Προς το περιεχόμενο

Htc P3300

Thomas Valavani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε

Μετά από πολλά χρόνια όπου ήμουν συνδρομητής της Cosmote αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή στην εταιρία. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά η Cosmote μου προσφέρει 100 € επιδότηση νεας συσκευής ενώ η Vodafone άνω των 200 €. Έτσι και αποφάσισα να προχωρήσω στην αλλαγή. Θέλω να μπω σε οικογενειακό πρόγραμμα 500 με δυο αριθμούς, και να πάρω την HTC P3300 σε τελικό ποσό 390 €. Γνωρίζει κανείς την εν λόγο συσκευή είναι αξιόπιστη, από χαρακτηριστικά τι λέει?

Δημοσ.

το ειδα απο κοντα και σε λειτουργια.ειναι πολυ καλο και μου εκανε εντυπωση που ειναι και ελαφρυ και ποιο λεπτο απο το tytn-το οποιο ειχα-.μαρεσε παρα πολυ και στο προτεινω.τα 2μονο μειον για μενα ειναι που δεν ειναι 3g και δεν εχει qwerty.

Δημοσ.
το ειδα απο κοντα και σε λειτουργια.ειναι πολυ καλο και μου εκανε εντυπωση που ειναι και ελαφρυ και ποιο λεπτο απο το tytn-το οποιο ειχα-.μαρεσε παρα πολυ και στο προτεινω.τα 2μονο μειον για μενα ειναι που δεν ειναι 3g και δεν εχει qwerty.

simpatrioti ama eixe kai qwerty sigoyra tha itan poio vari kai ogkodes..

alla sigoyra gia kapoion pou thelei kai qwerty den toy kanei..:)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Loipon agaphtoi filoi exw agorasei to htc 3300. einai katapliktiko. h epilogh gia navimate gps htan swsth giati paei sfaira me to gps. toy ebala gia test destinator pn kai destinator 6 kai sernetai, exei de ekplhktikh eyais8hsia me to gps. pianei pantoy.... teleio. fysik;a den kanei gia kapoion poi uelei mono thlefono.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...