Προς το περιεχόμενο

Φάγατε πόρτα σε club/bar? Σας συμπεριφέρθηκαν άσχημα? Ξε-Θάψτε τους εδώ!

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην πίνετε συνηθισμένα ποτα , ευρείας καταναλώσεως αλλα συγκεκριμένη μαρκα που ξερετε ακριβως την γευση του.

αν θες special ποτα σπιτι σου:-D

σου μενει και το μπουκαλι μετα:mrgreen:

εγω παντως οποτε βγαινω πινω μπυρα συνηθως που και ποιο φτηνα ερχεται και που δυσκολα νοθευεται και ουτε μεθας!

καμια πολυ περιεργη περιπτωση να ποιο κανα ουζο που και παλι ουτε αυτο γινεται

να το νοθεψεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξερω αν ειναι νομιμο να υποχρεουσε να παρεις μπουκαλι αν κατσεις σε τραπεζι. Μια φορα [στα νιατα μου] πηγα σε ενα κεντρο και καθομαι στο τραπεζι σαν κυριος . ερχετε ο σερβιτορος και του λέω "ενα ουισκι" μου λεει πρεπει να παρεις μπουκαλι διαφορετικά να πας στην μπαρα . του λεω γιατι να παω στην μπαρα εγω θελω να κατσω σε τραπεζι και να πιω ενα ποτο. Μου λεει πρεπει να παρεις μπουκαλι τοτε. Του λεω εσυ θα χασεις γιατι αν πιω ενα μπουκαλι γινομαι αλογο και θα κανω το μαγαζι καλοκαιρινο. Και μου φερε ενα ποτηρι τελικα:mrgreen:

Διοτι υποτιθεται οτι τις περισσοτερες "ανεσεις" τις περνουν αυτοι που πληρωνουν περισσοτερο.Στο ξενοδοχειο το τζακουζι και την σαουνα τα πληρωνεις,αν θες απλα ενα υπνο βολευεσαι και με ενα κασελοντιβανο

Αυτο που δεν ξερω αν ειναι νομιμο ειναι να εχει αδεια τραπεζια και να μην σε αφηνει να καθησεις.Αν και να σου πω την αληθεια,και στις μεγαλυτερες πιστες,απο καποια σχετικα μετρια ωρα και μετα πχ μετα τις 3,εαν υπαρχει αδειο τραπεζι και προφανως το εχουν παρει αοφαση οτι δεν θα το δωσουν εχω τυχει να δω να καθονται χυμα και να μην υπαρχει προβλημα

Δημοσ.

Παιδιά ο ρόλος της "πόρτας" σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο είναι να μη μπεί κάποιος στο μαγαζί φέσι ή πρεζομένος , δλδ για την προστασία των πελατών και μόνο, έχοντας κάνει και εξωτερικό ( Αγγλία και Αμερική ) στη πόρτα είναι ο μέτρ για να υποδέχεται τον κόσμο, ΠΟΥΘΕΝΑ δε σου πασάρουνε τον 5ΜΕΤΡΑΜΟΝΤΕΛΟΚΛΩΝΟΤΟΥVANDAMΜΕΥΦΟΣΘΑΣΕΓΑΜΗΣΩΑΜΑΔΕΜΟΥΑΡΕΣΕΙΗΦΑΤΣΑΣΟΥ για υποδοχή. Οι μπράβοι είναι ΠΑΝΤΑ out of sight αλλά κόβουν τα πάντα και εμφανίζονται μόνο αμα γίνει φασαρία και απομακρύνουν απο το μαγαζί αυτούς που θέτουν τους υπόλοιπους πελάτες σε κίνδυνο, τώρα αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι δείγμα της άγνοιας των επιχειρηματιών του τι σημαίνει να προσφέρεις υπηρεσίες στον πελάτη. Προσωπικά πιστεύω οτι τα μαγαζία με αυτού του είδους τις νοοτροπίες απευθύνονται σε παιδάκια που δε καταλαβαίνουν και δεν εκτιμούν τον κόπο που χρειάστηκε για τα χρήματα που θα ξοδέψουν στο εκάστοτε "μούρη" μαγαζί γι' αυτό και υποβάλουν τον εαυτό τους σε αυτή την έλλειψη σεβασμού απο την μεριά του μαγαζάτορα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια αλλη ειδους πορτα που υπαρχει ειναι ο σνομπισμος....Σας εχει φερθει ποτε περιεργα και υπεροπτικα υπαλληλος καταστηματος με κυριλε/ακριβα/trendy προιοντα, οτι και αν ειναι αυτα? Πας δηλαδη να δωσεις τα ωραια σου λεφτα και σε κρινει ο καθε κακομοιρης/κακομοιρα που απλως δουλευει εκει λες και του ανηκει το μαγαζι (που και παλι θα επρεπε να σε σεβεται σαν πελατη)

