red7genius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 οταν ανοιγω απο το ινετρνετ με τον Mozilla να δω καποια video μου λεει πως τα αποθηκευει καπου και μετα μου τα ανοιγει και τα βλεπω. αν ομως κλεισω τον media player αυτα χανονται...που μπορω να τα βρω???με τον explorer θυmamai ηταν στα temporary files..ο mozilla poy ta apothikeyei??? ta φωτα σας plz!
giorgoskaf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 mpes sto skliro disko c kai den ean iparxi kanenas fakelo Downloads i alios mpes sta egrafa sou i alios mpes sto c kai meta program files kai meta Mozilla Firefox ean den ine eki ti na sou po den xero!!!!
red7genius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 δεν ειναι πουθενα απο εκει που μου ειπες...
astrea966 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 συνηθως αποθηκευονται στο φακελο temp μεσα στο Documents and Settings.ψαξε και εκει να δεις αν τα βρεις αλλα πρωτα εμφανισε τα κρυφα αρχεια για να μπορεσεις να τον βρεις
red7genius Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 μαλλον στε temp einai...τα βρηκα!!ευχαριστω πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.