tsouk1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω να μην υπάρχει ιδιο θέμα απο πρίν έψαξα λίγο αλλα δε βρήκα τίποτα.Δεν είχα κ κάτι συγκεκριμένο να αναζητήσω. Λοιπόν έχω μια κάρτα MSI NX-7900 GTO 512MB RAM. Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω όποιοδήποτε βίντεο με οποιοδήποτε Player να το δώ μου βγάζει τα χρώματα ποιο σκοτεινά κ πιο κοκκινο ή αν υπερισχυει το μπλε μπλε κ.ο.κ. Μόλις όμως ανοίγω το CONTROL PANEL της Nvidia κ πάω στο τομέα Video & Television κ ανοίγω το Adjust Video Colour Settings τότε όλα τρέχουν μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα Hardware αλλα κάτι παίζει με τους drivers . Όποιος γνωρίζει κ μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
megas-ARIS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 exo mia 7950gt kai exo to idio problhma...mpes stin rithmiseis kai prospathise na to diorthoseis oso mporeis giati teleia eikona diskola na deis...ego prosopika pote xana nvidia....
tsouk1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ναι το έκανα κ δούλεψε ωστοσο δεν είμαι ευχαριστημένος θα στείλω mail στην εταιρία να δω τι θα μου πούν. Ευχαριστώ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 exo mia 7950gt kai exo to idio problhma...mpes stin rithmiseis kai prospathise na to diorthoseis oso mporeis giati teleia eikona diskola na deis...ego prosopika pote xana nvidia.... Kala oxi pote ksana nvidia einai xazo na les...apla etuxe guys...kai go me nvidia den exo tetoia probs...paizei rolo kai i othoni panta min ksexnate...
Pink_Panther Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Mipws an dokimazes me tous latest drivers? H an exeis aftous na dokimazes me tous proigoumenous?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.