genik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Εχω μια κάρτα TV radio live και ενω την είχα εγκαταστήσει στα win 98 πρώτη εκδοσή απο το CD(η καλύτερη εκδοση των win που έχω δει, απο θεμα σταθερότητας)έτρεχε άψογα. Μετά την εγκατέστησα σε win me και win 2000, παρόλο που κατέβασα τους drives απο internet, κανει η εικόνα οριζόντια νερά και μου σπάει τα ...<BR> <BR>Ξερει κάνεις τίποτα;<P>------------------<BR>
fkkso Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τους οδηγούς. Δοκίμασε να τους ξανακατεβάσεις μήπως και έγινε λάθος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Θα σε παρακαλούσα όμως (χωρίς να θέλω να σου επιτεθώ) να βάζεις λίγο πιο συγκεκριμένους τίτλους στα topics σου. Συμφωνείς? Πιστεύω ότι αν είχες γράψει π.χ. "Θέλω βοήθεια για TV TUNER" ή κάτι ανάλογο θα διευκόλυνες περισσότερο την "κυκλοφορία" στο FORUM. <P>Φιλικά, STATHISPAP
duck1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Genik pigene kai chanakatebase tous drivers kai koita na katebaseis gia win2000 giati mporei na ekanes lathos sto katebasma allios den sinergazontai me ta win2000 toso kala!<P>filika duck1 <BR> <BR>
genik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Ευχαριστώ παιδιά. Ξανα κατέβασα αλλά τίποτα στα win 2000 ούτε στα win me. Μήπως φταίνε οι drivers της κάρτα γραφικών είναι ATI fure rage 128 pro VIVO ; <P>Φιλικά<BR>GeNik
smutsen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 den nomizo na fteei i karta grafikon alla dokimase na katevaseis kai gia ekeini drivers.ta pada apo drivers tha vreis <A HREF="http://www.winfiles.com" TARGET=_blank>edo</A> <BR>stin xeiroteri periptosi steile ena email stin kataskevastria eteria tis kartas sou (tin tv card ennoo kai oxi tis vga).ekeinoi tha sou poun ti na kaneis<P>filika hello
stamatoulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by genik:<BR><B>Μήπως φταίνε οι drivers της κάρτα γραφικών είναι ATI fure rage 128 pro VIVO ; <P>Φιλικά<BR>GeNik</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Eixa tin en logo karta, agorasmeni apo to plaisio.<P>Otan egka8istousa tous drivers kolage SINEXEIA to pc.<P>Mallon problimatikoi drivers.<P>Min me rotisete pou ine i karta! Tin poulisa.<BR><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>
genik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2000 Οχι εγώ που την έχω τοποθετήσει σε συστήματα με win98, win2000 ,win me δουλεύει αψογα και η ΤV-OUT<P>φιλικά
genik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Ρε φιλαράκο Gr_Terror στην αρχή τις είχα και τις δυο με την πρώτη έκδοση WIN 98 και δούλευα άψογα. Τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα.<BR>Αυτό που παρατηρώ τώρα με τα WIN ME οτι τρεμοπέζουν οι οθονούλες κάτο δεξία όταν είμαι στο ιnternet. Μήπως έχουν σχέσει; <BR> <BR>
spock Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Παιδιά, εγώ πάντως έχω την Rage Fury Pro χωρίς vivo αλλα μιά χαρά κάρτα είναι, και κάνει και το καλύτερο dvd decompression, ακόμα και απο GeForce2 Ultra (εννοείται με το ΑΤΙ DVD player). Όσον αφορά το tuner, μπορεί να μή συνεργάζονται οι drivers, αφ' ού είναι ούτως ή άλλως special purpose, για Win2k (δεν εχουν κυκλοφορήσει κανονικοί). Γράψε στην ΑΤΙ, ή, καλύτερα, γράψε και στις δύο εταιρίες.<BR>Live long and prosper...
Gr_Terror Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 iparxei periptwsh na min sinergazetai swsta to logismiko tou tvtuner me tin karta grafikwn .Emena mia chronos suttle pou exw mou gamietai me th gforce......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.