Προς το περιεχόμενο

Edward Norton.Ψάξτε για τον δεύτερο...

morfeus13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μενα πρωτα ερχεται ο Brad Pitt και μετα o Norton. σχεδον σε οποια ταινια και να τον εχω δει(καλα, δεν εχω δει και τα απαντα:-P), ηταν απο παρα πολυ καλος, εως απιστευτος.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
BLISS LOL re file:mrgreen: ,gsarig den einai tixaio(mias kai milas gia skinothetes) oti stis tainies pou anaferese,pupl fiction,sin city, skinothetis kai simparagogos einai o trismegistos Quentin Tarantino?O anthropos einai allou,se allo epipedo

Ο Ταραντίνο είναι ένας από τους σκηνοθέτες σε ταινίες των οποίων θα πήγαινα ακόμα κι αν διάβαζα τα χειρότερα από κοινό και κριτικούς (αφού όμως πρώτα βεβαιωνόμουν ότι όντως είναι αυτός ο σκηνοθέτης και όχι ότι απλώς "συστήνει" την ταινία - βλ. hostel :mrgreen:).

Δε νομίζω όμως να το έκανα αυτό για κανέναν ηθοποιό, ειδικά σήμερα που με το που ξεπετάγεται ένα ταλέντο το απορροφά η βιομηχανία και το χαραμίζει σε blockbusters και χαζο-κωμωδίες / περιπέτειες (φυσικά η ευθύνη γι' αυτό βαραίνει και τους ίδιους τους ηθοποιούς - δεν φταίει για όλα το σύστημα).

Δημοσ.

O Καλυτερος ηθοποιος ειναι αυτος που παιζει τον αδερφο του σκοφιλντ στο πριζον μπρεικ -ο λινκ δι σινκ-(τι να κλασει ο νορτον μπροστα του)

Δημοσ.

Αν ασχολούμαστε με ηθοποιούς γεννημένους τη δεκαετία του 60 δε νομίζω ότι ο Νόρτον (1969) έχει πολύ τύχη.

Στη δική μου λίστα έρχεται πίσω και από τον Johnny Depp (1963)(μη μπερδεύουμε τη βούρτσα με τη ...Λούτσα) και από τον Brad Pitt (1963) που έχουν αναφερθεί, ενώ δεν μπορώ να μη βάλω ψηλότερα τον Sean Penn (1960) (τι ιερόσυλη η σύγκριση - 9 χρόνια διαφορά ηλικίας και 20 χρόνια διαφορά καριέρας), τον Benicio Del Toro (1967), τον Nicolas Cage (1964), τον Ralph Fiennes (1962)...

Δημοσ.

petesoulis το post σου με βρίσκει σύμφωνο σε πολλά σημεία

θεωρώ και εγώ ότι στην κορυφή της δεκαετίας του 60 παίζει ο Johnny Depp με εξαιρετικές επιλογές ΚΑΙ ερμηνείες σε αυτή την πολύχρονη καριέρα.

Συμφωνώ ότι ο Edwart Norton είναι εξαιρετικός ηθοποιός, δυστηχως όμως μην ξεχνάμε ότι δεν τον έχουμε απολαύσει σε τόσο μεγάλη γκάμα ταινιών (έχει την τύχη να είναι πολύ επιλεκτικός στους ρόλους που διαλέγει πλέον) έτσι ώστε να μπορούμε και να τον συγκρίνουμε με οποιονδήποτε αλλον.

Μου αρέσει και εμένα πολύ ο Ralph Fiennes αν και σε αρκετούς φαίνεται πολύ ¨παγερός¨, απόψεις είναι αυτές. Ο Brad Pitt είναι κλασικό φαινόμενο jean premier και ελαφρά υπερεκτιμημένος ως ηθοποιός. Ξεκίνησε άριστα και τα τελαυταία χρόνια έχει τυποποιηθεί και στους ρόλους του και στις ίδιες τις ερμηνείες του. Ο Nicolas Cage, ok αλλά πολυφορεμένος απο κάποια στιγμή και μετά.

