Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Gainward 7600GS

schumacher_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα ωραία και καλά και πήρα μια καινούρια καρτούλα για το pc, καθώς η παλιά AGP μου επιεικώς σερνόταν... Μετά από λίγο ψάξιμο, παρατήρησα ότι οι περισσότεροι αναφέρονται στο τσιπάκι 7600gs με καλά λόγια, σχετικά με την τιμή του πάντα (διέθετα 100-130?)...Η κάρτα που πήρα, συγκεκριμένα είναι αυτή ...

Το θέμα είναι το εξής: στη συσκευασία υπάρχει και ένα καλώδιο τροφοδοσίας για την κάρτα, το οποίο δεν ξεκαθάρίζεται αν πρέπει να το χρησιμοποιήσω... σε μία σελίδα του manual λέει "όχι", σε άλλη σελίδα "ναι"... Όταν το έχω συνδεδεμένο, στο τέλος της εγκατάστασης των drivers η εικόνα στην οθόνη χαλάει και το pc κολλάει... όταν δεν έχω την εξτρα τροφοδοσία, οι drivers μπαίνουν κανονικά, αλλά με το που κάνω επανεκκίνηση, κολλάει κατά την εκκίνηση των xp...

Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον... είπα το σ/κ να λιώσω λίγο σε κανένα παιχνιδάκι και τελικά με βλέπω να σιχτιρίζω...

Δημοσ.

Φιλε μου εχω την καρτα στην οποια αναφερεσαι και θελω να σου πω οτι το καλωδιο πρεπει να το συνδεσεις. Τα προβληματα που αναφερεις μου ειναι αγνωστα. Δοκιμασε αλλους οδηγους γραφικων και μητρικης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...