theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ξεκινάω αυτό το thread με σκοπό να "μαυρίσουμε" όλους εκείνους τους "επιχειρηματίες" που άνοιξαν ένα bar/club, και μας κάνουν τους καμπόσους. Επίσης, εδώ θα αναφέρουμε bar/club που μας συμπεριφέρθηκαν σωστά και αξίζουν να τα αναφέρουμε. Αν υπάρχει ανταπόκριση, και συμφωνούν οι admins να γίνει sticky. Ξεκινάω εγώ, "μαυρίζοντας" το boutique. Είναι στην Φιλελλήνων 15 στο Σύνταγμα. Κλείσαμε τραπέζι για κοντά 30 άτομα, και όταν πήγαμε, δεν μας άφησαν να μπούμε, γιατί δεν είμασταν ντυμένοι σαν τον Κωστόπουλο και τα μοντέλα του Dolce Cabana! Αν είναι δυνατόν! Αντι να κάνουν κέρδος απο 30 άτομα, προτίμησαν να τους πετάξουν έξω! Ξέχασαν πως αυτά τα 30 άτομα, θα το πούν σε άλλα 30 και ούτο καθεξής...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Nα σου πω,30 ατομα με τραπεζι και σε μπαρ στο Συνταγμα μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην μπουν.Αν επιτρεπεται ποσων χρονων εισαι και κυριως ΠΩΣ εισασταν ντυμενοι?Διοτι αν απο τους 30 οι 3 ειχαν φορμες ξερω γω αποκλειεται να μην σας εβαλαν.Θα πρεπει να σκασατε και οι 30 με βερμουδα.
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Nα σου πω,30 ατομα με τραπεζι και σε μπαρ στο Συνταγμα μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην μπουν.Αν επιτρεπεται ποσων χρονων εισαι και κυριως ΠΩΣ εισασταν ντυμενοι?Διοτι αν απο τους 30 οι 3 ειχαν φορμες ξερω γω αποκλειεται να μην σας εβαλαν.Θα πρεπει να σκασατε και οι 30 με βερμουδα. Εντάξει δεν ήμασταν με βερμούδες και φόρμες γυμναστικής. Αν ήταν έτσι, δεν θα έμπαινα στον κόπο να φτιάξω αυτό το thread, γιατί δεν θα είχε νόημα. Είμασταν ντυμένοι casual και κοντά σε πιο σοβαρό, οι πιο πολλοί ήταν ντυμένοι κοντά στις προτημίσεις του μαγαζιού, αλλά δεν φορούσαν γραβάτες και Dolce Cabana σύνολα. Και κυρίως, δεν ήμασταν πιτσιρίκια των 17 και 18 χρονών. Απο 21 μέχρι 30 (εγω είμαι 22). Και εμένα μου φαίνεται δύσκολο να καταλάβω γιατί ήταν τόσο αυστηροί.
dtomgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει δεν ήμασταν με βερμούδες και φόρμες γυμναστικής. Αν ήταν έτσι, δεν θα έμπαινα στον κόπο να φτιάξω αυτό το thread, γιατί δεν θα είχε νόημα.Είμασταν ντυμένοι casual και κοντά σε πιο σοβαρό, οι πιο πολλοί ήταν ντυμένοι κοντά στις προτημίσεις του μαγαζιού, αλλά δεν φορούσαν γραβάτες και Dolce Cabana σύνολα. Και κυρίως, δεν ήμασταν πιτσιρίκια των 17 και 18 χρονών. Απο 21 μέχρι 30 (εγω είμαι 22). Και εμένα μου φαίνεται δύσκολο να καταλάβω γιατί ήταν τόσο αυστηροί. Αναλογια αντρων γυναικων ??
KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Αναλογια αντρων γυναικων ?? Σε τραπεζι και 30 μαντραχαλοι να σκασουν δεν υπαρχει θεμα,μπορει ο αλλος να κανει μπατσελορ βραδυα ή να βγαινει με φανταρους.ΑΣΕ ΠΟΥ νομικα ουτως η αλλως δεν υπαρχει θεμα αναλογιας,αλλα και ουσιαστικα δεν υπαρχει γιατι στο τραπεζι δεν φοβασαι μηπως εχεις 20 τυπους να τριγυρνανε το μαγαζι. Φιλε απο αυτα που μου λες ήσασταν πολυ νορμαλ οποτε μαλλον καλυτερα που δεν μπηκατε
johnnyestia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Φίλε, μάλλον πήγατε αργά και δώσανε το τραπέζι αλλού και για να μην ξεφτιλιστούνε τελείως σας είπαν πως δεν είστε σωστά ντυμένοι. Πόρτα δεν δικαιούται να ρίξει κανένας και πουθενά. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πούν πως το μαγαζί είναι γεμάτο, αλλά και πάλι μπορείς να περιμένεις να βγεί μια παρέα, οπότε δεν έχουν άλλη δικαιολογία για να μην σε αφησουν να μπείς. Σε όποιον ρίχνει πόρτα μπορείς παντα να επικαλεστείς πως θα καλέσεις την αστυνομία. Ναι μεν θα του κλάσουν τα @@ όσον αφορά πρόστιμο κτλ, αλλά θα κάνεις το κομμάτι σου και θα περάσει το δικό σου αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τους καραγκιόζηδες.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνω με το "αργησατε",μαλλον για δικαιολογια μου φαινεται και μενα,δεν εχω ξανακουσει να διωχνουν τραπεζι για ντυσιμο.
DarkKnight Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Burn them all... johnyestia καποιανού του χρωστάμε μερικά μπουκέτα στην Πάτρα ε? Κ δλδ δεν το κατάλαβα αυτό κ βερμούδα να φοράς εφόσον πληρώνεις θα μπεις δεν πα μαμηθούνε οι μπάσταρδοι...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δεν παει ακριβως ετσι φιλε...αν ο αλλος θελει μια πιο κυριλε εμφανιση στο μαγαζι του δεν μορεις να του το επιβαλλεις.Πχ καποιος εχει ενα εστιατοριο που γουσταρει να εχει μεγαλοστελεχη επιχειρησεων.Ετσι θελει,προτιμαει λιγοτερους αλλα γραφκατους.Αμα αρχιζεις να σκας εσυ και πολλοι ακομα με τη βερμουδα και αρχιζει να σπαει η πελατεια που θελει(διοτι πχ αυτος υπολογιζει οτι το μεγαλοστελεχος συνηθως θα κανει και καλο λογαριασμο και τηα του παει και 5 και 6 φορες τον μηνα,οχι 1 το 6μηνο) τοτε παθαινει ζημια Αποψη μου?Αυτο που κανουν/κανανε στην Αμερικη "We reserve the right to deny service for dress code(τυχαιο παραδειγμα)".Το πληρωνω και μπαινω δεν τους λεει σε κανενα τιποτα.Δικο του ειναι το μαγαζια,αμα θελει δεν προσφαιρει υπηρεσιες Η λεπτη διαφορα ειναι στο να διακριθει ο ρατσισμος απο το στυλ του μαγαζιου.Στο κυριλε εστιατοριο,αν σκασουν 10 βερμουδατοι σκεηταδες του χαλανε το στυλ που θελει να περασει και προφανως ειναι διαφορετικο απο αυτο των Goody's, το να διωξεις ομως καποιον επειδη ειναι ΑΛβανος και μονο,εκτος των κοινωνικων προεκτασεων θεωρητικα εφοσον αυτος ειναι καθωσπρεπει δεν σου χαλαει την μοστρα Στη περιπτωση του φιλου,αφου λεει οτι ηλικιακα και ενδυματολογικα ηταν at least αξιοπρεπης,ηταν πιθανοτατα μαλακια και λαθος κινησεις απο το μαγαζι με το τραπεζι(θα πηρε κανας κολλητος του αφεντικου)
gvaggis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μία περίπτωση όπου ο πελάτης φώναξε την αστυνομία κ ούτε το κομμάτι του έκανε, ούτε πρόστιμο έπεσε: Όταν ήμουν φοιτητής στη Θεσ/νίκη πήγαίναμε πολύ συχνά σε ένα ροκό-μπαρο με το όνομα 'Bullshit'. Το μαγαζί αυτό (εντελώς τυπικά το αναφέρω-'έχει κλείσει τώρα..)ήταν του Κανάκη(έτσι ήξερα τουλάχιστον).Όλη η παρέα του ΑΜΑΝ έκει,βάζανε μουσική,κάνανε χαβαλε κτλ... Είχανε κ πόρτα όμως....Η οποία δε βάραγε αλύπητα σαν club, αλλά είχε το κόλλημα της στα μπακούρια... Ένα παιδί ένα βράδυ,τη τρώει κανονικά.Είναι με 3 φίλους.Μια χαρά ντυμένοι.. Υπογραμμίζω,το μαγαζί ροκάδικο... Φωνάζει το police.Περιμένω με τη παρέα μου να δούμε επιτέλους τι κάνει αυτή η αστυνομία σε αυτές τις περιπτώσεις.... Έρχεται το police. -΄τι έγινε μάγκες;' - ΄ το και το' λέει ο νεαρός Ο πόρτας ακούει ήρεμα την όλη ιστορία,φωνάζει τη μπαργούμαν κ της λέει: -' Αυτός δεν ήταν προχτές που πλακώθηκε στο ξύλο με έναν άλλο;' -'Ναι' απαντάει το ξανθό γλαστροειδές.. Κ η δικαιολογία πως ο νεαρός και καλά έχει προιστορία με το μαγαζί ήταν αρκετή στο φίλτατο στρουμφ που πήρε το συνάδελφό του κ έφυγε... ΥΓ.Η φάτσα του παιδιού όταν άκουσε τι είπε ο πορτιέρης αρκούσε για να με πείσει για το αν ήταν αληθινή...