Eνα απο τα πολιτισμικα σοκ που εφαγα στην Αγγλια,εμπαινα fcuk και τα παλικαρι ή οι πωλητριες αν και νεωτατοι,πιθανοτατα πολυ νεωτεροι μου,ολοι ευγενικοτατοι και τραγικα υπομονετικοι.

Οταν τα ελεγα μου λεγανε "Ε πελατης εισαι,δεν σημαινει οτι ειναι ετσι κανονικα" και φυσικα απαντουσα "Στ @@ μου κιεμενα,ουτε φιλους θελω να τους πιασω,ουτε τις πωλητριες θελω να πιασω γκομενες,οταν παω στο μαγαζι μου αρεσει να μου μιλανε ευγενικα"

Τρελλό πολιτισμικό σοκ.

Πηγαίνω με μια φίλη σε κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι - συγκεκριμένα στο Acrobat στη Σκουφά.

Άσχετο, η φίλη (και μόνο φίλη!) είναι κουκλάρα, απ' αυτές που κυκλοφορούν και γυρνάς να την κοιτάξεις 2-3 φορές. Ντυμένη πανάκριβα, γιατί έχει. Φαίνεται ότι η γκόμενα ξοδεύει.

Μπαίνουμε στο κατάστημα, θέλει να δει κάτι. Εκεί που κοιτάγαμε, έρχεται μία κοπελίτσα γύρω στα 18-19, ντεμέκ πωλήτρια και με ένα ύφος λες κι είχαμε μπει σπίτι της, ρωτάει "Τι θέλετε;". Άκου το ζώον "τι θέλετε". Ούτε καλημέρα, ούτε μπορώ να σας εξυπηρετήσω ούτε τίποτα.

Γυρνάει η φίλη μου, την βλέπει για μισό λεπτό χωρίς να μιλάει και της λέει "τίποτα" και σηκωνόμαστε και φεύγουμε.

Έκτοτε, έχω φύγει 4-5 φορές από μαγαζιά λόγω κακής εξυπηρέτησης - έχω φύγει κι από εστιατόριο αφού περίμενα 15 λεπτά να έρθει κάποιος. Καρφί στον υπεύθυνο ή ό,τι διάολο ήταν αυτός, ξεχεστήριο (με ευγενικό τρόπο πάντα), αποχώρηση.

Δεν ανέχομαι την αγένεια και την παντελή έλλειψη εξυπηρέτησης.

Δημοσ.
ρωτάει "Τι θέλετε;"

Επρεπε να της πεις : "Ενα πιτα γυρο με μπολικο κρεμμυδι"

Μου θυμισες ενα ξεκαρφωτο σκηνικο, οπου μπαινω με ενα φιλο μου σε ενα ανθοπωλειο. Και αφου μας καλησπεριζουν, λεει ο φιλος μου "Λουλουδια θελουμε"...χααχχαχα...Λες και υπηρχε περιπτωση να μπηκε σε ανθοπωλειο για να παρει αστακο στα καρβουνα.

edit: btw, εχω φυγει απο ταβερνα και ενω περιμεναμε 1 ωρα και 20 για να μας φερουν τα φαγητα που ειχαμε παραγειλει. Εννοειται οτι ειχαμε φαει το κουβερ και ειχαμε πιει τα αναψυκτικα. Επισης εννοειται οτι δεν πληρωσαμε τπτ.

