pankou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Σκέπτομαι σοβαρά να καταργήσω των οτε και να κάνω σύνδεση με την vivodi στο πρόγραμμα που δίνει 500 λεπτά δωρεάν προς αστικές υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις και internet 1024 με πάγιο 29,85 Ευρώ/μήνα. Όσοι από εσάς έχετε vivodi θα ήθελα να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένοι επίσης θα ήθελα να μάθω ποιες άλλες εταιρείες έχουν δικό τους ιδιόκτητο δίκτυο και με ποια θα σύμφερε η σύνδεση για τηλέφωνο και γρήγορο internet.
cool_alex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Αν σε καλύπτει η Tellas βάλε το Zisto. -Απεριόριστα τηλέφωνα σε σταθερά -4Mbit/512kbps -Φορητότητα αριθμού με 46 εωρώ το μήνα.
kage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 teledome,vivodi,forthnet pros to paron briskeis ta site k an uposthrizei thn perioxh s feugeis apo ote:P
irokesen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 περιμενετε όλουσ τους παρόχους να συνδεθούν και να δώσουν net+voice..η forthnet είναι σχεδό έτοιμη,η hol επίσης και όπου να'ναι θα δώσει προσφορές και η ON (καινούργιος πάροχος)..
palkan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά μένω στο Ψυχικό και και έκανα μεταφορά (με φορητότητα του αριθμού του ΟΤΕ ) στη VIVΟDI αλλά κρίνοντας εκ του αποτελέσματος έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος. Η ποιότητα της γραμμής είναι από μέτρια και κάτω, έχει ηχώ, και η ένταση του ήχου αυξομειώνεται . Αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος όταν συμβαίνουν αυτά γιατί σημαίνει ότι έχω τηλέφωνο.Συνήθως έχω πλήρη διακοπή για μια μέρα κάθε τρεις!!!!! Το δε κέντρο της VIVODI πλην του τεχνικού Νο 45 δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Άλλα μου λέει ο ένας άλλα η άλλη και άκρη δεν βγάζεις.Έχουν δε επινοήσει και ένα πολύ έξυπνο τρόπο να σε ξεφορτώνονται Σου λένε :για να μη χρέωνεστε κλείστε και θα σας καλέσουμε εμείς αργότερα και σιγά μη σε πάρουν.Αν δε κάνεις ότι ζητάς να μιλήσεις σε κάποιο υπεύθυνο πάντα είναι απασχολημένος αλλά να μην ανησυχούμε γιατί θα μας πάρει αργότερα!!!!!! Τούς έχω στείλει πάνω από 8 e-mail που τους λέω τα προβλήματα άλλα συγκίνηση καμία. Για να μη ξεχνάμε και το ADSL: πλήρωσα για 2048/256 αλλά πάνω από 1600 δεν έχω δει ποτέ. Συμβουλή : Μη αλλάζεται τηλεπικοινωνιακό πάροχο τουλάχιστο προς το παρόν .Ο ΟΤΕ μπορεί να έχει άλλα κακά αλλά είναι σίγουρος.Και εάν επιμένετε να αλλάξετε μην κάνετε το λάθος που ονομάζεται VIVODI. Υ.Γ. Ήθελα πολύ να ξέρω η Παπαρίζου σπίτι της έχει VIVODI ;
alfista Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Φίλε δικαιολογημένος ο εκνευρισμός σου αλλά μην ξεχνάμε ότι ανάλογα προβλήματα έχουν και άλλοι με τον ΟΤΕ οπότε το σιγουριά που αναφέρεις δε το συμμερίζομαι. Σίγουρα συμφωνούμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να δούμε ένα πάροχο που να λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα.
palkan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητέ alfista Ο εκνευρισμός μου δεν ωφείλεται στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που έχει η σύνδεση αλλά στη παντελή αδιαφορία που δείχνει η vivodi στα επανειλημμένα μου μηνύματα δείχνοντας έτσι το πόσο υπολογίζει τους πελάτες της.
alfista Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητέ alfistaΟ εκνευρισμός μου δεν ωφείλεται στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που έχει η σύνδεση αλλά στη παντελή αδιαφορία που δείχνει η vivodi στα επανειλημμένα μου μηνύματα δείχνοντας έτσι το πόσο υπολογίζει τους πελάτες της. Κι εγώ μπορώ να σου πω για τα 4 τηλεφωνήματα που έκανα προχτές Παρασκευή στο 134 για ενεργοποίηση connex και με κλείνανε με τη διαβεβαίωση ότι θα με πάρουν σε μια ώρα ο πρώτος, και 10 με 15 λεπτά οι υπόλοιποι. Όπως καταλαβαίνεις @@ με πήρανε όλοι τους. Βγάλε συμπέρασμα κι εσύ πόσο υπολογίζει ο ΟΤΕ τους πελάτες του.
palkan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 alfista Εάν με βοηθήσεις να δείρω τους δικούς μου θα σε βοηθήσω να δείρεις τους δικούς σου .(Μιλάμε για πολύ ξύλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.