Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το TV-Out (ασπρόμαυρη εικόνα)

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα γνωστό και είναι η απουσία χρώματος στην TV στην οποία έχω συνδέσει την κάρτα γραφικών μου. Στην Radeon 9800Pro χρησιμοποίησα ένα καλώδιο "S-Video To RCA" στο οποίο δούλευε κανονικά η TV με χρώμα. Δυστυχώς στην Nvidia κάρτα δεν αναγνωρίστηκε καθόλου το καλώδιο αυτό. Έτσι χρησιμοποίησα το κλασικό S-Video καλώδιο αλλά δεν έχω χρώμα. Μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει και πως μπορεί να "αποκτήσει" το χρώμα η TV μου; :confused:

Δημοσ.

πρόσεξε ποια είσοδο εικόνας έχεις επιλέξει στην TV. Αν για παράδειγμα έχεις επιλέξει το AV1 αλλά το καλώδιο το χεις βάλει στην HUV τότε το δείχνει ασπρόμαυρο. Ψάξε καλύτερα τις εισόδους βίντεο της τηλεόρασής σου.

Δημοσ.
πρόσεξε ποια είσοδο εικόνας έχεις επιλέξει στην TV. Αν για παράδειγμα έχεις επιλέξει το AV1 αλλά το καλώδιο το χεις βάλει στην HUV τότε το δείχνει ασπρόμαυρο. Ψάξε καλύτερα τις εισόδους βίντεο της τηλεόρασής σου.

Επειδή είδα να το αναφέρεις και σε άλλο post σου: "AV1" και "HUV" είναι ορολογίες που διαφέρουν από TV σε TV, ειδικά το HUV που μάλλον μόνο στις τηλεοράσεις ίδιας μάρκας με τη δική σου απαντώνται...

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις αλλάξει το σύστημα μετάδoσης της τηλεόρασης όπου το έχει default NTSC.

'Αλλαξε το μέσα απο τις ρυθμίσεις που έχει στο control panel της κάρτας σε PAL.

Δημοσ.

Δοκίμασα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις για PAL/NTSC και πάλι δεν έχω χρώμα. Anyway thnx παίδες αλλά είτε έχει πρόβλημα το καλώδιο,είτε γ@μιέται εντελώς να πούμε ο συνδυασμός της GF8800GTX με την τηλεόραση μου. Κρίμα πάντως και ήθελα όταν κοιμάμαι να βλέπω και καμιά ταινιούλα :(

PS: Όταν είναι να κοιμηθώ δεν θέλω να έχω το monitor ανοιχτό γιατί μετά μένει ανοιχτό όλο το βράδυ,προτιμώ να το έχω κλειστό και να βλέπω από την τηλεόραση που κλείνει αυτόματα. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για το PC; Δεν θέλω να βάζει την οθόνη σε stand by mode αλλά να την κλείνει

Δημοσ.
...PS: Όταν είναι να κοιμηθώ δεν θέλω να έχω το monitor ανοιχτό γιατί μετά μένει ανοιχτό όλο το βράδυ,προτιμώ να το έχω κλειστό και να βλέπω από την τηλεόραση που κλείνει αυτόματα. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για το PC; Δεν θέλω να βάζει την οθόνη σε stand by mode αλλά να την κλείνει

Switch Off, 70KB προγραμματάκι είναι:

http://www.tucows.com/preview/246415

Δημοσ.
Δοκίμασα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις για PAL/NTSC και πάλι δεν έχω χρώμα. Anyway thnx παίδες αλλά είτε έχει πρόβλημα το καλώδιο,είτε γ@μιέται εντελώς

Afto akrivos einai to kalodio sou fteei.

Pare ena piotiko kai tha deis enxroma.

Paidevomoun paleotera me paromio provlima kai to elisa pernondas alo kalodio.

Κρίμα πάντως και ήθελα όταν κοιμάμαι να βλέπω και καμιά ταινιούλα :(

Ma pos einai dinaton na kimase kai na vlepeis tenioula?XAXAXAXAXA!!!!!:) :)

Δημοσ.
Switch Off, 70KB προγραμματάκι είναι:

http://www.tucows.com/preview/246415

Δεν κλείνει μόνο την οθόνη το πρόγραμμα αυτό (με αυτό κάνεις shut-down,restart,stand by,hylbernate....). Εγώ θέλω να κλείνει η οθόνη ΑΛΛΑ το PC να μένει ανοιχτό κανονικά και να κατεβάζει. Ακόμα και από το Screensaver αν βάλω να κλείνει η οθόνη μετά από 1 λεπτό,αυτή παραμένει ανοιχτή επειδή ο BSPlayer παραμένει ανοιχτός. Κάνα άλλο πρόγραμμα που να κλείνει ΜΟΝΟ το PC Monitor;

Edit: Με μια επιλογή για κλείσιμο του αρχείου στον BSplayer δουλεύει το turn off PC Monitor. Όλα καλά :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...