Προς το περιεχόμενο

Φάγατε πόρτα σε club/bar? Σας συμπεριφέρθηκαν άσχημα? Ξε-Θάψτε τους εδώ!

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η λύση σε τέτοιου είδους κωλομάγαζα είναι μία:

Τα κόβεις.

Έπειτα αναθεωρείς την αντίληψή σου περί διασκέδασης. Στοχάζεσαι... Σκέφτεσαι! Αλλάζεις συνήθειες.

Πηγαίνεις το πολύ μία άντε δύο φορές ΤΟ ΧΡΟΝΟ σε τέτοια "μέρη" και αυτό λόγω της παρέας... (άντε επειδή έχω κέφια σήμερα)

Παράλληλα με κάθε τέτοια πράξη ανεβαίνει το βιωτικό και πολιτιστικό επίπεδο του έλληνα.

(ε ρε κάτι όνειρα που βλέπω...)

:mrgreen:

Δεν είναι όνειρα. Από το καλοκαίρι του 2003 έχω κάνει πράξη τα λεγόμενα σου.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

DimitrisG, Panahs και kx5 συμφωνώ μαζί σας.

DimitrisG, την ίδια σκέψη είχα και έγω όταν δεν μας άφησαν να μπούμε.

Αλλά αν το σκεφτείς λίγο, δεν τους συμφέρει, γιατί και καλά θα είναι ενα είδος ρατσισμού αυτή η επιγραφή και θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μαγαζί (λές και η πόρτα δεν είναι αρνητική..)

Panahs, ούτε εγω πάω σε τέτοια μέρη, αλλά επειδή η παρέα ήταν τέτοια, είπα να άρω για λίγο τον περιορισμό που έχω θέσει.

Δημοσ.
Αλλά αν το σκεφτείς λίγο, δεν τους συμφέρει, γιατί και καλά θα είναι ενα είδος ρατσισμού αυτή η επιγραφή και θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μαγαζί (λές και η πόρτα δεν είναι αρνητική..)

Aργά ή γρήγορα όλοι πληρώνουν την κακία τους:mrgreen:

Δημοσ.

Γενικά πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί είστε τόσο αρνητικοί με το φαινόμενο της πόρτας.

Υπάρχουν και κάποια άτομα που δεν γουστάρουν να βλέπουν λέτσους και computer-freaks σε μαγαζιά.

Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να βλέπω μπάκουρους. Για όσους ξέρουν από νυχτερινά μαγαζιά, εάν βγεί φήμη ότι το μαγαζί έχει γίνει μπακουροκαγκουρομάγαζο η ύπαρξη του έχει αποκτήσει ημερομηνία λήξης. Θα πρέπει να γίνει ανακαίνιση και αλλαγή ονόματος.

Βέβαια κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό..... αλλά τι να κάνουμε

Δημοσ.
Γενικά πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί είστε τόσο αρνητικοί με το φαινόμενο της πόρτας.

Υπάρχουν και κάποια άτομα που δεν γουστάρουν να βλέπουν λέτσους και computer-freaks σε μαγαζιά.

Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να βλέπω μπάκουρους. Για όσους ξέρουν από νυχτερινά μαγαζιά, εάν βγεί φήμη ότι το μαγαζί έχει γίνει μπακουροκαγκουρομάγαζο η ύπαρξη του έχει αποκτήσει ημερομηνία λήξης. Θα πρέπει να γίνει ανακαίνιση και αλλαγή ονόματος.

Εντάξει, ούτε εγώ γουστάρω να βλέπω σε ένα μαγαζί σιτεμένους φραγκάτους με δίμετρες γιατί μου ανάβουν τα λαμπάκια, αλλά δεν έχω δεί κανένα μαγαζί να ρίχνει πόρτα σε τέτοιους...

Γενικά όταν είναι να πάω έξω βράδυ για ποτό, προτιμώ να πηγαίνω μπακούρης. Το ευχαριστιέμαι καλύτερα ρε αδερφέ, γιατί δεν θα με σκοτίσει κανείς, θα παίξει το μάτι με την απέναντι, μπορεί να αρχίσει και το μπιρι μπίρι, κανένα σφηνάκι, γενικά γίνεται χαβαλές. Αν πάς με την κοπέλα σου το πιό πιθανό είναι είτε να σε πρήξει για την κάπνα, είτε να θέλει να φύγει νωρίς γιατί την πονέσαν τα πόδια της, είτε να αρχίσει να χορεύει σε κανένα τραπέζι με το υπερ-μίνι για το οποίο έχετε ήδη τσακωθεί πρίν για να το φορέσει. Να μου λείπει, μια φορά τον μήνα ετσι μου φτάνει, τις άλλες θέλω την αντροπαρέα μου.

