Προς το περιεχόμενο

Mε το Insomnia τι γίνεται..????

SALIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχική σελίδα μπαίνω μια χαρά..http://www.insomnia.gr

Μόλις πάω να μπω στα forum μου βγάζει την πίστη...

Πατάω το συγκεκριμένο που 8έλω..π.χ HARDWARE και μου βγάζει cannot find server..

Με πετάει έξω εν ολίγοις..

Αυτό γινεται για 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω να μπω...

Και ρωτάω η γυναίκα..

Φταίει το site του insomnia?

Το PC μου?

Η σύνδεσή μου...?

Τί?

Εσείς αντιμετωπίζεται κάτι ανάλογο? Σε άλλα site den εχω πρόβλημα...Αρα..?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

insomnia site forum είναι η σωστή κατηγορία...τώρα όσο για αυτό που λες όντως σήμερα το site είχε κάποια προβλήματα τώρα όμως είναι ok:wink:

Δημοσ.

Ηρέμησα λίγο τώρα γιατί έλεγα μήπως είχα αρπάξει τίποτα..

Πάντως, στο PC του γραφείου μου, έχει ένα προγραμματάκι που λέγεται site advisor, το οποίο μόλις μπαίνεις σε κάποιο site, σου λέει αν είναι "καθαρό" ή όχι..

Όταν λοιπόν είχα μπει στο insomnia μου έλεγε ότι το site έχει ελεγθει και δεν ήταν και τόοοσο αξιόπιστο..Δεν λέω περισσότερα μην με πετάξει κανένας mod, εξω...:) Αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να το ψαξουν λίγο γιατί είναι πολύ καλό site και δεν λέει να αμαυρώνεται η εικόνα του...ΑΥΤΑ...:mrgreen:

Δημοσ.

και νομιζα οτι συμβαινει μονο σε μενα!!:mrgreen: :mrgreen:

τι reset εκανα το router τιποτα! αναγκαζομουν να αλλαξω σελιδα.ειδικα σημερα τρωει πολυ κολλημα.

Δημοσ.

θεωρώ ότι απλά κατά καιρους δίνονται από χρήστες καποια link για διάφορα προγράμματα, βοήθειες οδηγούς κλπ και ίσως κάποια από αυτά να έχουν προβλήματα και ίσως έτσι να αξιολογείται το site "κάπως.."

οκ..θα κοιτάξω το ανάλογο θέμα..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...:)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στην αρχική σελίδα μπαίνω μια χαρά..http://www.insomnia.gr

Μόλις πάω να μπω στα forum μου βγάζει την πίστη...

Πατάω το συγκεκριμένο που 8έλω..π.χ HARDWARE και μου βγάζει cannot find server..

Με πετάει έξω εν ολίγοις..

Αυτό γινεται για 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω να μπω...

Και ρωτάω η ΓΥΝΑΙΚΑ..

Φταίει το site του insomnia?

Το PC μου?

Η σύνδεσή μου...?

Τί?

Εσείς αντιμετωπίζεται κάτι ανάλογο? Σε άλλα site den εχω πρόβλημα...Αρα..?

Εγω απο όλα αυτά που είπες αυτό συγκράτησα. Γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν γυναίκες χρήστες. Και συ SALIN βρήκες να βάλεις nick? Βάλε κάτι που να υποδηλώνει γυναίκα. SexyGirl19 π.χ (απο το πολύ το chat τα παθαίνω αυτά)

Anyway ... Εμένα χθες μου το παρουσίασε αυτό αλλά και πάλι για πολύ λίγο.

Σήμερα όλα ΟΚ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχουν ξανασχολιάσει πάνω στο θέμα οι moderators και ο ίδιος ο Hal9000 νομίζω: Είναι θέμα του host, είπαν πως επίκειται προσπάθεια για λύση και ζήτησαν λίγη υπομονή ακόμη...

Δημοσ.

Προτείνω στον Hal μια προειδοποίηση στην πρώτη σελίδα.... Για να μην ανησυχούν οι χρήστες και να μη επαναλαμβάνεται η ίδια συζήτηση.

Δημοσ.

Ακομα το προβλημα παραμενει στην insomnia.gr

Admin και moderator εχω να δω πολυ καιρο... τι γινεται.(Ας ελπισουμε οτι ολα πανε καλα :) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...