kostaspap Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Aπο χθες και χωρις ιδιαιτερο λογο,οταν ανοιγω καποιο προγραμμα ,αυτο εμφανιζεται στη taskbar δυο φορες και μαλιστα μισο!Δηλαδη δεν εμφανιζεται ολο το παραλληλογραμο αλλα το μισο του και δυο φορες!Εχει κανεις καμια ιδεα?
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 gia kane ta klassika se parakalw...scan me antivirus,antispyware,klp klp klp....mporei ayto na einai olo....
kostaspap Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Tιποτα παιδια δοκιμασα τα παντα...Εκανα μεχρι και restore to registry apo to system mechanics.Δε γινετε τιποτα .Κατι πρεπει να παιζει με το registry.Περιμενω αλλες ιδεες παιδια...
Exiled2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αν πατήσεις στο ένα μισό ελαχιστοποιείται το παράθυρο. Αν μετά πατήσεις στο άλλο μισό, επανέρχεται το παράθυρο?
kostaspap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αν πατήσεις στο ένα μισό ελαχιστοποιείται το παράθυρο. Αν μετά πατήσεις στο άλλο μισό, επανέρχεται το παράθυρο? Nαι επανερχεται!Δε ξερω τι γινετε παιδια...Χθες βρηκα στο νετ ενα tool που εφτιαχνε το taskbar,αλλα το μονο που εγινε ηταν να μη δουλευει και ο windows media player!!!Βοηθεια!!!
x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα theming ... ; Μπορεί το Theme να σου κάνει την ζημιά... Κάτι να κολλάει κ.λπ.
kostaspap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα theming ... ; Μπορεί το Theme να σου κάνει την ζημιά... Κάτι να κολλάει κ.λπ. Οχι φιλε μου δεν εχω τιποτα τετοιο.Απο οτι ειδα στο νετ το εχει παθει αρκετος κοσμος αλλα δε βρηκα λυση .Δε ξερω τι να κανω ...
kostaspap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον το εφτιαξα.Εκανα ξανα ενα restore sto registry με το system mechanics,αλλα απο αλλη ημερομηνια,εχω 3-4 διαφορετικα backups.Ως δια μαγειας εφτιαξε και το windows media player!Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον!
kostaspap Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια το ιδιο προβλημα ξαναεμφανιστηκε και δε μπορω να το λυσω με τιποτα!Εχετε καμια ιδεα????Help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.