ahillakos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Για να ενεργοποιήσετε το λογισμικο του DVD της ΔΟΜΗ έμαθα και επιβεβαίωσα (15Φεβ.2009) πως το τηλέφωνο είναι το 210-3389627. Καλή συνέχεια σε όσους είχαν το ίδιο ερώτημα. Αχιλλέας. Έχω εδώ και αρκετό καιρό συμπληρώσει τους τόμους και τα cd της εγκυκλοπαίδειας δομής και σήμερα είπα να τα εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου...Αφού πέρασα το πρώτο cd, πήγα να το τρέξω και μου ζητάει κλειδί ενεργοποίησης. Έχει ένα τηλέφωνο για να το πάρεις και να στο δώσουν. Παίρνω τηλέφωνο και μου λέει για κλειδί ενεργοποίησης να πάρω ένα άλλο τηλέφωνο. Παίρνω και το άλλο τηλέφωνο και αφού τους δίνω ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο μου ζητάνε να πληκτρολογήσω κάποιον κωδικό συστήματος... Δεν έχω όμως ιδέα τι ζητάνε με αυτό... Ξέρει κανείς;;; Εννοείται πως δε συνομιλώ με κάποιον στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αλλά είναι αυτόματα μηνύματα. -----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 02 : 17 : 03----- Για να διορθώσω τον εαυτό μου. Η επιβεβαίωση έγινε 15Ιαν.2009 και όχι Φεβρουάριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.