάποιο review πήρε το μάτι μου ότι η μεταφορά εξακολουθεί να είναι πάναργη γιατί η σύνδεση είναι USB1.1! Ισχύει; Είδα ότι υπάρχουν κάποια alternatives για το sonicstage όπως το GYM (http://clientes.netvisao.pt/~sonygym/). Προσφέρουν κάτι καλύτερο; Άλλη απορία: τουλάχιστον λειτουργεί σαν removable device σε άσχετο pc που δεν έχει sonicstage για μεταφορά άλλων αρχείων; Και άντε, μετά από ώρες μαζοχισμού για να περάσεις έστω και ένα τραγούδι μετά τί λέει η συσκευούλα; Έχει πράγματι τόσο υψηλή αυτονομία όσο υπόσχεται (20-30 ώρες); Από ποιότητα ήχου; Από προβλήματα στο navigation; Είναι λειτουργικό ή για να διαλέξεις ένα τραγούδι θα ευχόσουν να διάβαζε τη σκέψη; Είναι πολύ κρίμα πάντως γιατί συνδυάζει τόσο καλά χαρακτηριστικά και έχει ένα τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ drawback που μάλλον σε Creative με βλέπω πάλι. Στο από κει στρατόπεδο είμαι μεταξύ v200 και nano plus. Το πιο κοντά σ'αυτά που θέλω είναι το v200 (fm και usb στικάκι) ενώ τo nano plus θέλει καλώδιο και δε βολεύει αλλά είναι μικρό το άτιμο... Τυχαίνει να έχει κανείς το v200 να μας πει τις εντυπώσεις του; Thank u.
punky Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Το μόνο που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι είναι πανέμορφο (ειδικά αυτή η OLED screen είναι όλα τα λεφτά) γιατί το περιεργάστηκα λίγο καθώς το πήρε κάποιος συνάδελφος. Δυστυχώς δεν ήταν όμως καθόλου γνώστης, κι έτσι όλα τα ακαδημαϊκά ερωτήματα (που συμπίπτουν με τα δικά σου) δεν ήξερε να μου τα απαντήσει. Από την αυτονομία πάντως ήταν πράγματι ευχαριστημένος. Πάντως η μεταφορά ενός κομματιού που έγινε μπροστά μου δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορη. Τώρα οφείλεται στο USB 1.1? Οφείλεται σε ενδεχόμενη on the fly μετατροπή σε ATRAC? Δεν ξέρω. Το μόνο μειον που βρήκα και είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω είναι η χαμηλή ένταση του ήχου. Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα της Sony σε αυτό. Νομίζω ότι ερχόμενος ειδικά από Creative θα απογοητευτείς σε αυτό. Όσα γράφεις είναι πράγματι γνωστά μειονεκτήματα των Sony αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω με βεβαιότητα για να σε βοηθήσω παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.