Προς το περιεχόμενο

PES6 Online?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Πηρα το PES6 για PC original. Μπαινω στο menu ONLINE και μετα απο κατι announcements μου βγαζει το CD KEY που εβαλα οταν το εκανα install και μετα απο κατω μου λεει PASSWORD. Τι ειναι αυτο το password? Πρεπει να μπω σε καποιο site να κανω καποιο registration? Μεσω google κτλ που εψαξα δεν βρηκα κατι, αλλα ουτε και στο site τις Konami.

Γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο το προβλημα που εχω?

Δημοσ.

Ευχαριστω Xanthioti_2 :D - Ολα super, λιωνω !

Δυσκολα παντως βρισκεις game.... κανενας απο εδω για κανα-δυο αγωνες? :)

Δημοσ.

Για πειτε ρε παιδια, ποια ειναι τα καλυτερα settings? Για lag-free και πιο "ομαλο" game.

Π.χ. καπου διαβασα πως πρεπει να κανουμε off το commentary για λιγοτερο lag. Ξερετε κανα αλλο setting?

Δημοσ.

schumacher_ εκανα register στο wehellas.gr. Σε ποιο lobby εχετε room να παιξουμε κανα αγωνα? :)

Δημοσ.

re paidia ego giati de mporo na paikso online xoris lag?exo paratirisi oti otan kano protos participate de kollao ego aa kolaei o antipalos kai sto a imixrono ton petaei. ti ginete mporei kapoios na mou pei? to idio problem exei kai enas filos m.ti ftaiei?mipos i sindesi adsl pou einai gia to ..... afto to kairo??

Δημοσ.

molis epaiksa 2 mats kai o antipalos elege oti de mporouse na kounisi to paixti tou kai tlk egkateleipe to paixnidi.kathe fora pou diakoptontan i fasi mou vgaze waiting for other players kai perimena posi ora ti ginete kserei kaneis?

Δημοσ.

ειναι γενικα χαλια η κατασταση και απο το PES5

εγω οταν εχει ο αλλος host δεν μπορω να περασω σεντρα

στο ημιχρονο που εχω εγω σεντρα τον παιζω μονοτερμα

3 παιχνιδια επαιξα σημερα και στα 3 εχανα με 0-1 0-2 0-2 και στο β ημιχρονο τα νικησα ολα με 3-2

εχω forthnet 768

Δημοσ.

nuxx, δεν ξέρω ρε συ... κι εγώ εδώ και 2-3 μέρες το ψάχνω, αλλά δεν έχει τύχει να είναι κάποιος μέσα να μου πει... νομίζω στο English Pc 06 είναι... αν το βρεις πάντως, πες μου κι εμένα... :D

Δημοσ.

Εχω παιξει καπου 7-8 αγωνες μεχρι στιγμης και παρατηρησα αυτο που λεει πιο πανω ο adi32. Βασικα κατεληξα στο εξης συμπερασμα (γιατι κατι αναλογο μου ειπε και ενας που επαιζα online μαζι του το απογευμα).

Του ειπα (στο 1ο ημιχρονο) πως ειναι χαλια και εχει πολυ lag. Μου ειπε να περιμενω το 2ο ημιχρονο γιατι οι οροι θα αντιστραφουν! Και οντως ετσι εγινε!

Με λιγα λογια στο ενα ημιχρονο ο ενας εχει χαλια lag και στο 2ο ο αλλος!

Πςςςς, καλα ποιος απο την Konami το σκεφτηκε το σκεφτηκε αυτο! lol :)

Δημοσ.

εγω φροντιζω να παιζω full αμυνα στο ενα ημιχρονο και αν τη γλιτωσω με 1 - 2 γκολ το γυριζω σε full επιθεση στο 2ο και οσα προλαβω να βαλω

πολυ εκνευριστικο αυτο

δεν ξερω αν φταινε οι συνδεσεις μας ή η Κοναμι

Δημοσ.

Μάλλον οι συνδέσεις μας... η ΚΟΝΑΜΙ πέρσι έλεγε ότι recommended είναι η 1,5Mbps γραμμή για το online... εγώ με HOL 4Mbit, δεν έχω κανένα πρόβλημα από lag όταν κάνει host ο άλλος, ούτε έχει ο άλλος όταν κάνω εγώ host... όλα τα παιχνίδια μου ήταν απίστευτα, πολύ καλές αντιδράσεις κλπ... σε ένα 2on2 που παίζαμε (εγώ, Άγγλος, Ισπανός, Γερμανός) κανείς δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, λόγω των γραμμών και μόνο...

Στο θέμα "ποιός έξυπνος το σκέφτηκε αυτό το σύστημα", είναι το πιο δίκαιο, γιατί αυτός που κάνει host μπορεί να κάνει μ@λ@κίες+ότι μπορεί να είσαι σε όλο το παιχνίδι εσύ αυτός που δεν θα έχει καλή απόκριση, ενώ ο άλλος να παίζει άψογα...

Δημοσ.

το παιχνιδι online εχει καταντησει εμετος...

το προβλημα που αναφερα αφορουσε το online gaming...μιλαμε για χαλια..το ενα ημιχρονο σερνομαι....

ειμαι σε γραμμη 2mbps/256 kbps...τι διαολο...Τ1 θελει για να παιξω με ανεση;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...