Προς το περιεχόμενο

Χωρις χρεωσεις στην Ελλαδα

cavalier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι στην λίστα των δωρεάν κλήσεων του VoIPDiscount; Είναι εντελώς τζάμπα; a.png Εντελώς τζάμπα δεν είναι!

Αλλά οι κλήσεις σας στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες της λίστας (των χωρών με της δωρεάν κλήσεις), είναι δωρεάν.

Πως γίνετε αυτό;

Για να κάνεις της δωρεάν κλήσεις στο VoIPDiscount, πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό και να των πιστώσεις με 10 euro + ΦΠΑ. Αυτό δίνει την δυνατότητα να κάνεις δωρεάν κλήσεις για 120 μέρες, σε όλες της χώρες που είναι στην λίστα των δωρεάν κλήσεων. Επίσης οι κλήσεις σας δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε τα 300 λεπτά σε 7 μέρες για να είναι δωρεάν. Αν ξεπεράσετε τα 300 λεπτά ή της 120 μέρες, τότε χρεώνεστε με της κανονικές χρεώσεις. Φυσικά μετά από 120 μέρες μπορείτε να ξαναπιστώσετε των λογαριασμό σας με 10 ευρό και να έχετε άλλες 120 μέρες δωρεάν κλήσεων.

Δημοσ.

Το παραπανω απο http://www.iptelephony.gr/e107_plugins/faq/faq.php?0.cat.11

Η υπηρεσια φαινεται αρκετα καλη.Δεν ξερω αν..πιστωθηκα 10? χρονο αφου δεν εδωσα πιστωτικη ουτε αλλο τιποτε.Στο registration εδωσα για επαληθευση το κινητο μου και μου στειλανε με sms τον κωδικο.Η ποιοτητα ηχου:αλλες κλησεις αψογες και αλλες με καθυστερηση ομιλιας στους συνομιλητες (οχι πολυ ενοχλητικη).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Kai κατι αλλο, τι διαφορα εχει η direct call?

To directcall file mou sou dinei ti dinatotita na tilefoniseis apefthias apo to stathero tou spitiou xoris na parenvalonde akoustika kai mikrofona.

Diladi na sto kano pio liana:

Dineis to tilefono tou statherou sou dineis kai to noumero aftou nou pou thes na tilefoniseis kai epita se kali to programma sto spiti sou to sikoneis kai epita akous enan mono ixo na pragmatopioi klisi ekino to noumero pou edoses.

Afto itan.

Xreoni diplasia afto alla einai kalo se periptosi pou eise ekso se kapio Internet cafe h se kapio filaraki kai thes epigondos na tilefoniseis sti Gomena pou einai Agglia gia paradigma.

Katalaves?

Δημοσ.

Για να κάνεις τις δωρεάν κλήσεις έστω, πρέπει να πιστώσεις τα 10 ?. Και αν εσύ δεν κάνεις ποτέ κλήσεις που να προϋποθέτουν χρέωση, τότε τα 10 ? πού πήγανε? Άρα κάποτε θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις, έτσι δεν είναι?

Και εσύ actorgr πώς πίστωσες τον λογαριασμό σου, έδωσες κάρτα δεν έδωσες? Γιατί λες

Δεν ξερω αν..πιστωθηκα 10? χρονο αφου δεν εδωσα πιστωτικη ουτε αλλο τιποτε.Στο registration εδωσα για επαληθευση το κινητο μου και μου στειλανε με sms τον κωδικο
και χωρίς να φορτώσεις τα 10 ? κάνεις τις δωρεάν κλήσεις?

edit: νομίζω ότι όντως γίνεται μιας και έκανα 2 δοκιμαστικές κλήσεις χωρίς direct call και χωρίς να φορτώσω καθόλου ? αλλά η ποιότητα ήταν απαγορευτική....

Και τώρα έχω 5 ώρες δωρεάν κάθε 7 ημέρες ή για τις πρώτες 120 ημέρες?

Δημοσ.
Katalaves?

Ναι φιλε μου ευχαριστω...

Και τώρα έχω 5 ώρες δωρεάν κάθε 7 ημέρες ή για τις πρώτες 120 ημέρες?

Ακριβως...

Παιδια, μονο με πιστωτικη γινεται να φορτωσεις τα 10??

Δημοσ.
Για να κάνεις τις δωρεάν κλήσεις έστω, πρέπει να πιστώσεις τα 10 ?. Και αν εσύ δεν κάνεις ποτέ κλήσεις που να προϋποθέτουν χρέωση, τότε τα 10 ? πού πήγανε? Άρα κάποτε θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις, έτσι δεν είναι?

Στο voipdiscount έχεις δωρεάν κλήσεις στην ελλάδα για 3 μήνες αν δεν κάνω λάθος. μετά σε χρεώνει 1 ευρολεπτό ανά λεπτό κλήσης. Και εννοείται ότι αν περάσεις τα 300 λεπτά ανά βδομάδα που δικαιούσαι παλι χρεώνεσαι με την ίδια τιμή

Δημοσ.

εγώ πάντως μια σοβαρή κλήση δεν μπόρεσα να κάνω. Τεράστια καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν φταέι το voipdiscount αλλά η σύνδεσή μου είναισχετικά καλά. Anyway... έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...