By the way τον Leonardo DiCaprio κομπιάζω ακόμα στο να του κάνω την τιμή να τον αποκαλέσω ηθοποιό. Έχω την αίσθηση ότι είναι απλά ένα μοντελάκι με φωτογένεια στην κάμερα που είχε το ψόνιο να γίνει ηθοποιός. Δεν μου άρεσε ούτε στο Aviator, ούτε στο πολύ καλό Departed.

Μιας και περάσαμε στην δεκαετία του 70, να πω ότι συμπαθώ ιδιαίτερα Josh Hartnett (1978 ) και Jonathan Rhys Meyers (1977) και αν ελπίζω κάτι, είναι να μην την ψωνήσει κανένας απο τους δύο γιατί έχουν τρομερό στυλ!

Δημοσ.

Johnny Depp και ξερό ψωμί.

Μου αρέσει πολύ ο Norton. Αλλά παρα πολύ.

Απλά τον Depp τον λατρεύω. Από attitude μέχρι ερμηνείες.

Και για να μην είμαι άδικος και ο Leonardo έχει δώσεις καλές ερμηνείες. Θυμάμαι όταν έβλεπα το Catch me if you can μού άρεσε πάρα πολύ.

Δημοσ.
δεν είδα να αναφέρεται κάπου ή αν κάνω εγώ λάθος πάντως ο norton μου άρεσε πάρα πολύ και στο primal fear.κορυφαίο

Όντως είναι πολύ καλός σε αυτήν την ταινία.

Ακόμα η ταινία αυτή διαθέτει super OST με εξαιρετικά κομμάτια όπως το

Primal Fear - 08 - Dulce Pontes - Cançao do Mar

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο Νόρτον είναι όντως κορυφαίος ηθοποιός κι έχει γενικά κάνει πολύ καλές επιλογές IMHO. Με μοναδική εξαίρεση (πάντα IMHO) τη ταινία που συμπρωταγονιστούσε με τον Ben Stiller (δε θυμάμαι πώς τη λένε). Τα ίδια και ο Pitt που λόγω παρουσιαστικού θα μπορούσε να γίνει ένας δεύτερος Hugh Grant (ρομαντικές κομεντί δηλαδή) αλλά επέλεξε να συμμετέχει σε ταινίες πρωτότυπες και διαφορετικές. Προσωπικά, πιστεύω ότι και μόνο στα Fight Club, Seven και 12 Monkeys να είχε παίξει, θα είχε καλύτερη καριέρα από την πλειοψηφία των ηθοποιών της γενιάς του. Ο ΝτιΚάπριο είναι ο ορισμός του παρεξηγημένου ηθοποιού, τόσο λόγω παρουσιαστικού όσο και λόγω Τιτανικού. Αν εξαιρέσουμε τον Τιτανικό (που btw δεν είναι κακή ταινία, απλά δεν είναι τίποτα το πρωτότυπο), ο τύπος έχει παίξει σε καταπληκτικές ταινίες κι έχει δώσει συγκλονιστικές ερμηνείες (δείτε το basketball diaries και θα καταλάβετε τι εννοώ)

Δημοσ.
Είστε όλοι gay.

Ακους εκεί, Ντι Κάπριο.

Το ότι είναι gay φάτσα δεν τον κάνει κακό ηθοποιό. Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι όλοι gay.:mrgreen:

Δημοσ.

Καλά, έχετε προφανώς δίκιο ότι αυτό το metrosexual στυλάκι που έχει πέραση τελευταία είναι απαράδεκτο (βλ. Orlando Bloom). Πού είναι ο Steve McQueen, o Charlton Heston, o Clint Eastwood; Αυτοί ήταν πραγματικά αντρικά πρότυπα. Και σήμερα έχουμε τα αμούστακα ερμαφρόδιτα που είναι ευαίσθητοι και "in touch with their female side". Κατάντια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...