Exoskeletor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 De ksero an eine gnosto ayto to programa alla eine thaymatourgo, psakste mesa apo dekades torrent sites me ena klik. Dimiourgos -> convivea
x_vagos_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ναι, το ξέρω και επιβεβαιώνω την αποτελεσματικότητά του [ αλλά δεν ξέρω κατά πόσον επιτρέπεται να το διαδίδεις εδώ ... ]
DrFreeman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ναι, το ξέρω και επιβεβαιώνω την αποτελεσματικότητά του [ αλλά δεν ξέρω κατά πόσον επιτρέπεται να το διαδίδεις εδώ ... ] Γιατί όχι; Απαγορεύεται μήπως η χρήση torrents; Δε νομίζω....
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 καλά είσαι σοβαρός????? η εικόνα είναι γεμάτη με Torrent Trackers!:? :?
trustfm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 uparxei to torrent harverster auto einai kalutero ?
x_vagos_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ναι μεν τα torrents Μπορούν να θεωρούνται νόμιμα, αλλά είναι πραγματικά άχρηστα σε δωρεάν από τη μάνα τους υλικό... Άρα ... : Όοοοοοοοοολο το υλικό που διακινείται σε torrents είναι παράνομο... Συν το ότι φαίνονται καμιά 25αριά trackers... Το harvester δεν το έχω ακουστά...
trustfm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 twra molis tsekara to bit che ... Torrent Harvester kai 3ero pswmi den ti8ete 8ema sugkrishs oute gia plaka ... to harverster exei 170 mhxanes enw to allo 20 mono Anyway kalo einai to to exoume apo konta . Links den dinw mporei na 8ewri8oun paranoma opote to kobw edw . To google giati to xete ?
x_vagos_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Καλά, δεν τίθεται θέμα περί trackers... Είναι προφανές... Αλλά εγώ είμαι και λίγο επιφυλακτικός με τους πολλούς trackers, διότι υπάρχουν και fake/corrupted αρχειάκια, που με έχουν κάψει αρκετές φορές...
Dark-Shadow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Exoskeletor kane edit to topic sou fast giati tha erthei paredwse!!! Apagorevete!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 pos kanete etsi ? ta torrent exoun polla freeware kai demo programata.. kateythian na ta syndeoume ola me tin paranomia.. apla ligo prosoxi stin parousiasi mas xreiazete..
kkardo91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 aneme pos fenetai oti den exei kan parei to mati sou tous kanones... edit: 4. Το "επιχείρημα" ορισμένων μελών ότι με το πρωτόκολλο bittorrent διακινούνται και νόμιμα αρχεία (πχ διανομές του λειτουργικού συστήματος linux) δεν αναιρεί την παραπάνω απαγόρευση. Η παραπάνω "αιτιολογία" είναι φαιδρή καθώς είναι πασίδηλο ότι μαζί με τα ελάχιστα νόμιμα αρχεία, μέσω πρωτοκόλλου bittorrent διακινούνται και χιλιάδες παράνομα αντίγραφα λογισμικού, ταινιών, τραγουδιών και βιβλίων.Εξίσου έωλο είναι το "επιχείρημα" ότι "δεν τρέχει τίποτα, εγώ δεν λέω να κατεβάσει παράνομα αρχεία, εγώ ένα link έδωσα, πρόβλημά των άλλων τι θα κάνουν". Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την ανοχή των δικαστηρίων στη λογική αυτή, δεν έχουν παρά να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα και να κάνουν ό,τι θελήσουν, τους ευχόμαστε καλή τύχη. Το παρόν forum δεν προτίθεται να το κάνει. [/Quote]
Exoskeletor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Prosopikh mou apopsi eine oti eine eth fotos mprosta h teleytea ekdosh apo to torrent harvester, exei kati orea features h teleutea ekdosh k tha mpoune k merika nea poly kala. Eine poio grhgoro kai poio eyxristo apto harvester. To software sinithos den eine paranomo, me ayth thn logikh kai to kazaa paranomo eprepe na theoreite alla thn ebgala thn eikona gia kalo k gia kako trustfm eides thn teleytea ekdosh guevara edition?
Cromb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 aneme pos fenetai oti den exei kan parei to mati sou tous kanones... Η απλή αναφορά του προγράμματος επιτρέπεται...
Greek-Lord Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μα και το kazaa παράνομο είναι!Καλά 3.000+ posts και δεν έχεις καταλάβει τους κανονισμούς;
Exoskeletor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μα και το kazaa παράνομο είναι!Καλά 3.000+ posts και δεν έχεις καταλάβει τους κανονισμούς; Einai paranomo diladi mou les na milame gia to kazaa? ego palia pou eixa milisi me kapoion administrator an theimame kala den htan. Kai giayto to logo ena programa pou eixa ftiaksei palia pou elenxe torrent account den htan paranomo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.