blackstar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ;1389963'](Υπαλληλος) - Δεν γνωριζω ποιο ειναι το τμημα αυτο ουτε καν το τηλεφωνο του. Plaka kaneis? elews den mporei na einai kaneis toso hli8ios kai na apantaei me tosi afeleia se ena pelati. Meta ftaei o ote, @@ simera eimoun ston nono moy, kai mia xara 80k me otenet, as teleiosi kapote ayto to parami8i me ton ote, kai as analabei h fothnet ths ey8eines tis.
-NetHawk- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Προσθεσε σε αυτα που ανεφερες και το ελλατωματικο Linksys που δινουν ως προσφορα και εχεις το τελειο πακετο....Α ρε Ελλαδα....
S2Katana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ταχυτητες πριν 5' WEB100 Enabled Statistics: Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 256.52Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 846.79kb/s
Wolfidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ταχυτητες πριν 5' WEB100 Enabled Statistics: Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 256.52Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 846.79kb/s Dwse kai kanena ping me e3wteriko na gelasoume!!! i na klapsoume!!!!! :evil:
blackstar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 S2Katana an exeis tetoies taxitites na apapsis kamia lampada, giath oloi h ypolipoi apla sernonte(kai na mhn miliso gia ping).
asmilon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Forthnet στα 768: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.80Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 662.61kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Γενικα απο την αρχη του διπλασιασμου τα 80αρια τα εχω στανταρ, εχω χαρει downloading
red7genius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ταχυτητες πριν 5' WEB100 Enabled Statistics: Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 256.52Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 846.79kb/s exeis 1024? η 768? πεσ μου να παω να φουνταρω απο το φαληρο(αν εχεισ 768!!!)
S2Katana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Oχι, οχι, μην φουνταρεις! 1024 εχω! Φιλε Wolfidis πως βρω το ping μου?Mε το speedtest net?Eκει εκανα ενα τεστ και μου δινει 166ms latency.
-NetHawk- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Καντε και ενα σετ απο τεστακια εδω: http://www.pcpitstop.com
Wolfidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Oχι, οχι, μην φουνταρεις! 1024 εχω! Φιλε Wolfidis πως βρω το ping μου?Mε το speedtest net?Eκει εκανα ενα τεστ και μου δινει 166ms latency. Kai gia 1024 polla einai :twisted: (me ta ws twra dedomena) pas start->run->grafeis cmd->grafeis ping keno kai tin ip tou server pou 8es na testareis kai patas enter kai me to xfire mporeis na deis ta ping stous ekastote servers EDIT Ara opws eipe to palikari parapanw oi neoi xristes einai sxetika ok se sxesi me tous palious pou tous/mas exoun grammenous kanonika....
S2Katana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Nαι, αλλα ειναι κατι προσωρινο λογω νεοτητας ή ετσι θα ειναι συνεχεια?
Wolfidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ( Για παντα νεος!!! Με τον διάσημο Μελ - s2katana - Γκιπσον!!! ) Ξερω γω ρε φίλε.... ? ! ? !
africa_twin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 256.66Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 242.87kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Γαμώ τα χάλια μου γαμώ!!!! 1024/256 Είμαι κανα τέταρτο στο τηλέφωνο και περιμένω να συνδεθώ με το service της forthnet! Αλίμονο στον ταλαίπωρο που θα σηκώσει το γαμοτηλέφωνο!!!
nickaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ειλικρινά θα πάρω κ γω μια καραμπίνα και θα πάω να σκοτώσω οχι 5 αλλα 15 άτομα !ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...! Συννενόηση μπουζούκι πραγματικά! Πήρα τηλ στην Forthnet στο τεχνικό τμήμα και μου είπαν τα κλασικά... Κλείστε τα προγράμματα πηγαίνετε στην κονσόλα cmd και πατήστε netstat -a. Ωραία τους λέω κανένα established... Πάμε λέει στο speedtest.forthnet.gr ( ΒΟΛΟΣ, 768/192 ) χτυπάμε ένα ωραίο test click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 166.74Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 191.89kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test στο 2ο χτύπησα και 254 στο download αν θυμάμαι καλά! και μου λέει μετά πάμε να δούμε την γραμμή σας... AccessRunner Control Panel και καλά να δεί το Up/Down στο Physical Layer Statistics... Η απάντηση...? Υπάρχει πρόβλημα στο dslam σας... (Λέω απο μέσα μου αλήθεια??) Ωραία λέω δλδ πληρώνουμε 768 για 256 και αν... και μου λέει πιθανότατα μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν λυθεί τα προβλήματα... ok λέω... Παίρνω χθές το 121 και μου είπε το ίδιο πράγμα πως μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν τελειώσει τα προβλήματα... Και άρχισα να τους λέω πως όλο αναβάλετε την ημερομηνία, δν είναι πράγματα αυτά... Τόσο μεγάλη βλάβη είναι πια? Έλεος. Και μου λέει θα το προωθήσουμε και θα σας τηλεφωνήσουμε. Με παίρνουν τηλ. σήμερα και μου λέει παρακαλώ συνδεθείτε λίγο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και με το που συνδεέται μου λέει "Ναι, όντως υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή σας." Ναι το ξέρω τους λέω είναι απαράδεκτο κ τέτοια... Και αύριο το πρωί θα μου στείλουν συνεργείο... και το ΚΟΥΦΟ?? Ξαναπάιρνω πριν 15' στην Forthnet κάνουμε τα test πάλι και όλα τα παραπάνω συναφή... Και μου λέει δν έχετε πρόβλημα στην γραμμή σας αλλά στο Dslam... θα σας στείλουμε ένα e-mail με κάτι test τα οποία θα τα δοκιμάσετε διαφορετικές στιγμές της ημέρας... Και της λέω της κοπέλας έχω καλέσει τον ΟΤΕ και μου είπε πως υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή... Τέλεια... Ο καθένας λέει ό,τι θέλει... Προς το παρόν προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος μέχρι να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ. Απο κεί και πέρα δν ξέρω τι θα κάνω... θα τα σπάσω όλα...! Μήπως θα πρέπει να απευθυνθούμε στην ΕΕΤΤ? ΔΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
Dark_Sage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 paidia kata 99% ftaei o ote k ta uperfortwmena dslams... Xthes xsimerwmata 4.30-5.00 kanw test k mou ebgale d/l: 864 kbps. Exw 1 mbit. Paw twra k xsanakanw kai mou bgazei 300kbps... Ara logika de ftaiei h forthnet... ti lete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.