Προς το περιεχόμενο

Φάγατε πόρτα σε club/bar? Σας συμπεριφέρθηκαν άσχημα? Ξε-Θάψτε τους εδώ!

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο άθλιο πράγμα που έχω δει είναι σε μια καφετέρια στην Αγ. Παρασκευή. Αυτή η καφετέρια την έχει δει πολύ κάπως και κάθετε και ρίχνει πόρτες... Έχει βάλει 1-2 γορίλες μπροστά για να φοβάτε ο κόσμος και νομίζει οτι έγινε κυριλέ. Είναι εντελώς γελοίο να υπάρχει πόρτα σε μια καφετέρια... Και το μαγαζί δεν λέει και πολλά..

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το πιο άθλιο πράγμα που έχω δει είναι σε μια καφετέρια στην Αγ. Παρασκευή. Αυτή η καφετέρια την έχει δει πολύ κάπως και κάθετε και ρίχνει πόρτες... Έχει βάλει 1-2 γορίλες μπροστά για να φοβάτε ο κόσμος και νομίζει οτι έγινε κυριλέ. Είναι εντελώς γελοίο να υπάρχει πόρτα σε μια καφετέρια... Και το μαγαζί δεν λέει και πολλά..

Το δε ρεζερβέ που έχουν οι περισσότερες που το πας; Με το που πας να κάτσεις έρχεται ο σερβιτόρος και σου λέει πως είναι ρεζερβέ το τραπέζι και δεν γίνεται να κάτσεις...

"ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ; ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ..."

Έτσι αντέδρασα σε 2 παραλιακές καφετέριες εδώ στα μέρη μου και τα'χασαν οι σερβιτόροι...

Κάποτε είχαν την μέθοδο του πορτιέρη, για να μην μπαίνουν οι φαντάροι ή οι κάπως casual... Είδαν ότι οικονομικά άρχισαν να χάνουν και το έκοψαν! Η δε μέθοδος του "reserved" παίζει μετά τις 9 το βράδυ το χειμώνα... κοτσάρουν τα ποτηρο-ουίσκια μαζί με την ταμπέλα...

Δεν φτάνει που τους πλουτίσαμε με τα ωραία μας λεφτουδάκια τώρα κάνουν κι ότι δεν μας ξέρουν!

Αϊ σιχτήρ πια! :evil:

Δημοσ.

Το ρεζερβέ σε καφετέρια είναι η μεγαλύτερη μαλακία. Πιο μεγάλη και από πορτιέρη. Σε μια από τις αγαπημένες μου καφετέριες στη Γλυφάδα ξενέρωσα ένα βράδυ με το ρεζερβέ στα καλύτερα τραπέζια και από τότε δεν ξαναπάτησα.

Δημοσ.

Λέω για το Posh. Γκομενίτσες στην είσοδο υπάρχουν σε όλες αλλά μιλάω για πόρτα.. Σας μιλάω οτι μια φορά είχαμε βγει πολλά αγόρια. Είχαμε κάτσει αλλού αλλά ήταν μια κοπελιά στο Posh πού παιζόταν κτ με αυτήν και έναν φίλο μου και θέλαμε να πάμε για 10 λεπτά πριν φύγουμε να χαιρετήσουμε και να μιλήσουν λίγο που ήθελαν.. Στην αρχή είπαμε μήπως κάτσουμε και ρωτήσαμε αν έχει θέσεις και φυσικά δεν είχε (τους δικαιολογώ είμασταν μόνο αγόρια) και μετα λέει να θυμάμαι καλά ο φίλος μου να περάσει να χαιρετήσει. Αυτοί δεν τον άφηναν. Τους έλεγε ρε παιδιά 1 λεπτό να μπώ -ούτε καν όλοι- και αυτοί επέμεναν και του λένε φέρτην έξω! Απαράδεκτοι.. Περιττό να πω οτι δεν έχουμε ξαναπατήσει αλλά το θέμα είναι ότι έχω δει πολλούς να τρώνε πόρτα στο συγκεκριμένο μαγαζί και γενικά το έχω ακούσει πολύ..

Δημοσ.

Το φλοκα μαζεύει τον λιγότερο κόσμο μαζί με μια παρακμιακή χωμένη δίπλα στο μιραντόρ. Πάντως απ' ότι έχω παρατηρήσει έχει ψιλοαδειάσει το πος

Δημοσ.

Πλακα πλακα Σαββατο που πηγα,1 η ωρα πεθανε

Ψιλοκοσμο ειχε διπλα το Νορθ και το Μιραντορ αποτι ειδα,βοηθαει που ανακαινιζει και το Σταρς...Ενιγουει,την ψιλοεχω κοψει την περιοχη για βραδυ,δεν λεει πλεον,αντε κανα απογευματινο καφε

Δημοσ.

Α!θυμηθηκα και αλλη καφριλα. Επαιζα μουσικη ως guest περυσι στον Danza στου ψυρρη και ριξανε πορτα σε 2 φιλους μου που ητανε στη guest list. Φυσικα βγηκα εξω και τους μαζεψα, αλλα αν ειναι δυνατον να ριχνεις πορτα σε φιλους του dj του μαγαζιου (οι οποιοι ητανε και μια χαρα ντυμενοι).

Ευτυχως φετος το danza εκλεισε και εγινε "stereo" υπο αλλη διοικηση, η οποια ειναι γαματη στα ολα της.

Δημοσ.

Ρε δεν πάνε να γαμ***ν όλοι οι κωλοεπιχειρηματιές των μαγαζιών. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε τα πιστιρίκια που έρχονται απο επαρχία και μία αλλή μερίδα αθηναίων λεφτάδων που πάνε και νομίζουν ότι είναι stars.

Aλλά και τι να κάνεις....Ένα μεγάλο χωριό είμαστε

Δημοσ.

νταξει κατι venue κλπ ειναι γνωστα για dress-code/face control και τετοιες παπαριες..

Τωρα, σε psytrance party και να φας πορτα, δε νομιζω να'χει γινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

E!καλα, εκει μιλαμε για αλλη κατηγορια. Στα psytrance party τρωει πορτα οποιος δεν εχει πανω απο 10 lsd μαζι του, ανεξαρτητως ντυσιματος. :D

Δημοσ.

Μιας και με έχει απασχολήσει το θέμα, να παραθέσω την προσωπική μου άποψη, για ιστορικούς λόγους (αν και δεν έχω φάει μέχρι τώρα πόρτα πουθενά):

ιδεολογικά, είμαι κατά της πόρτας σε κάθε μέρος, εκτός από αυτά που έχουν ένα έκδηλο επίπεδο (όπως π.χ. ένα καλό εστιατόριο, ή το Μέγαρο Μουσικής). Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, απεχθάνομαι τις "ντουλάπες". Πάντοτε η δουλεια μπορεί να γίνει από έναν φυσιολογικό ευγενικό άνθρωπο, και μια "ντουλάπα" κρυμμένη που θα ειδοποιείται σε δύσκολες περιπτώσεις με κάποιο beeper. Εν κατακλείδι, αν κάποιος χώρος δεν διαθέτει αναρτημένη ταμπέλα με τα κριτήρια εισόδου (όπως το dress code), ή δεν τα "εκπέμπει" από μόνος του (όπως το Μέγαρο), δεν δικαιούται να απαγορεύει την είσοδο, με οποιοδήποτε πρόσχημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...