aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 κ εγώ γι'αυτό το λόγο θα αποφύγω Σόνυ αν κ την εμπιστέυομαι στο θέμα του ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 H Sony στο θέμα "φορητής μουσικής" θυμίζει γέρο ξεδοντιάρη αποικιοκράτη. Έχει κολλήσει στις εμμονές και το μεγαλείο του παρελθόντος. Και αντί να προσφέρει στην αγορά αυτό που ζητάει, εμμένει να περάσει το δικό της. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γίγαντας του χώρου επιμένει στα ίδια λάθη. Μοιάζει περισσότερο με πείσμα παρά με management. Ακόμη και τα στοιχειώδη δεν λένε να καταλάβουν: 1. Έχετε δει πως ονομάζει τα mp3 players που βγάζει; Δεν έχει βρεθεί ένας χρυσοπληρωμένος μαλάκας να τους πει ότι ο κόσμος θυμάται τη λέξη ipod ή τη λέξη zune, αλλά δεν μπορεί επ ουδενί να θυμάται το NW-E002? Τι είναι αυτό; Κάποια γιαπωνέζικη ψύχωση να βαφτίζουμε τα προϊόντα με ονόματα bar code? 2. Ασάφεια στη γραμμή των προϊόντων. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια είναι τα τρέχοντα mp3 players της Sony και ποια τα discontinued (Ο chief product manager συμπεριλαμβάνεται). 3. Σε συνέχεια του 2) επίσης κανείς δεν μπορεί να πει με απολυτη βεβαιότητα ποιες οι διαφορές μεταξύ κάποιων εξ αυτών. 4. Χεσμένο έχει το αγοραστικό κοινό το ATTRAC, το mp3 έχει κυριαρχήσει, αλλά η Sony εκεί να επιμένει με ένα format που ούτε τα παιδιά των μανατζαραίων της δεν χρησιμοποιούν. 5. Χρόνια οι χρήστες των συσκεύων της φωνάζουν για το SonicStage, χαμπάρι η Sony. 6. Ανειλικρίνεια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει στα τελευταία της προϊόντα, αλλά υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα σε κάτι που είναι αμιγώς mp3 player και σε κάτι που μετατρέπει τα mp3 σου σε ATTRAC πριν τα περάσει στη συσκεύη και τα παίξει. Η διαφορά αυτή λέγεται χρόνος μετατροπής. Και το κυριότερο, ποιότητα. Καθώς κάθε μετατροπή από μία απωλεστική μέθοδο συμπίεσης σε άλλη, έχει φθίνουσα απόδοση. Η Sony έγραφε με τεράστια γράμματα στις συσκευασίες, τη λέξη mp3. Αλλά με ψιλά και δυσνόητα λογάκια, κάπου υποννοούσε ότι το Sonicstage αναγνωρίζει τα mp3 και αναμβάνει την αναγκαία μετατροπή σε ATTRAC. Είναι κρίμα γιατί τα Sony έχουν να επιδείξουν (συνήθως) πραγματικά ξεχωριστά ή πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως η αυτονομία της μπαταρίας, το design, ο μινιμαλισμός, OLED screens κα. Αλλά όλα χάνονται μπροστά στον κομπλεξισμό της να επιβάλλει κάτι που ο καταναλωτής δεν γουστάρει να πληρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 H Sony στο θέμα "φορητής μουσικής" θυμίζει γέρο ξεδοντιάρη αποικιοκράτη.Έχει κολλήσει στις εμμονές και το μεγαλείο του παρελθόντος. Και αντί να προσφέρει στην αγορά αυτό που ζητάει, εμμένει να περάσει το δικό της. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γίγαντας του χώρου επιμένει στα ίδια λάθη. Μοιάζει περισσότερο με πείσμα παρά με management. Ακόμη και τα στοιχειώδη δεν λένε να καταλάβουν: 1. Έχετε δει πως ονομάζει τα mp3 players που βγάζει; Δεν έχει βρεθεί ένας χρυσοπληρωμένος μαλάκας να τους πει ότι ο κόσμος θυμάται τη λέξη ipod ή τη λέξη zune, αλλά δεν μπορεί επ ουδενί να θυμάται το NW-E002? Τι είναι αυτό; Κάποια γιαπωνέζικη ψύχωση να βαφτίζουμε τα προϊόντα με ονόματα bar code? 2. Ασάφεια στη γραμμή των προϊόντων. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια είναι τα τρέχοντα mp3 players της Sony και ποια τα discontinued (Ο chief product manager συμπεριλαμβάνεται). 3. Σε συνέχεια του 2) επίσης κανείς δεν μπορεί να πει με απολυτη βεβαιότητα ποιες οι διαφορές μεταξύ κάποιων εξ αυτών. 4. Χεσμένο έχει το αγοραστικό κοινό το ATTRAC, το mp3 έχει κυριαρχήσει, αλλά η Sony εκεί να επιμένει με ένα format που ούτε τα παιδιά των μανατζαραίων της δεν χρησιμοποιούν. 