Προς το περιεχόμενο

Φάγατε πόρτα σε club/bar? Σας συμπεριφέρθηκαν άσχημα? Ξε-Θάψτε τους εδώ!

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διάβασα πολλά και θα σας πω ένα μυστικό! Αν θες να εκδικηθείς ένα μαγαζί δεν καλείς αστυνομία! Κάνεις μια καταγγελία στην εφορία!Διαβολικο ε?? χαχαχαχααχα

το κανα το καλοκαιρι σε χλιδατο κλαμπ οχι λογω πορτας αλλα γιατι για τα ιδια ποτα αλλες τιμες μας χρεωσαν τη μια και αλλες την αλλη μερα (και χωρις αποδειξη).Ισως να ναι ιδεα μου αλλα μετα που ξαναπηγα (και δεν πηρα τιποτα)τους ειδα ψιλοχεσμενους και ολο ευγενειες.

Και ο αγιος φοβερα θελει.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν παει ακριβως ετσι φιλε...αν ο αλλος θελει μια πιο κυριλε εμφανιση στο μαγαζι του δεν μορεις να του το επιβαλλεις.Πχ καποιος εχει ενα εστιατοριο που γουσταρει να εχει μεγαλοστελεχη επιχειρησεων.Ετσι θελει,προτιμαει λιγοτερους αλλα γραφκατους.Αμα αρχιζεις να σκας εσυ και πολλοι ακομα με τη βερμουδα και αρχιζει να σπαει η πελατεια που θελει(διοτι πχ αυτος υπολογιζει οτι το μεγαλοστελεχος συνηθως θα κανει και καλο λογαριασμο και τηα του παει και 5 και 6 φορες τον μηνα,οχι 1 το 6μηνο) τοτε παθαινει ζημια

Αποψη μου?Αυτο που κανουν/κανανε στην Αμερικη "We reserve the right to deny service for dress code(τυχαιο παραδειγμα)".Το πληρωνω και μπαινω δεν τους λεει σε κανενα τιποτα.Δικο του ειναι το μαγαζια,αμα θελει δεν προσφαιρει υπηρεσιες

Η λεπτη διαφορα ειναι στο να διακριθει ο ρατσισμος απο το στυλ του μαγαζιου.Στο κυριλε εστιατοριο,αν σκασουν 10 βερμουδατοι σκεηταδες του χαλανε το στυλ που θελει να περασει και προφανως ειναι διαφορετικο απο αυτο των Goody's, το να διωξεις ομως καποιον επειδη ειναι ΑΛβανος και μονο,εκτος των κοινωνικων προεκτασεων θεωρητικα εφοσον αυτος ειναι καθωσπρεπει δεν σου χαλαει την μοστρα

Στη περιπτωση του φιλου,αφου λεει οτι ηλικιακα και ενδυματολογικα ηταν at least αξιοπρεπης,ηταν πιθανοτατα μαλακια και λαθος κινησεις απο το μαγαζι με το τραπεζι(θα πηρε κανας κολλητος του αφεντικου)

τι λε ρε μεγαλε μηπως να επικαλεστουμε το ελληνικο συνταγμα?τι παει να πει ο καποιος θελει κυριλε μαγαζι και ... ο καθενας παει οπου γουσταρει και οπως γουσταρει χωρις βεβαια να προσβαλλει την ελευθερια του αλλου τα περι ντυσιματος και τα σχετικα αντρες γυναικες ειναι εθιμικω τω δικαιω και οχι νομικο

Δημοσ.

Τι πινεις ρε φιλαρακι και δεν μας δινεις?

Δηλαδη επειδη εγω προσφερω κατι επ αμοιβη πρεπει να μην μπορω να αρνηθω σε καποιον αν το αιτιολογησω?

Δηλαδη αμα παει ενας στο οδοντιατρειο του πατερα μου και χωρις να το βρισει απλα καθεται με την μαλαπερδα εξω και ενοχλει τους πελατες ο πατερας μου δεν εχει δικαιωμα να τον πεταξει εξω?

Δημοσ.

Eνας στιχος πρωην αντι-εξουσιαστων, νυν προγονoλατρων... ( :rolleyes )

" Εξω απο clubs με face control ποτε δεν στηνομαι."

Δημοσ.
nick[;1392066']Eνας στιχος πρωην αντι-εξουσιαστων' date=' νυν προγονoλατρων... ( :rolleyes )

" Εξω απο clubs με face control ποτε δεν στηνομαι."[/quote']

Αρτέμης - Ευθύμης ??????

Δημοσ.
Δηλαδη επειδη εγω προσφερω κατι επ αμοιβη πρεπει να μην μπορω να αρνηθω σε καποιον αν το αιτιολογησω?

Δηλαδη αμα παει ενας στο οδοντιατρειο του πατερα μου και χωρις να το βρισει απλα καθεται με την μαλαπερδα εξω και ενοχλει τους πελατες ο πατερας μου δεν εχει δικαιωμα να τον πεταξει εξω?

