Προς το περιεχόμενο

Forthnet - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά είναι χάλια ρε παιδιά οι συνδέσεις...

Είναι δυνατον Ευρωπαική χώρα και να έχουμε τέτοια ταχύτητα?

Εγώ πάνω από 90 δεν το έχω δει το δικό μου να πηγαίνει... Και έχω 1ΜΒ!!!

Και σίγουρα φταίει ο Οτέ. Είναι ανευθυνοι....

Η Παντοτινή Ελλαδαρα.....

τι να πεις...

Δημοσ.
90 me ena mbit kala einai.aloi bgazoun 50 me 2 mbit.ipomoni me to neo xrono isos mas skeftei kaneis

ti egine, apo ton noembri pire meta8esi gia ton dekembri to telos ths anaba8misis tou ote? ante kata ton martio isos na exoyme ths taxitites poy plirosame.

Δημοσ.

Παιδια το ξαναλεω δεν φταιει παντα ο ΟΤΕ.Γιατι το λεω αυτο?Κοιταξτε:

Σε οτι αφορα την εν λογω εταιρεια :

α) οι ταχυτητες εχουν πεσει κατακορυφα μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα(ενος μηνα το πολυ) και η κατανομη των χρηστων που αναφερουν αυτο το προβλημα ειναι τεραστια.Τι θελω να πω μ'αυτο?Το οτι δεν ειναι δυνατον μεσα σε διαστημα ενος μηνα να γεμισαν 10-100-1000 διαφορετικα dslam με συνεπεια να παρουσιαζονται τετοια προβληματα..Αρα καπου αλλου ειναι το κολλημα.

β)τοσο οι ταχυτητες οσο και οι τιμες των πινγκ βελτιωνονται δραματικα σε ωρες μη αιχμης(και οταν λεω μη αιχμης εννοω 2-4 το βραδυ).Θα μου πειτε βεβαια οτι αυτο ειναι λογικη συνεπεια του γεγονοτος της πληρωσης των dslam..Θα το δεχομουν εαν παρατηρουσα μονο βελτιωση της ταχυτητας..Παρατηρω ομως και συγχρονη βελτιωση των τιμων των πινγκ.

Σκεπτομενος λογικα λοιπον καταληγω στο ακολουθο συμπερασμα:Συνεχης αυξηση των χρηστων με 2mbit συνδεση απο τη μια πλευρα.Σταθερη και ανεπαρκης(απο πλευρας bandwidth) διασυνδεση των εταιρειων με το εξωτερικο απο την αλλη...Αυτες οι δυο συνιστωσες λοιπον αναγκασαν τις εταιρειες να προβουν σε αδικες(για εμας τους συνδρομητες) πολιτικες:

- Η μεν Forthnet δεν μπορει να ανταποκριθει στις υπηρεσιες που δηθεν θελει να παρεχει - οι 2048 ειναι 1024 και κατω, τα πινγκ ειναι αισχος κτλπ -.

- Η δε HOL εφαρμοσε το TS(Traffic Shaping) με σκοπο να μπορει μεν να προσφερει "καλυτερες" υπηρεσιες αλλα σε συνδυασμο με τον ελεγχο του bandwidth..

Δεν ξερω εαν εχω δικιο ή αδικο αλλα αυτη ειναι η αποψη μου...

Δημοσ.

Εμένα η 768 από τα 40κ έπεσε στα 10-15κ (ώρες αιχμής) και αυτό οφείλεται στα εξής:

Η αύξηση των νέων συνδέσεων ...

Ο (βεβιασμένος) διπλασιασμός ...

Το "δε βαριέσαι ... πληρώνω που πληρώνω ... αστο ανοιχτό να κατεβάζει όλο το Σ-Κ" ...

Ξέρετε πόσα connections γίνονται για ένα torrent την ώρα που εμείς κατεβάζουμε 4-5 ταυτόχρονα ...)

και το γεγονός οτι :

ΔΕΝ Αυξήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ η διασύνδεση με το εξωτερικό ....

Λογικό είναι να αρχίζουν να φρενάρουν βαριούς λογαριασμούς (πολύ κατέβασμα) για χάρη των νέων ... φυσικό επακόλουθο. Και μη μου πείτε οτι εσείς κάθεστε και κάνετε μόνο surf...

Η μόνη λύση είναι ΑΥΞΗΣΗ της διαθέσιμης γραμμής με το εξωτερικό ...

και του ΑΙΧ οπωσδήποτε ...

Προς το παρόν ας κατεβάζουμε ότι είναι "πιο" απαραίτητο ...

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο την forthnet για να δω τι γίνεται.

Αν δεν τους ενοχλήσω δεν πρόκειται να κάνουν κάτι.

Της λέω ότι ενώ έχω 1mbit κατεβάζω με 20kb/s.

Αυτήν τρελάθηκε μόλις το άκουσε. Λες και δεν έχει ξανακούσει ότι αυτόν το καιρό όλη η Ελλάδα έχει χάλια ταχύτητες.

Μου είπε να πάρω αμέσως τηλ. την τεχνική υποστίριξη γιατί μάλλον φταίει το modem.

Της είπα ότι μου έχουν πει πάρα πολλά άτομα ότι έχουν επίσης πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Με διαβεβαίωσε η κοπέλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά της forthnet και ότι μάλλον φταίνε οι εργασίες του πΟΤΕ.

Εγώ παιδιά συνεχίζω να πιστεύω πως φταίει ο πΟΤΕ. Χρησιμοποιώ παρα πολύ καιρό Forthnet και ποτέ δεν με απογοήτευσε, αντιθέτως με τον πΟΤΕ...

Δημοσ.

Ποιες εργασιες ακριβως?Την επομενη φορα για ρωτα την αγραμματη υπαλληλο να δουμε τι θα σου απαντησει....Σε δικη μου ερωτηση για τα χαλια του πινγκ εγινε ο κατωθι διαλογος:

(ΕΓΩ) - Ποτε θα διορθωθει το προβλημα

(Υπαλληλος) - Δεν ξερουμε ποτε ακριβως το εχει αναλαβει το αρμοδιο τμημα.

(ΕΓΩ) - Δωστε μου το τηλεφωνο του τμηματος που εχει επιληφθει των εργασιων να μιλησω με καποιον υπευθυνο να μαθω περισσοτερα.

(Υπαλληλος) - Δεν γνωριζω ποιο ειναι το τμημα αυτο ουτε καν το τηλεφωνο του.

Δηλαδη σε αδρες γραμμες η υπαλληλος του τεχνικου τμηματος ΔΕΝ ηξερε ποιο ειναι το τμημα της Forthnet που εχει αναλαβει την επιλυση της βλαβης!Και περιμενουμε να διορθωθει το προβλημα??Σας ξαναλεω δεν υπαρχει προβλημα!!!Τωρα πληρωνουμε τις πολυποθητες αναβαθμισεις και τους περιβοητους διπλασιασμους...Και που 'στε ακομη.....

Δημοσ.

αυτο που χρειάζεται η Forthnet ειναι να μαζευτουμε ολοι μαζι και να γινει μια ωραια μηνυση, δεν μπορει να πουλα πακετα adsl ανεξελεγκτα, και να μην μπορει να τα υποστηριξει, και απο την αλλη να μασ δουλευουν λες και ειμαστε μ..........ς , αμαν βαρεθηκα, μια ζωη με αυτο το κωλοping!!!!!! της καταραμενης forthnet.

αυτο ακριβως εγινε την προηγουμενη φορα, με το που αυξησε στα 3 την συνδεση με το εξωτερικο, δια μαγειας εφτιαξαν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...