SALIN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Στην αρχική σελίδα μπαίνω μια χαρά..http://www.insomnia.gr Μόλις πάω να μπω στα forum μου βγάζει την πίστη... Πατάω το συγκεκριμένο που 8έλω..π.χ HARDWARE και μου βγάζει cannot find server.. Με πετάει έξω εν ολίγοις.. Αυτό γινεται για 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω να μπω... Και ρωτάω η γυναίκα.. Φταίει το site του insomnia? Το PC μου? Η σύνδεσή μου...? Τί? Εσείς αντιμετωπίζεται κάτι ανάλογο? Σε άλλα site den εχω πρόβλημα...Αρα..?
Dreamchaser Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Xmm kai ego to exw parathrhsei na symvainei kata diasthmata...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 insomnia site forum είναι η σωστή κατηγορία...τώρα όσο για αυτό που λες όντως σήμερα το site είχε κάποια προβλήματα τώρα όμως είναι ok:wink:
chiderboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Και σε μένα το κάνει πολλές φορές ειδικά τελευταία. Με firefox 2.0 είμαι και χωρίς firewall
SALIN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ηρέμησα λίγο τώρα γιατί έλεγα μήπως είχα αρπάξει τίποτα.. Πάντως, στο PC του γραφείου μου, έχει ένα προγραμματάκι που λέγεται site advisor, το οποίο μόλις μπαίνεις σε κάποιο site, σου λέει αν είναι "καθαρό" ή όχι.. Όταν λοιπόν είχα μπει στο insomnia μου έλεγε ότι το site έχει ελεγθει και δεν ήταν και τόοοσο αξιόπιστο..Δεν λέω περισσότερα μην με πετάξει κανένας mod, εξω... Αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να το ψαξουν λίγο γιατί είναι πολύ καλό site και δεν λέει να αμαυρώνεται η εικόνα του...ΑΥΤΑ...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 έχει γίνει σχετικό θέμα κάνε αναζήτηση με θέμα: Το insomnia είναι επικύνδυνο?
Vagos_46 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 και νομιζα οτι συμβαινει μονο σε μενα!! :mrgreen: τι reset εκανα το router τιποτα! αναγκαζομουν να αλλαξω σελιδα.ειδικα σημερα τρωει πολυ κολλημα.
SALIN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 θεωρώ ότι απλά κατά καιρους δίνονται από χρήστες καποια link για διάφορα προγράμματα, βοήθειες οδηγούς κλπ και ίσως κάποια από αυτά να έχουν προβλήματα και ίσως έτσι να αξιολογείται το site "κάπως.." οκ..θα κοιτάξω το ανάλογο θέμα.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Tις τελευταίες μέρες μήπως "κολλάει" λιγάκι το forum?
Vagos_46 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 κολλαει πραγματι! περιμενω 1-2 λεπτα να φορτωσει και ξαφνικα με πεταει σε κενη σελιδα! υπομονη...
Sellers Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Στην αρχική σελίδα μπαίνω μια χαρά..http://www.insomnia.gr Μόλις πάω να μπω στα forum μου βγάζει την πίστη... Πατάω το συγκεκριμένο που 8έλω..π.χ HARDWARE και μου βγάζει cannot find server.. Με πετάει έξω εν ολίγοις.. Αυτό γινεται για 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω να μπω... Και ρωτάω η ΓΥΝΑΙΚΑ.. Φταίει το site του insomnia? Το PC μου? Η σύνδεσή μου...? Τί? Εσείς αντιμετωπίζεται κάτι ανάλογο? Σε άλλα site den εχω πρόβλημα...Αρα..? Εγω απο όλα αυτά που είπες αυτό συγκράτησα. Γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν γυναίκες χρήστες. Και συ SALIN βρήκες να βάλεις nick? Βάλε κάτι που να υποδηλώνει γυναίκα. SexyGirl19 π.χ (απο το πολύ το chat τα παθαίνω αυτά) Anyway ... Εμένα χθες μου το παρουσίασε αυτό αλλά και πάλι για πολύ λίγο. Σήμερα όλα ΟΚ...
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, έχουν ξανασχολιάσει πάνω στο θέμα οι moderators και ο ίδιος ο Hal9000 νομίζω: Είναι θέμα του host, είπαν πως επίκειται προσπάθεια για λύση και ζήτησαν λίγη υπομονή ακόμη...
Cromb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Προτείνω στον Hal μια προειδοποίηση στην πρώτη σελίδα.... Για να μην ανησυχούν οι χρήστες και να μη επαναλαμβάνεται η ίδια συζήτηση.
ntg_net Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ακομα το προβλημα παραμενει στην insomnia.gr Admin και moderator εχω να δω πολυ καιρο... τι γινεται.(Ας ελπισουμε οτι ολα πανε καλα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.