Προς το περιεχόμενο

Χωρις χρεωσεις στην Ελλαδα

cavalier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το voipsiscount εχει τις μερες του!

αλλα συνηθως δουλευει οκ!

παντως εγω δεν αντεχω ακουστικα και βλακιες!

μονο direct call κανω

και μιλαω απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο κανονικα!

Δημοσ.

1.An den valete 10raki min perimenete free kliseis

2.To voipsiscount exei provlimata ixou eno to voipbuster mpori na min einai free gia Ellada(xreonei 1ct/min) alla i piotita tou einai klaseis anoteri.

3.Mporeis me diaforous tropous na fortoseis ton logariasmo oxi mono me pistotiki(den to sinisto)

Ego meso paypal den exa mexri tora provlima

Δημοσ.
το voipsiscount εχει τις μερες του!

αλλα συνηθως δουλευει οκ!

παντως εγω δεν αντεχω ακουστικα και βλακιες!

μονο direct call κανω

και μιλαω απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο κανονικα!

Μιας κ εγώ βαριέμαι αυτή τη διαδικασία, μπορείς να μου πεις πως κ πόσο χρεώνεσαι για direct; Aπό ποιότητα; Σε ευχαριστώ...

Δημοσ.

5 cents η κληση παει

και η ποιοτητα ειναι καλη

οχι αριστη αλλα λιγο παραπανω του μετριου!

δεν εχει καθυστερισεις και τπτ τετοιο!

ισως ο αλλος σε ακουει λιγο σιγα

αλλα εσυ ακους οκ!

Εξαρταται και το τηλεφωνο βεβαια!

(τη συσκευη δηλαδη)

Δημοσ.

Εγώ, πάλι, έχω ένα FRITZ!FON 7050 router σε PSTN γραμμή, τούχω κοτσάρει 1 ασύρματο ISDN τηλέφωνο που είχα ξεχασμένο σε 1 ντουλάπι, (έτσι αποφεύγω και το direct call) και με το VOIPDISCOUNT μιλάω Ελλάδα και άλλες χώρες με τις ώρες και με ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα ήχου.

Μην ακούτε πως διαφέρει σε ποιότητα η VOIPBUSTER, γιατί, απλούστατα είναι ακριβώς η ΙΔΙΑ εταιρεία με άλλο όνομα. Τώρα γιατί 2 ονόματα, θα σας γελάσω.

Δημοσ.

Μην ακούτε πως διαφέρει σε ποιότητα η VOIPBUSTER, γιατί, απλούστατα είναι ακριβώς η ΙΔΙΑ εταιρεία με άλλο όνομα. Τώρα γιατί 2 ονόματα, θα σας γελάσω.

Diaferi file mou kai malista para poli se ores aixmhs.Toulaxiston se mena kai se 3-4 filarakia exoume provlima me to VOIPDISCOUNT kai ego prosopika den to xrisimopio alo.

Protimo na doso 1ct/min para na min doso katholou kai na min mporo na sinenoitho.

Exeis dikio einai i idia eteria alla den exei 2 onomata alla apo oso xero alla 5 exei.

E kai den mpori se ola kai sta 5 prog pou mirazei na exei idia piotita asxeta an einai stous idious servers.

Malon paizei rolo i xoritikotita tou diktiou se kathe prog h to bandwidth.

Δημοσ.

Τι εννοεις τι το ψαχνουμε?αν ειναι free το voip μπορεις να μου εξηγησεις το λογο που δεν συμφερει?

thanks joef gr...μου φαινοταν 2 good 2 b true...

Δημοσ.
Ρε παιδιά.Τι το ψάχνετε?Αφού το voip δέν συμφέρει.Εγώ έχω altec με 19 ε το μήνα όλα τα αστικά-υπεραστικά τσάμπα.Τι λέμε τώρα........

Eno to diko sou me 19? to mina sinferi etsi?

Ego afta sto voipbuster ta katanalono se miso xrono file mou

Δημοσ.

Για να μην λένε ότι θέλουν ορισμένοι: Ο πεθερός μου ζει στη Ζάμπια (όχι δεν είναι μαύρος). Σε καθημερινή βάση η γυναίκα μου μιλάει 10-20 λεπτά με το voipbuster. Να βάλω μέσο όρο 15 λεπτά; 15Χ30 = 450 λεπτά. Voipbuster: 450Χ0,03=13,5?. ΟΤΕ: 450Χ1,3=585?, Forthnet:450Χ0,8=360?.

Και δεν μιλάω για υπεραστικά εντός Ελλάδας όπου μένω Ξάνθη και τα τηλέφωνα μου είναι κατά 80% υπεραστικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...