giankyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ψάχνω που λέτε για εξωτερικό κουτί για δίσκο. Οι απαιτήσεις μου δεν είναι απλές κατά τη γνώμη μου, αλλά επειδή πολλές φορές βρήκα άκρη με την βοήθεια από insomniax θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας. Δεν έχω βρεί κάτι συγκεκριμένο για να παραθέσω link κι αυτό γιατί σχεδόν κανένα online shop δεν λέει τα πλήρη χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν! Κι αυτά είναι: - Υποστήριξη και SATA και PATA δίσκων. - Παρουσία κουμπιού ON/OFF. - Δυνατότητα τροφοδοσίας από δεύτερη USB αντί από τον κλασικό μετασχηματιστή (και τρέχα γύρευε). - Δυνατότητα σύνδεσης με ακόμα ένα τρόπο εκτός από USB (με σειρά προτίμισης: FireWire, Ethernet) Δεν έχω δεί κάτι αξιόλογο ακόμα και γι' αυτό δεν ξέρω και σε τι φράγκα κυμαίνονται οι απαιτήσεις μου. Το κουτάκι το χρειάζομαι πρίν τα xmas, οπότε ρίχτε προτάσεις
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 se kapoio allo post ixan grapsei gia ena koutaki pou eperne kai sata kai ata disko oso thimame kai sindeotan me usb gia to ata kai sata gia ton sata(Exoteriki sata)den xero an ixe koumpaki.b.na pernei trofodosia apo deuteri usb malon diskolo.auti tin stigmi toulaxiston oso xero mono oi mikroi diskoi 2,5 inches mporoun na to kanoun auto dioti oi 3,5 inches diskoi exoun poli megaliteres apatitiseis se reuma.opote xlomo na breis kati san kai auto.
giankyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 χμμμ έχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις αδερφέ?
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 kati siskekrimeno pou psaxneis den exo kati ipopsin.iparxoun diafora apla koutia alla esi thes kati kalitero.kai den thimame pio topic itan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.