vsls Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ασε που μου ανοιξε την ορεξη να δω κι αυτο το aviator επιτελους. Ως Scorsesικος θα ελεγα να ΜΗΝ το δεις... Απογοητευση... Οσο για καλυτερους/χειροτερους δεν μου αρεσουν οι γενικες λιστες... Εκαστος στο ειδος του!
Guerriero4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Pantos o Norton einai poli kalos kai stin teleutaia tou tainia 'the illusionist' Deite to
blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω...η θέση της κορυφής έχει καπαρωθεί χρόνια τώρα από τον αξεπέραστο Keanu Reeves, που έχει κατορθώσει να υπερβεί το πεπερασμένο φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων, ταυτίζοντας το με τον πλούτο των αντιδράσεων μιας ξυλόπλακας από μαόνι. Μετά έρχεται ο Norton...
BLISS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ...έχει κατορθώσει να υπερβεί το πεπερασμένο φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων, ταυτίζοντας το με...... Ο Keanu σε μια εκ βαθέων ανάλυση των συναισθημάτων του... Και εδώ επίσης σε βαθιά περισυλλογή, χωρίς στομαχικές και ψυχοσωματικές διαταραχές... !Σ.Ο.Ε.Λ.Ε
blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ο άνθρωπος είναι ηθοποιάρα. Πρόσεξε πόσο πειστικότατα αποδίδεται η αγωνία της κοιλιακής του διαταραχής να ανακουφιστεί, με το ιδεατό σφίξιμο των μηνιγγιών και το σούφρωμα της περιοχής ανάμεσα στα φαβορίτα και το "πόδι της χήνας". Ακόμα κι η πτώση του εμετού, δεν ακολουθεί κάποιο τυχαίο pattern...είναι όλα υπολογισμένα. Υποκλίνομαι ταπεινά!
Members gsarig Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Εδώ και χρόνια έχω πάψει να επιλέγω τις ταινίες που θα δω βάσει των πρωταγωνιστών τους (μετά από αρκετές απογοητεύσεις) και προτιμώ να ρίχνω περισσότερο το βάρος στον σκηνοθέτη. Τελικά τείνω να πιστεύω πως μεγάλο ρόλο τελικά παίζει, εκτός από το ταλέντο αυτό καθαυτό και οι επιλογές που κάνει ένας ηθοποιός στην καριέρα του, κι από αυτή την άποψη ο Norton δεν τα πάει άσχημα. Καλός, κατά τη γνώμη μου, σε αυτό τον τομέα είναι και ο Guy Pearce (LA Confidential, Memento, Ravenous, Proposition), καθώς επίσης και ο Johnnie Depp (αν και αυτός είναι παλιότερος). Αξιόλογα δείγματα έχει δείξει και ο Eric Bana, ενώ δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την τρομακτική αλλαγή του Christian Bale στο Machinist (σου έδινε την εντύπωση ότι όντως έχει να κοιμηθεί ένα χρόνο). Τέλος, δεν είμαι σίγουρος αν ανήκει στη γενιά του Norton, αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω και τον Javier Bardem.
antreas18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Foveros o norton alla kai o di caprio, eidika opws eipe kai kapoios prin apo mena sto wats eating gilbert grape..xalara i ermineia tou itan gia oskar.Ton johny depp pantws ton thewrw kalutero kai apo di caprio kai norton.
Freddie Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Όντως εξαιρετικός ηθοποιός αλλά πρέπει να βγάλει κανένα ζορικό έργο γιατί κοντεύει να γίνει μύθος.
andrip Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 δεν έχω δεί να μιλάτε για το primal fear... (φόβος ενστίκτου νομιζω ελληνικός τίτλος) εκεί κι αν είναι εκπληκτική η ερμηνεία του...