Δημοσ.

Συμφωνω, επισης μεγαλο μερος των αγενων υπαλλήλων ειναι και οι κακοπληρωμένοι υπαλληλοι,αλλα στην ουσια ειναι θεμα ανατροφης. αμα δεν σου αρεσει αυτο που κανεις πρεπει να αλλάξεις επάγγελμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Επρεπε να της πεις : "Ενα πιτα γυρο με μπολικο κρεμμυδι"

Όντως, κάκιστα που δεν απαντήσαμε κάτι τέτοιο. :(

Ή να της έλεγα "πρώτο τραπέζι πίστα, ένα τσίβας, ξηροκάρπια, κοκακόλες, τα σχετικά. Και σβέλτα ε!". :P

Συμφωνω, επισης μεγαλο μερος των αγενων υπαλλήλων ειναι και οι κακοπληρωμένοι υπαλληλοι,αλλα στην ουσια ειναι θεμα ανατροφης. αμα δεν σου αρεσει αυτο που κανεις πρεπει να αλλάξεις επάγγελμα

Κοίτα, δέχομαι μεν ότι οι πωλητές δεν βγάζουν τρελλούς μισθούς αλλά και στο εξωτερικό δεν πιστεύω ότι οι πωλητές βγάζουν (αναλογικά) πολύ μεγαλύτερο μισθό αλλά καταφέρνουν να είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί - χωρίς να είναι δουλοπρεπείς (να μην μπερδέψουμε την ευγένεια με την δουλικότητα).

Υπάρχουν βέβαια και πελάτες που είναι παντελώς μ*λ*κες, άξεστοι και αγενέστατοι. Αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση του πωλητή να είναι ευγενικός - ακόμα και σε τέτοιους πελάτες.

Όπως ορθά λες, είναι θέμα ανατροφής. Κυριότερη πηγή του "κακού" είναι η παντελής ανυπαρξία ανατροφής.

Μεγάλο μέρος όμως της ευθύνης έχει και η διεύθυνση του καταστήματος - είτε πρόκειται για εμπορικό κατάστημα είτε για χώρο σίτισης. Αν δεν τους έχουν κάνει ένα απλό μάθημα εξυπηρέτησης (δέκα λεπτά θα τους πάρει), τουλάχιστον να έχουν τον νου τους. Δεν μπορεί να λέει ο Critter παραπάνω ότι περίμενε 1 ώρα και 20 λεπτά σε εστιατόριο! Ποτέ μη σώσω και πατήσω στο ρημάδι.

Δημοσ.

Τρεις παρατηρήσεις στα post του paredwse:

1. Συμφωνώ, είναι θέμα αγωγής και όχι μισθού. Όπως εγώ είμαι πάντα πολύ ευγενικός με τους πωλητές, περιμένω το ίδιο.

2. Το σωστό είναι "κοακόλα".

3. Θα 'θελα μια μέρα να μου γνωρίσεις αυτή τη μόνο φίλη σου.

Δημοσ.
Δεν μπορεί να λέει ο Critter παραπάνω ότι περίμενε 1 ώρα και 20 λεπτά σε εστιατόριο! Ποτέ μη σώσω και πατήσω στο ρημάδι.

Και σκεψου οτι εκοψα και 20 λεπτα για να με πιστεψετε :P...Ελεος και πολυελεος δηλαδη. Ηταν βεβαια μερα αιχμης αλλα δεν δικαιολογειται. Αφου το ξερει οτι ειναι μερα αιχμης ο αφεντικός, ας φροντισει να πάρει extra προσωπικο.

