1234 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Έχω εδώ και αρκετό καιρό συμπληρώσει τους τόμους και τα cd της εγκυκλοπαίδειας δομής και σήμερα είπα να τα εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου... Αφού πέρασα το πρώτο cd, πήγα να το τρέξω και μου ζητάει κλειδί ενεργοποίησης. Έχει ένα τηλέφωνο για να το πάρεις και να στο δώσουν. Παίρνω τηλέφωνο και μου λέει για κλειδί ενεργοποίησης να πάρω ένα άλλο τηλέφωνο. Παίρνω και το άλλο τηλέφωνο και αφού τους δίνω ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο μου ζητάνε να πληκτρολογήσω κάποιον κωδικό συστήματος... Δεν έχω όμως ιδέα τι ζητάνε με αυτό... Ξέρει κανείς;;; Εννοείται πως δε συνομιλώ με κάποιον στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αλλά είναι αυτόματα μηνύματα.
hackermon1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 prepei na dwseis kati stoixeia kai soy dinoun ton kodiko
1234 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Που πρέπει να τα δώσω αυτά τα στοιχεία; Όπως είπα και πιο πάνω έδωσα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο αλλα μου ζητάνε να πληκτρολογήσω και κωδικό συστήματος... Πως θα ξέρω ποιος είναι ο κωδικός συστήματος;
hackermon1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 egw phra thlefwno eixe kati ixografhmena ekana ayta pou m leei kai meta mou edwse ton kodiko,isos o kodikos pou na soy zhtaei einai o kodikos pou leei otan anoigeis to programma dld aythn thn istoria pws legetai.
1234 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχει ένας 15ψήφιος κωδικός ενεργοποίησης όταν ανοίγω το πρόγραμμα αλλά δε νομίζω να είναι αυτός μιας και περιέχει και γράμματα και όταν παίρνω τηλέφωνο μου ζητάει να πληκτρολογήσω τον κωδικό οπότε προφανώς θα είναι μόνο με νούμερα. Επίσης λογικά θα μου τον ζητούσε ως κωδικό ενεργοποίησης και όχι ως κωδικό συστήματος.
1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει μήπως κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
question mark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Την δομή την έπαιρνες κάθε Κυριακή που την έδινε η Ελευθεροτυπία ή όταν την έδινε ένα τηλεοπτικό περιοδικό; Στη πρώτη περίπτωση πήγαινε μαζί ο τόμος και το cd. Στο πρώτο cd είχε ένα χαρτί που σου έλεγε να ανοίξεις έναν φάκελο του cd και να τρέξεις ένα πρόγραμμα ώστε να σου δώσει τον κωδικό. Υπ' όψιν είναι νόμιμο (για να μην κλειδωθεί το topic το αναφέρω).
1234 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Με την Ελευθεροτυπία την έπαιρνα αλλά πλέον δεν έχω αυτό το χαρτί που λες. Μήπως ξέρεις ποιό φάκελο του cd ανοίγω και ποιό πρόγραμμα τρέχω για να μου δώσει τον κωδικό; EDIT: Εντάξει, τελικά το βρήκα. Σ' ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Όταν βάζω κάποια λέξη π.χ. “γυμναστική” μου λέει: παρακαλώ τοποθετήστε το cd #8 στον Η/Υ σας. Δεν γίνεται να εγκαταστήσω όλα τα cd στον υπολογιστή ούτως ώστε να μην μου ζητάει κάποιο άλλο cd για κάποια λέξη ή μήπως αυτό θα πάρει πάρα πολύ χώρο στον σκληρό; Αν γίνεται πάντως αυτό (να τα εγκαταστήσω όλα τα cd) και το γνωρίζει κάποιος ας μου πει παρακαλώ.
question mark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δυστηχώς απ' όσο ξέρω δεν γίνεται να εγκατασταθούν όλα τα cd στο δίσκο. Σίγουρα πάντως, αν γίνεται, θα πέρνει πολύ χώρο στο σκληρό. Αν γίνεται να εγκατασταθεί όλη η δομή στο σκληρό με ενδιαφέρει...
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ...Δεν γίνεται να εγκαταστήσω όλα τα cd στον υπολογιστή ούτως ώστε να μην μου ζητάει κάποιο άλλο cd για κάποια λέξη... Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά θα μπορούσες να τα έχεις στο δίσκο ως iso images και να τα φορτώνεις κατά βούληση από έναν emulator, π.χ. DAEMON Tools...
question mark Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 parsifal, τι ακριβώς είναι τα DAEMON Tools;
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 parsifal, τι ακριβώς είναι τα DAEMON Tools; Ένα freeware πρόγραμμα, εναλλακτικό των εμπορικών Alcohol 120%, CloneCD κλπ. Σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις έναν ή περισσότερους "εικονικούς" οπτικούς οδηγούς. Στη συνέχεια, εφόσον έχεις πάρει αντίγραφα από τα CD/DVD δισκάκια που σε ενδιαφέρουν σε αρχεία iso ή bin/cue ή nrg ή..., μπορείς να προσαρτάς(mount) κατά βούληση τα αρχεία αυτά στους εικονικούς οδηγούς. Έτσι, είναι σαν να έβαλες το ίδιο το δισκάκι σε ένα από το CD/DVD drives σου. http://en.wikipedia.org/wiki/DAEMON_Tools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/index.php
chatzidk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Επειδή κι εγώ προσπαθώ να το εγκαταστήσω και δεν έχω το περιβόητο χαρτί μπορείς να μου πεις σε ποιο φάκελο του cd το βρήκες? (το έκανες βέβαια πριν πολύ καιρό αλλά ίσως θυμάσαι κάτι..). Ευχαριστώ! Με την Ελευθεροτυπία την έπαιρνα αλλά πλέον δεν έχω αυτό το χαρτί που λες. Μήπως ξέρεις ποιό φάκελο του cd ανοίγω και ποιό πρόγραμμα τρέχω για να μου δώσει τον κωδικό; EDIT: Εντάξει, τελικά το βρήκα. Σ' ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Όταν βάζω κάποια λέξη π.χ. “γυμναστική” μου λέει: παρακαλώ τοποθετήστε το cd #8 στον Η/Υ σας. Δεν γίνεται να εγκαταστήσω όλα τα cd στον υπολογιστή ούτως ώστε να μην μου ζητάει κάποιο άλλο cd για κάποια λέξη ή μήπως αυτό θα πάρει πάρα πολύ χώρο στον σκληρό; Αν γίνεται πάντως αυτό (να τα εγκαταστήσω όλα τα cd) και το γνωρίζει κάποιος ας μου πει παρακαλώ.
chatzidk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πριν από καιρό έπαιρνα τη Δομή κάθε Κυριακή που την έδινε η Ελευθεροτυπία. Στο πρώτο cd είχε ένα χαρτί που σου έλεγε να ανοίξεις έναν φάκελο του cd και να τρέξεις ένα πρόγραμμα ώστε να σου δώσει τον κωδικό. Δυστυχώς δεν έχω πλέον το χαρτί και δεν ξέρω πώς να βρω τον κωδικό ενεργοποίησης που ζητάει-το τηλέφωνο που έδιναν δεν ισχύει πλέον. Γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.