αν και εχω πει και πιο πριν οτι καταλαβαινω το σκεπτικο, αλλα ΔΕΝ συμφωνω, εδω θα διαφωνησω. Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο. (μια απορια: καποια στιγμη ειχε περασει ενας νομος ο οποιος απαγορευε την "πορτα" σε μαγαζια που δεν εχουν το λιγοτερο 3μελη ορχηστρα. Αυτη ειναι η "πορτα" με την εννοια της εισοδου ή του face control?)

Δημοσ.

To παραδειγμα μου ειναι μεν τραβηγμενο για υπερτονισμο αλλα η βασικη αρχη που σε χαλαει???

Αν καποιος προσφερει την Χ υπηρεσια/αγαθο την οποια επιθυμει να κατευθυνει στο Α target group, γιατι σου φαινεται παραλογο να μην επιθυμει να την προσφερει στο B target group εφοσον κρινει οτι αυτο θα του μειωσει το μεριδιο στο Α???

Αν ο οποιοσηποτε κλαμπας ήθελε να ειχε πελατεια 18χρονα με φορμες θα ανοιγε το αντιστοιχο μαγαζι,οπως εχουν κανει οι αλλοι.

Δημοσ.

Κοιτάξτε όλες οι πόρτες είναι παράνομες. Η πόρτα επιτρέπετε από τον νόμο μόνο σε μαγαζιά που είναι “ Prive “ Κάτι το οποίο φυσικά δηλώνεται! Prive θεωρείται ένα μαγαζί που έχει μέλη και μπορούν να μπουν με ειδικές προσκλήσεις κτλ Αλλα φυσικά κανένα τέτοιο μαγαζί δεν υπάρχει στην Ελλάδα ή τουλάχιστον δεν έχω ακούσει. Επομένως μπορείς να φωνάζεις αστυνομία για να βρεις το δίκιο σου κτλ. Αλλα οι πορτιέριδες βρήκαν καινούργια κόλπα. Ήμουν μπροστά στο σκηνικό και το έχω ακούσει και από άλλους ότι γίνεται αυτό. Όταν λοιπον ήρθε το περιπολικό λένε τα παιδια στον μπάτσο τι γίνεται και λέει ο πορτιέρης « Διευκολύνουμε τους πελάτες για την διευθέτηση του χώρου για να μην υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας για τους πελάτες » και κάλα δλδ ότι εμείς δεν είπανε να μην μπουν τα παιδιά απλά μέσα είναι γεμάτο και αν μπουν και άλλοι θα υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας. @@διες δλδ

Γενικά οι πορτιέρηδες είναι άτομα τα όποια προσπαθούν να ανεβάσουν το χαμένο εγωισμό τους και να πιστέψουν ότι κάποιοι είναι γιατί στην πραγματικότητα δεν μπόρεσαν να κάνουν τπτ στην ζωή τους

Δημοσ.

Γενικά οι πορτιέρηδες είναι άτομα τα όποια προσπαθούν να ανεβάσουν το χαμένο εγωισμό τους και να πιστέψουν ότι κάποιοι είναι γιατί στην πραγματικότητα δεν μπόρεσαν να κάνουν τπτ στην ζωή τους

επειδη ξερω παιδια που δουλευουν πορτα σε νυχτερινα μαγαζια,δεν ειναι τοσο απολυτο αυτο. Συνηθως εντολες εκτελουν. Και τα πιο πολλα παιδια εχουν και πρωινη δουλια εκτος απο πορτα. Βεβαια υπαρχουν και τετοιοι που αναφερεις που πανε να δουλεψουν πορτα θεωροντας οτι ανεβαινει η αυτοεκτιμηση τους.

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί πάτε και στήνεστε έξω από τέτοια μαγαζιά περιμένοντας.

Εξαρτημένοι από την clubοηδοδιασκέδαση είστε?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Δεν παει ακριβως ετσι φιλε...αν ο αλλος θελει μια πιο κυριλε εμφανιση στο μαγαζι του δεν μορεις να του το επιβαλλεις.Πχ καποιος εχει ενα εστιατοριο που γουσταρει να εχει μεγαλοστελεχη επιχειρησεων.Ετσι θελει,προτιμαει λιγοτερους αλλα γραφκατους.Αμα αρχιζεις να σκας εσυ και πολλοι ακομα με τη βερμουδα και αρχιζει να σπαει η πελατεια που θελει(διοτι πχ αυτος υπολογιζει οτι το μεγαλοστελεχος συνηθως θα κανει και καλο λογαριασμο και τηα του παει και 5 και 6 φορες τον μηνα,οχι 1 το 6μηνο) τοτε παθαινει ζημια

Αποψη μου?Αυτο που κανουν/κανανε στην Αμερικη "We reserve the right to deny service for dress code(τυχαιο παραδειγμα)".Το πληρωνω και μπαινω δεν τους λεει σε κανενα τιποτα.Δικο του ειναι το μαγαζια,αμα θελει δεν προσφαιρει υπηρεσιες

)

Φίλε μου έχεις ιδέα ότι αυτό που λες είναι παράνομο; Δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα σε κανένα μαγαζί. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Κάθεστε και αναλύετε το πως ήταν ντυμένοι..αν ειναι δυνατον.. Ε έτσι είμαστε για αυτό δεν αλλάζει τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...