Δημοσ.

paredwse, παει γερασες...

την εχω πατησει ουκ ολιγες φορες απο διαφορα λαμογια που εκμεταλευομενοι την απειρια και αγνοια μου, μου μιλουσαν σαν να ειμαι γιος τους και μου πουλουσαν ο,τι μαλακια ειχαν...

πλεον ειμαι εντελως αδιαφορος στην ευγενικη συμπεριφορα, καλο ειναι να υπαρχει αλλα δεν σημαινει και τιποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

3. Θα 'θελα μια μέρα να μου γνωρίσεις αυτή τη μόνο φίλη σου.

Μόλις τρώγαμε μαζί μεσημεριανό στο Κολωνάκι, κρίμα, θα σου'λεγα να'ρθεις να μας βρεις.

Να σου δείξει φωτογραφίες από τις δύο κόρες της (ετών 10 και 7 αντίστοιχα) και από τον σύζυγό της.

:P

Δημοσ.

Να σου δείξει φωτογραφίες από τον σύζυγό της.

:P

Οπισθοδρομικέ! Αυτό ποτέ δεν το θεώρησα εμπόδιο, στην ανθρώπινη επαφή :-P

• Super Moderators
Δημοσ.
Οπισθοδρομικέ! Αυτό ποτέ δεν το θεώρησα εμπόδιο, στην ανθρώπινη επαφή :-P

Αυτό δεν είναι εμπόδιο per se*.

Από την άλλη, το να μην έχεις κεφάλι ή/και χέρια, ίσως είναι**. :P

* δεν μπορούσα να μην πετάξω το λατινινό μου, καθότι ψωνάρα. :)

** σύζυξ = ύψος 1,95 και γύρω στα 100 κιλά, συνειδητοποιημένος ότι η γυναίκα του είναι γκομενάρα.

Δημοσ.

Eπισης κορυφαιο σκηνικο

Εχουμε σκασει Χαρβευ Νικολς.Το μαγαζι ειναι κατι σαν το Αττικα μονο που εχει πορτιερη με φρακο και τα Πραντα τα εχουν στις προθηκες ετσι για χαβαλε(παρεπιπτοντως ειχα βρει δερματινο Αλεξαντερ ΜακΚουην εκει περα στις εκπτωσεις με 800 λιρες απο 2000 και ψηνομουν τρελα αλλα πηρα μια DV καμερα τελικα). Δηλαδη μπαινεις κουβαλωντας την υποτροφια σου και ελπιζεις να εχεις για νουντλς για να περασεις τον μηνα βγαινοντας

Ειμαι με κοπελα 4 χρονια ηδη στο νησι. Εχουμε κατεβασει τουλαχιστον τον Χαρβευ και λιγο απο τον Νικολ διοτι θεωρει πως εχει και στους αντρες εφαρμογη το "Καθε ρουχο παει ΜΟΝΟ με ενα αλλο,πχ το ταδε μπλουζακι παει ΜΟΝΟ με αυτο το παντελονι και ολα μαζι ΜΟΝΟ με αυτα τα παπουτσια".Εψαχνα ενα τζην και τελικα πηρα ενα παντελονι,2 μπλουζες ΑΛΛΑ ΟΧΙ τζην...και με εκανε να νιωθω τσιφουτης που πηρα μονο αυτα.

Σε καποια φαση εκτος απο το πορτοφολι μου,ειχα λυπηθει και την πωλητρια διοτι πρεπει να πηρε 5 ποντους υψος και να εχασε 6 κιλα απο το ανεβασε-κατεβασε ρουχα.Και ομως η κοπελα τσιμουδια,μεχρι το τελος ευγενικοτατη και υπομονετικοτατη. Ουτε που θελω να σκεφτομαι τι θα ειχαμε ακουσει αν ειχε γινει στο Μολ ξερω γω το σκηνικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...