Δημοσ.
εσεις φταιτε που πατε σε κλάμπς ;P

Το ξέρω pablo φταίω :P Μια φορά είπα και εγω να πάω, και μας ήρθε ανάποδα!

Αναρωτιέμαι αν έχει προσπαθήσει ποτέ κανείς να την πει σε αυτούς τους νεαντερνταλτ. Θέλω πολύ να το δώ!

Stormrider πολύ ωραίο το blog σου! Ήθελα και εγω να δημιουργήσω ενα blog που να γράφω για της Ελληνικιές καντάντιες, αλλά βλέπω πως το έχεις κάνει ήδη.

Δημοσ.

για κατσε ρε φιλε για ποιους μιλας τωρα

ποιοι ειναι οι λετσοι και οι computeur freaks ;

εμεις ;

εισαι με τα καλα σου, περνιεσαι για BCBG και σνομπαρεις τους καθημερινους πολιτες

Να σου πω την αληθεια αμα τυχω σε τετοια μαγαζια δεν εχω καμια περιεργια αν ο αλλος διπλα μου φοραει καζουαλ

Να ξερετε οτι την ολη ζημεια την κανει το ιδιο το μαγαζι

και οι μπραβοι στις πορτες το μονο που καταφερνουν ειναι να προκαλουν τον κοσμο

Ειναι δυνατον ενα σοβαρο μαγαζι να εχει γοριλες στην πόρτα ;;;;

Μονο τα μπουρδ**α εχουν

Ενα σοβαρο κυριλατο μαγαζι αν ειχες την ευκαιρια να πας ποτε σου ,

εχει στην πορτα εναν ευγενέστατο κυριο κανονικοτάτων σωματικων διαστασεων . Γοριλας υπαρχει αλλα ειναι σε ποστο που δεν τον παιρνεις χαμπαρι αλλα αυτος κοζαρει τα παντα.

σε αυτο το μαγαζι ο λετσος δεν θα παει απο μονος του

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λετε...

Κατ'αρχας το 'ειμαι καλα ντυμενος' ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικο, οπως και το 'ειναι λετσος'. Αλλιως θα φοραγαμε ολοι τα ιδια ρουχα, και θα ειχαμε το ιδιο στυλ.

Δευτερον... σας εχει τυχει φανταζομαι να πατε σε ενα οποιοδηποτε μαγαζι και κατι στον κοσμο να μη σας καθεται καλα... η θα ειναι πολυ μεγαλοι σε ηλικια, η πολυ πιτσιρικια, η πολυ 'στημενοι', η πολυ ... καπως τελος παντων.

Νομιζω οτι μεχρι εδω δεν διαφωνει κανεις, ετσι?

Αρα λοιπον αν σκεφτειτε λιγο διαφορετικα θα καταλαβετε οτι κανενα (σοβαρο, το τονιζω ξανα: σοβαρο club και με συνειδηση του για ποιους λογους εχει πορτα) δεν βλεπει κανενα πελατη ρατσιστικα.

Ειναι απλο... Για να νιωθει και να περασει καλα ο κοσμος που εχεις σε ενα μαγαζι, θα πρεπει να αισθανεται ανετα, και να μη νιωθει ουτε υποτιμητικα, ουτε να εχει αισθημα ανωτερωτητας προς τους υπολοιπους πελατες, γι'αυτο και οι ΣΟΒΑΡΟΙ πορτιερηδες προσπαθουν να περνανε κοσμο που εχει κοινα στοιχεια.

Το κακο ειναι οτι τα σοβαρα μαγαζια και οι σοβαροι πορτιερηδες μετριουνται στο ενα χερι στην Αθηνα...

Αλλα σκεφτειτε και λιγο ολα αυτα...

Εσεις δεν θελετε στις επιχειρησεις σας να κανετε τους πελατες να νιωθουν ανετα?

(δεν ειμαι πορτιερης, μη βαρατε)

Δημοσ.

Παιδια, δεν εχουν ολα εξηγηση. Μια φορα εχω φαει πορτα στη ζωη μου και αυτη ακουστε πως :

3 χρονια πριν, πήγα στο venue ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. Ηταν παρασκευη που δεν γεμιζε και τιγκα. Η κοπελα μου ητανε ντυμενη και βαμμενη τοσο ωραια (ξερετε τωρα πως ειναι οι περισσοτερες κοπελες και ειδικα στα 21 τους) που πραγματικα θα ηταν κοσμημα για το μαγαζι (ηταν κατα γενικη ομολογια θεα). Εγω (καλα, το οτι ειμαι και γω πανεμορφος εννοειται :P) ημουνα ντυμενος super (ξερω απο νυχτα και ξερω σε καθε μαγαζι τι να φοραω).