morfeus13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Διορθώνω το γραφικότατο(οκ το παραδέχομαι) αρχικό μου post,και ανταπαντώ: Λοιπόν έχουμε και λέμε... Υπάρχει σίγουρα δεύτερος (για μένα πάντα),και είναι ο Denzel Washington(Trainning Day,Man on Fire) άπο την ίδια γένια ηθοποιών, και τρίτος ο Gay Pearce(συμφωνώ απόλυτα με τονgsarig).Αλλά ρε παιδία μην μου λέτε τώρα για τον Mr Smith, ε εντάξει είναι καλός στο Seven,ίσως το καλύτερο θρίλερ, άλλα πολύ γκλαμουριά και δεν γουστάρω.Aπλά πράματα Για τον Di Caprio επιφυλάσομαι διοτι διάβασα κριτική του Δανίκα στα Νέα για την καινούρια του ταινία και λέει ότι ξεπερνάει και τον Jack Nicolsson.Πρώτα βλέπουμε και μετά ξαναποστάρουμε...
punky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πέρα από το Seven, εμένα μου άρεσε πολύ και στο Fight Club πάντως ο Μπραντ Πιτ. Τώρα μπορεί να φταίει που μου άρεσε τόσο η ταινία, που και ο Meatloaf μου φάνηκε Ντε Νίρο. Καμιά φορά, ένα χάρισμα είναι και κατάρα πάντως. Και αναφέρομαι στην εξωτερική εμφάνιση του Πιτ. Μοιραία, καπελώνει ενίοτε, το υποκριτικό του ταλέντο.
BLISS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ...κριτική του Δανίκα.... Kala... o Danikas... mporei sta paraskhnia na tou phre kai kamia p..- proswpikh sunenteu3h... wraio paidi einai... giati na mhn to painepsei? E?
Members gsarig Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πάντως πιστεύω πως πολλές φορές ταυτίζουμε το υποκριτικό ταλέντο με τις σωστές επιλογές ταινιών από την πλευρά των ηθοποιών. Για παράδειγμα, δεν θεωρώ τον Μπρους Γουίλις κορυφαίο ηθοποιό, αλλά παρόλα αυτά έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις αγαπημένες μου ταινίες (12 monkeys, pulp fiction) καθώς και σε κάποιες που θεωρώ από αρκετά έως πολύ καλές (6th sense, Sin Sity, Die Hard). Γενικά πάντως, ενώ μου είναι εύκολο να αναφέρω αγαπημένους σκηνοθέτες (βάσει των αγαπημένων μου ταινιών), βρίσκω δυσκολότερο να βρω αγαπημένους ηθοποιούς. Ίσως γιατί ένας σκηνοθέτης, λόγω του ότι συνήθως έχει τον πρώτο λόγο στην δημιουργία μιας ταινίας μπορεί να είναι πιο συνεπής στο ύφος και το στυλ από ταινία σε ταινία, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με τους ηθοποιούς.
morfeus13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 BLISS LOL re file:mrgreen: ,gsarig den einai tixaio(mias kai milas gia skinothetes) oti stis tainies pou anaferese,pupl fiction,sin city, skinothetis kai simparagogos einai o trismegistos Quentin Tarantino?O anthropos einai allou,se allo epipedo
tzinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 exmmm eisai sigouros oti to sin city to ekane o tarantino?? o skinothetis einai o robert rodirguez, o tarantino apla gyrise ena mikro sequence os guest director. Guest director Quentin Tarantino directed the scene involving Dwight (Clive Owen) and Jackie Boy (Benicio Del Toro) in the front of the car, before Dwight is pulled over by a police officer. peri edward norton, nai talentara, nai exei dosei kapoies foberes ermhneies (kyrios AH x, primal fear, fight club), alla se poly syntomo diasthma exei gyrisei kai arketes adiafores os kakes tainies. Px o de niro exi 30 xronia kariera ksero go kai gyrise TA classic protou arxisei na pezei se paparies typou meet the parents. o norton me 3 epityxies arxise kai ta metria (red dragon, the score, italian job, smoochy). Apo to 1999 pou htan to fight club mexri to 2006 exei gyrisei mono MIA antaksia tainaia me dynath ermhneia, to 25th hour. Ara nai einai talantouxos kai apo tous pio elpdoforous, alla den ksero an einai toso ergatikos h an kanei tis sostes epiloges. Anyway kai pali ton exo se megalyterh ektimhsh apo ton di caprio kai ligo kai apo ton brad pit. (perimeno na do kai to babel)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.