Προς το περιεχόμενο

RAID 0 Και μια ερώτηση

Θοδωρής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια συνδεση δυο σκληρών 160gb sata2 wd σε RAID 0 όλα μια χαρά ειναι το μόνο που δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα ειναι οτι τώρα και χωρίς να κανω τίποτα στα windows ακουγετε ο δισκος να φορτωνει συνεχεια σαν να εκτελει απο πισω εργασίες(Δεν εκτελείται καμια όμως) κατι που δεν μου το έκανε οταν τους είχα σαν δύο απλούς δίσκους. Γνωρίζετε γιατί το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Αν έχεις φωρτώση κανα Intel storage manager , οι γενικα εφαρμογη του mobo που ασχολείτε με to raid, τοτε ναι ο σκληρος δουλευει πολλες φορές μονος του ακομα και σε πολυ ώρα idle. Τουλαχιστον αυτα παρατηρησα εγω σε raid 0 me 2 raptor που έχω . και πολυ πιθανο να λεχει κανα δυο service na τρεχουν στο task manager που ασχολουντε με το raid.

Φιλε μου κανονισε να παιρνεις backup ένα image του system σου να τ έχεις σε εναν αλλο σκληρο εξω απο το raid γιατι εμενα ο ένας σκληρος του Raid Μια ωραία μέρα χωρις λόγο και αιτια βγηκε offline. και μετα οταν τον έκανε ξana online, εκανε όλο το Voluμε failed. Χωρις να έχει πρόβλημα ο σκληρος. σε ich8r

controler ολα αυτα. αναγκαστηκα να ξαναφτιαξω το volume απο την αρχή χάνπντας ολο το system. Και όπως καταλαβες δεν ειχα παρει κανα image του C σε back up !!! αλλα γενικα να ξερεις να παρεις backup ενα image σε raid 0 δεν είναι ευκολο. Ακομα και αν το παρεις απο ghost 9-10 i trueimage 8-10 on the fly μεσα απο τα windows. ειναι πολυ δυσκολο αν χασεις πχ ολο το system και δεν έχεις windows, να το επαναφερεις. διοτι τα recovery boot cd αυτον τον προγραμματων δεν υποστιριζουν τον ich8-8r και δεν βλεπουν το volume για να κανουν restore απο image.

Θες είδικο Boot cd !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...