aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ψάχνω ένα καλό mp3 player, χωρίς δίσκο(με flash μνήμη). Βασικά βλέπω πώς η επιλογή ενός creative είναι μονόδρομος. Θέλω να είναι 512 με 1 giga. Έψαξα το φόρουμ αλλα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο γι'αυτή την εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Des ligo kai afta: mobiBLU Cube 2 Digital Audio Player 512MB Blue mobiBLU Cube 2 Digital Audio Player 1GB Black mobiBLU Cube 2 Digital Audio Player 2GB Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 είναι κάπως υψηλή η τιμή του αλλά φαίνεται πολύ όμορφο. Μόνο που δε γνωρίζω τη μάρκα. Εϊναι αξιόπιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ipod nano του ενός γίγα; flash μνήνη και είναι σκυλί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ράδιο έχει? Αν είναι σκυλί τότε βουρ στο πατσά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smilefreeware Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345199&PHPSESSID=74ukhh3g7lrn5hq3n0a2b3fj75 1 giga με ραδιο κλπ. με 45.51 €. < καλό mp3 player > Τι εννοείς καλό ? Προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι άντε να ψάξεις να βρεις το τραγούδι που θες μέσα σε 1 giga τραγούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω παραγγείλει αυτό της creative http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661103 με ραδιόφωνο και 512. Έκατσα και το σκέφτηκα και παραπάνω μνήμη γιαυτό που θέλω δεν χρειάζομαι. Το προτίμησα λόγω ονόματος. Μάλλον δευτέρα θα έρθει οπότε και θα έχω εντυπώσεις. Ωστόσο κοίτα και αυτό που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=36141&category=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 είναι κάπως υψηλή η τιμή του αλλά φαίνεται πολύ όμορφο. Μόνο που δε γνωρίζω τη μάρκα. Εϊναι αξιόπιστα? Κορεάτικη εταιρία, αλλά τα players της είναι απλά απίστευτης ποιότητας. Έχω το 1GB μοντέλο και ειμαι υπερευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Οταν διάβασα τον τιτλο πίστευα οτι έπρεπε να στο αγοράσουμε εμεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 @smilefreeware εννοώ ότι θέλω να έχει καλή ποιότητα παιξίματος, καλά ακουστικά, να αντέχει στο χρόνο, να έχει και καλή τιμή. Τα θέλω όλα δηλαδή!!! Το innovator ειχα βάλει στο μάτι αλλά το πήρε ένας φίλος κ δεν είναι κ τρελαμένος. @mihalakhs μάλλον το zen θα πάρω κ εγώ αλλά στα 1GB. Τα 512 είναι 120 τραγούδια περίπου, τα οποία σε μία ώρα τα έχεις ακούσει όλα απο λίγο!!! Τουλάχιστον εγώ έτσι ακούω!!! @GabirelConnor καλό φαίνεται κ ωραίο design αλλά είναι λίγο αλμυρή η τιμή του. Θα το ψάξω σε κανά ebay κ βλέπουμε. Το έχω κρατήσει κ αυτό στο μυαλό μου. Θένκς παίδες. Κατάλαβα πάνω κάτω τί παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Kane kai mia volta sto MEDIAMARKT sto FALIRO exei PARA POLA...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 κ εσείς να μου το αγαράζατε δε θα μου έπεφτε άσχημα!!!! Το mediamarkt περίπου που είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=NW-E002&productsku=NWE002V.CEW&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman σε μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ωραίο κ το Sony. Βασικά το Atra είναι εύχρηστο? Με προβληματίζει ο τρόπος που θα ρίχνω τα mp3 και το γεγονός ότι δε θα το βλέπει σαν σκληρό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δεν θα σου πρότεινα το Sony για τον απλούστατο λόγο οτι πρέπει να χρησιμοποιείς το sonic stage αποκλειστικά για να μεταφέρεις τα τραγούδια σου στον player, και κρίνοντας από την εμπειρία μου από τα mini disk δεν είναι καθόλου πρακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.