cool_alex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Σε φίλο μου έχουν τύχει παρόμοιες καταστάσεις. Σε clubaki του είπε ο πορτιέρης ότι δεν μπορεί να μπει. Ντύσιμο πολύ καλό αλλά ήταν με άλλα δύο παιδιά. Και καλεί την αστυνομία. Τη μια φορά έρχεται η αστυνομία κι έτσι μπήκαν μέσα και την άλλη με το που ακούει ο πορτιέρης και ο υπεύθυνος ότι έρχονται, τους αφήνει.
fantomas3004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Φίλε, μάλλον πήγατε αργά και δώσανε το τραπέζι αλλού και για να μην ξεφτιλιστούνε τελείως σας είπαν πως δεν είστε σωστά ντυμένοι. Άν ο master του μαγαζιού δέν θέλει για οποιονδήποτε λόγο να σε βλέπει, ή επιθυμεί να δεί οποιονδήποτε άλλον στην θέση σου, ίσως γιατί έχει την ψευδαίσθηση οτι εσύ είσαι σε θέση να του προσφέρεις τα λιγότερα σε θέμα οικονομικού κέρδους ... απευθύνομαι στον οποιονδήποτε ... μπορεί να επικαλεστεί 1002 λόγους για να σας κάνει να φύγεις άρον - άρον να μήν ξαναπατήσεις. Το ντύσιμο είναι η καλύτερη δικιολογία ή πρόφαση
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δεν περίμενα να έχει τέτοια απόκριση η όλη ιστορία! Επειδή μου το ρωτήσατε, η αναλογία αντρών-γυναικών ήταν πάνω-κάτω 50-50. Τώρα αν αργήσαμε, δεν το νομίζω, πήγαμε κοντά 23:30, αρκετά νωρίς για club. Πιθανότατα όπως λέει και ο fantomas, για κάποιο λόγο δεν μας θέλαν (γιατί άραγε?), και επικαλέστηκαν τον ρουχισμό για να μας διώξουν. Κάτι ξέρω που δεν τα πολύ-γουστάρω όλα αυτά τα τρεντόbarα,τρεντόclubα, και καλύτερα που δεν πήγαμε γιατί θα είχαμε επεισόδια, και εμένα να σας γράφω με βουλωμένο μάτι και σπασμένα πλευρά... Κανένας άλλος έχει αντιμετωπήσει παρόμοια κατάσταση?
DIMITRISG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Σιγα να μην κάνω κόλπα να μπω στο κολομαγαζο του καθε καραγκιοζη Απλως θα προτιμουσα να εχει ταμπελα και να λεει οτι επιτρεπεται η εισοδος σε ορισμενους και σε ποιους γιατι δεν γινεται φιλε μου εγω να κανω οτι μπαινω και να μου κλείνει τον δρομο ο τριγωνος μη χεστουμε
Panahs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Η λύση σε τέτοιου είδους κωλομάγαζα είναι μία: Τα κόβεις. Έπειτα αναθεωρείς την αντίληψή σου περί διασκέδασης. Στοχάζεσαι... Σκέφτεσαι! Αλλάζεις συνήθειες. Πηγαίνεις το πολύ μία άντε δύο φορές ΤΟ ΧΡΟΝΟ σε τέτοια "μέρη" και αυτό λόγω της παρέας... (άντε επειδή έχω κέφια σήμερα) Παράλληλα με κάθε τέτοια πράξη ανεβαίνει το βιωτικό και πολιτιστικό επίπεδο του έλληνα. (ε ρε κάτι όνειρα που βλέπω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.