5. Χρόνια οι χρήστες των συσκεύων της φωνάζουν για το SonicStage, χαμπάρι η Sony. 6. Ανειλικρίνεια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει στα τελευταία της προϊόντα, αλλά υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα σε κάτι που είναι αμιγώς mp3 player και σε κάτι που μετατρέπει τα mp3 σου σε ATTRAC πριν τα περάσει στη συσκεύη και τα παίξει. Η διαφορά αυτή λέγεται χρόνος μετατροπής. Και το κυριότερο, ποιότητα. Καθώς κάθε μετατροπή από μία απωλεστική μέθοδο συμπίεσης σε άλλη, έχει φθίνουσα απόδοση. Η Sony έγραφε με τεράστια γράμματα στις συσκευασίες, τη λέξη mp3. Αλλά με ψιλά και δυσνόητα λογάκια, κάπου υποννοούσε ότι το Sonicstage αναγνωρίζει τα mp3 και αναμβάνει την αναγκαία μετατροπή σε ATTRAC. Είναι κρίμα γιατί τα Sony έχουν να επιδείξουν (συνήθως) πραγματικά ξεχωριστά ή πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως η αυτονομία της μπαταρίας, το design, ο μινιμαλισμός, OLED screens κα. Αλλά όλα χάνονται μπροστά στον κομπλεξισμό της να επιβάλλει κάτι που ο καταναλωτής δεν γουστάρει να πληρώσει. thumbs up!! πεστα ρε φιλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 +1 από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Πολύ σοφά μίλησε ο punky.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kathrine29 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 παιδία για μένα τα creative είναι τα καλύτερα...έχω και έγω και ο αδελφός μου και είμαστε πολυ ευχαριστημένοι...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 κ εγώ αυτό παρήγγειλα τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Έχει ένας φίλος ένα creative slim και είναι άψογο... Και με την ηλίθια μπαταρία του.. Εγώ έχω ένα MPIO FL100. Σε θέματα ήχου είναι άψογο... Επίσης παίρνει και sd καρτούλα οπότε είναι 128ΜΒ έχω βάλει και εγώ μία 512ΜΒ και είμαι άρχοντας.. Δύο είναι τα παράπονα μου 1)Η ταχύτητα στην sd είναι ανελέητα αργή οπότε αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το card reader.. 2)Δεν λειτουργεί ως flash drive.. Θέλει drivers και για την ακρίβεια δουλεύει μόνο με το δικό τπυ πρόγραμμα... Μάλιστα για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων σε τύπους mp3 και γενικά μουσικής μπορείς μόνο ννα τους περάσεις και όχι να τα ξαναγράψεις στο pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345199&PHPSESSID=74ukhh3g7lrn5hq3n0a2b3fj751 giga με ραδιο κλπ. με 45.51 ?. < καλό mp3 player > Τι εννοείς καλό ? Προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι άντε να ψάξεις να βρεις το τραγούδι που θες μέσα σε 1 giga τραγούδια. Φιλε απλα για να ξερεις(μιας και μιλας για το innovator)τωρα το e-shop τα δινει με αναβαθμισμενο frimware που υποστηριζει file browsing!Και για μενα το mp3 player αυτο για τα λεφτα του ειναι φοβερο οτι και να λενε μερικοι κολλημενοι με τις καλες μαρκες!Δυστυχως εγω οπως κι εσυ εχουμε την παλαιοτερη εκδοση του και δεν την αναβαθμιζουν στη νεωτερη απο το e-shop :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 το muvo slim ήθελα να πάρω, αλλά φοβήθηκα την μπαταρία του. Μήπως δε κρατάει πολλές ώρες αφενός και αφετέρου αν χαλάσει θα κοστίζει ακριβά η καινούρια χώρια που πρέπει να το φορτίζεις με το pc. Οπότε πήρα το nano plus, παρήγγειλα κ 4 επαναφορτιζόμενες ΑΑΑ και ποιός με πιάνει... Θα ακούω μουσική άπειρες ώρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 6. Ανειλικρίνεια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει στα τελευταία της προϊόντα, αλλά υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα σε κάτι που είναι αμιγώς mp3 player και σε κάτι που μετατρέπει τα mp3 σου σε ATTRAC πριν τα περάσει στη συσκεύη και τα παίξει. Η διαφορά αυτή λέγεται χρόνος μετατροπής. Και το κυριότερο, ποιότητα. Καθώς κάθε μετατροπή από μία απωλεστική μέθοδο συμπίεσης σε άλλη, έχει φθίνουσα απόδοση. Η Sony έγραφε με τεράστια γράμματα στις συσκευασίες, τη λέξη mp3. Αλλά με ψιλά και δυσνόητα λογάκια, κάπου υποννοούσε ότι το Sonicstage αναγνωρίζει τα mp3 και αναμβάνει την αναγκαία μετατροπή σε ATTRAC. Αυτό δεν ισχύει πλέον τα mp3 με το καινούριο software μεταφέρονται χωρίς μετατροπή και πολύ πιο γρήγορα όπως στο ipod... Αξίζει πάντως να πάρεις ένα Sony τη στιγμή που φεύγει από την αγορά το μοντέλο γιατί τα δίνουν πολύ χαμηλά π.χ. εγώ έχω ένα 20GB ΝWHD5 που το πήρα 150 ευρώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ιδιαίτερα από τη μπαταρία του... και είχα πριν ipod... δεν πρόκειται σε αυτές τις τιμές να ξαναπάρω ipod... πεταμένα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 To each his own. Ανάθεμα κι αν ξέρω τι σημαίνει αυτό βέβαια. Απλα είχα όνειρο από παιδί, να το γράψω σε φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 οτι και να λενε μερικοι κολλημενοι με τις καλες μαρκες! το ειπες και μονος σου!! με τις ΚΑΛΕΣ μαρκες! οτι πληρωνεις παιρνεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.