Σκαω λοιπον στην πορτα με τον αερα που εχω αποκτησει με τα μαγαζια. Οταν λεω "αερα", εννοω πολυ απλα οτι ειπα στον πορτιερη "καλησπερα" κοιτωντας τον στα ματια και δυνατα, με ταση να κανω την κινηση να μπω στο μαγαζι. Και το λεω αυτο γιατι πολλοι για καποιο λογο μιλανε στους πορτιερηδες φοβισμενα και με σκυμμενο το κεφαλι.

Με σταματαει ο πορτιερης και μου λεει "Ειναι γεματο το μαγαζι". Τετοια ωρα και παρασκευατικα του λεω? Μου λεει "Ναι". Ε!και επειδη δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω (ασε που η δικια μου τα πηρε και ηξερα οτι δεν το ειχε λιγο να κανει φασαρια) πηγα αλλου.

Με λιγα λογια, προφανως δεν του αρεσε η φατσα μου, το στυλ μου κτλ κτλ.

Η πλακα ειναι οτι μετα απο 2 βδομαδες ηθελε ενας φιλος να παμε και σκαμε στο venue παρεα 6 ατομα, 2 κοπελες και 4 αγορια. Ο ενας ητανε με μακρυ μαλι μπουκλε και μπουφαν fly. Οι υπολοιποι ασχημοcasual ντυμενοι.

Το ειχα σιγουρο οτι θα φαμε πορτα. Η πλακα ειναι οτι μας αφησανε και μαλιστα στο πολυ χαλαρο.Α!και ηταν Σαββατο.

Παντως αυτο με την αστυνομια θελω να το κανω μια μερα. Και εννοειται οτι δεν θα φωναξω οποιον και οποιον ;)

Δημοσ.

Εγώ που λέτε είχα φάει μια φορά πόρτα στο Fame στο Ηράκλειο.

Και μια άλλη φορά είχα μπει στο Envy με τζην και μπλούζα Black Sabbath.

Θεΐλες.

Δημοσ.
Και μια άλλη φορά είχα μπει στο Envy με τζην και μπλούζα Black Sabbath.
επηρεασμενος απο Ν.Ι.Β τους ειπες my name is lucifer και σε αφησανε να περασεις??:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Δημοσ.

Δεν είπα τίποτα βασικά, πήγα με νεύρα κουρδισμένα σε μι καντίνι που με έσερνε το τότε γκομενάκι στο Ένβη. Ενώ άκουγα μπλακ σάμπαθ.

Δημοσ.

Πλακα πλακα οπως εχω ξαναπει,συμφωνω με τα παιδια που ας πουμε υπερασπιζονται την ιδεα της πορτας. Με μετρο.

Σε ολα τα πραγματα,οπου προσφαιρονται υπηρεσιες ή αγαθα, ο "πωλων" προσπαθει να παρει ενα κομματι της αγορας.Ειναι λογικο ο τυπος που θελει φραγκατους πορνατζηδες να μην βαζει 18χρονα.Θα ηταν σαφως λογικο το νεανικομαγαζο να μην εβαζε τους 60αρηδες αλλα τους αφηνει και θα ξενερωσουν μονοι τους.Η πιτα με τα φραγκα εχει κομματια για ολους

Το ερωτημα ειναι γιατι αμα θες να πας με μπαγκυ παντελονι,ραστα και 4 μπακουροφιλους, να πρεπει να πας στο Εnvy στο Κεφαλαρι και οχι σε καποιο μαγαζι που θα περασεις καλυτερα,θα σου ταιριαζει και δεν θα κινδυνεψεις και την πορτα(το μαγαζι ειναι τυχαιο απλα λογω στυλ,δεν εχει καθολου σφιχτη πορτα).Δηλαδη σωνει και καλα,ενω το παιζεις X generation και επαναστατης και 18χρονος τυπας ,παρολαυτα θες να πας και στο κυριλε να νιωσεις καποιος? Επιτελους διαλεξε στυλ και ακολουθα το.

Εγω δεν αντεχω την trance-abient κτλ μουσικη,οταν ημουν πιτσιρικας,το ενδοξο 95-98 ολοι πηγαινανε σε κατι Loft που ειχε αναλογα floors και κατι τετοια,εγω ομως τι να παω?Επειδη ειναι της μοδας?

Και οσοι γκρινιαζετε για τα κλαμπς...ολων τα ποστ καταληγουν "Και τοτε που ειχα παει..".Σορρυ ρε μαγκα αλλα αμα τα βριζεις σαν ειδος τι σκατα πας?Εκτος αν ειναι τιποτα γενεθλια,αυτη η εστω μια φορα τον μην τι την θες?Εμενα δεν μου αρεσει το θεατρο, πρεπει να παω για να δειξω τι κουλτουριαρης ειμαι,εστω μια φορα τον μηνα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...