skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εχω το συγκεκριμενο mouse για το laptop μου και τωρα τελευταια παρατηρησα το εξης.Πιθανοτατα δημιουργει εναν μικρο βομβο στο laptop ο οποιος αν εχει λιγο ησυχια ειναι ενοχλητικος.Στην αρχη νομιζα οτι εφτεγε το laptop αλλα μετα παρατηρησησα οτι ο θορυβος επηρεαζεται απο τη ροδελα του mouse.Εχει κανεις καποια παρομοια εμπειρια η ειναι σχετικα πρωτοτυπο? (Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως να εχει σχεση και με το θορυβο που βγαζει το laptop σε ηχεια οταν συνδεθει με αυτα)
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 dokimase na kaneis mute to aux kai to cd apo thn konsola twn win....
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Για δωσε αναλυτικες info.Πως παμε εκει?Το cd νομιζω το βρηκα.Το aux οχι.
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εντωμεταξυ απο διπλα εχω και το ασυρματο mouse του desktop το οποιο ενω ειναι κλειστος ο desktop το φωτακι του receiver ειναι αναμενο.Υπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο και αυτο?
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 gia na emfanistei to aux sthn konsola pas options=>properties kai ekei sthn lista tickareis to aux...meta to kaneis mute
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 εχω και τα ελληνικα.αλλα μαλον ενοεις το 'αναπαραγωγη cd' και το 'ενταση γραμμης εισοδου' δοκιμασα διαφορα mute αλλα μαλον δε φταιει αυτο.
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 loipon gia na eimaste sigouroi kane mute se ola ektos apo ta wave kai to kentriko...to fwtaki tou receiver einai anameno giati akoma ki an einai kleistos o desktop reyma pairnoun ta usb.de paizei rolo ayto...eimai 99,99% sigouros oti den paizei rolo ston hxo pou akous kanena ap'ta 2 pontikia....alla gia na eimaste 100% vgale tis mpataries kai ap'ta 2 kai vgale ka ta receiver ap'ta pc...an akoma akous ton perivohto hxo den ftaine ta pontikia....
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 κοιτα εβγαλα το ποντικι απο το laptop και οντως συνεχιζει ενας ηχος αλλα συνεχομενος.το ποντικι οταν συνδεεται με το laptop τον κανει πιο χαρακτηριστικο τον ηχο αυτο.εκανα τα παντα mute αλλα συνεχιζει ο ηχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.