GeorgeChios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντως πρώτη φορά σήμερα τέτοια ώρα έχω τέτοιες ταχύτητες TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 229.16Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.79Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Kανονικα δλδ ποσο επρεπε να ειναι ταχυτητα? 1024Kb/s?
GeorgeChios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Kανονικα δλδ ποσο επρεπε να ειναι ταχυτητα? 1024Kb/s? Δεν κατάλαβες. Είπα ότι πρώτη φορά τέτοια ώρα που έχω νορμάλ ταχύτητες. Ως συνήθως τέτοια ώρα είχα μάξιμουμ 70 - 75 kb/s download σε γραμμή 2 Mb/s.
red7genius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 παρτε και το δικο μου το θαυμα... forthnet 768 ma einai δυνατον να εχω μεγαλυτερο upload apo download???? καλυτερα τι ωρα να κανουμε τα test ωστε να μην πεφτουμε σε πηγμενα dslams?
platongr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πριν από λίγο και αφού είχα αφήσει την γραμμή Idle για κανά 3λέπτο Forthnet 1024/256 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 176.11Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 477.68kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test To κακό είναι ότι πριν καμιά ώρα ήμουν σε ένα φίλο με otenet και τερμάτιζε η γραμμή του. Ακόμη χειρότερα είναι ότι έχω πάρει και για το σπίτι 1-bill....
x_vagos_x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πιάνω αυτά Η γραμμή μου είναι 1024 standard. Δεν ξέρω όμως αν είναι 1024 με "χάλια" ταχύτητες ή full 768... Έχω το προνομιακό της 1ης Ιουνίου, που λέγανε ότι από 512 θα μας πάνε 768 στις αναβαθμίσεις αλλά "τελικά" μας διπλασιάσανε... Προς το παρόν φροντίζω να μην παραπονιέμαι, αλλά να γεμίζω σκληρούς με ότι θέλω, στις ταχύτητες που είχα συνηθίσει και παλιότερα... Όσο για την κατάσταση στις περισσότερες άλλες συνδέσεις, χωρίς να παρακολουθώ το θέμα, μπορεί κάποιος υπεύθυνα να κάνει παράπονα στην κάθε εταιρεία...
Wolfidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Kala to ping sinexizei na paizei anamesa sta 300-400.... adinaton na pai3eis opoudipote..... kai i taxitites mapa k autes.....
-NetHawk- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον το θεμα με την Forthnet εχει παραγινει.Θεωρω οτι: α) ειναι παγια τακτικη της συγκεκριμενης εταιρειας να δινει προταιρετοτητα στους νεους χρηστες και οχι στους παλαιοτερους και γι'αυτο το λογο ολοι μας εχουμε διαπιστωσει την σημαντικη πτωση της ταχυτητας(η οποια μεχρι προτεινος ηταν σε ικανοποιητικα επιπεδα) β) η κατασταση με τα πινγκ χαρακτηριζεται απο την ιδια την εταιρεια ως προσωρινη.Σας διαβεβαιω λοιπον οτι εδω και ενα-μιση μηνα τηλεφωνω στην εταιρεια καθημερινως και με πληροφορουν με τον ιδιο ακριβως τροπο : "Η κατασταση ειναι προσωρινη και καποια στιγμη θα διορθωθει" (Δεν ξερουν ποτε ομως...) Θα συμβιβαζομουν με τα ανωτερω προβληματα εαν διεπιστωνα οτι ηταν μια γενικευμενη κατασταση.Αλλα απο τη στιγμη που γνωστοι μου με αλλες εταιρειες "τερματιζουν" τη γραμμη τους και ακομη και εγω με demo αλλων εταρειων εχω πολυ καλυτερα αποτελεσματα τοτε σε καμια περιπτωση δεν μπορω να ανεχθω αλλο τον εμπαιγμο.
Wolfidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 kai emena auto pou mou tin baraei perissotero einai to ping!!!! Den mporw na pai3w pou8aina ektos elladas......
naknak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι δεν μπορώ να συγκρίνω τις ταχύτητες με άλλες εταιρίες στα 2048 αλλά αυτό που παρατήρησα από την αναβάθμιση της γραμμής μου και μετά, είναι ότι το ping με 1024 σε servers του εξωτερικού και κυρίως της Ιταλίας και της Γερμανίας που προσπαθώ να παίζω (Call Of Duty 2) απο100+ έπεσε στα 86-98 max, τα download μου από rapidshare.de ήταν κοντά στα 220 και το FORTHnet Web based Network Diagnostic Tester (NDT) έδειχνε 1,90Μb/s. Μετά από 2 μήνες (4 μήνες μετά την έναρξη της συνδρομής) και κοντά στον 1,5 μήνα από τώρα άρχισα να προβληματίζομαι… Στους ίδιους servers που έπαιζα άρχισαν τα ping να ανεβαίνουν και να μένουν σταθερά στα 108, τα download μου από rapidshare.de να πιάνουν με δυσκολία τα 200 και το FORTHnet Web based Network Diagnostic Tester (NDT) έδειχνε 1,83Μb/s, και είπα OK ίσως μπαίνει πολύ κόσμος στον server, κ.τ.λ., ίσος η rapidshare.de άρχισε να κάνει νερά… Εδώ και ένα μήνα όμως βλέπω μέσα στην ήμέρα τεράστιες αυξομειώσεις! Ιδικά Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 15.00 και από τις 19.00 έως τις 22.00 έχω δει και 689Kb/s και ας μην αναφέρω τα ping! Και όχι μόνο αυτές τις ημέρες, απλά τις αναφέρω γιατί είναι σίγουρες. Από εκεί και πέρα τις «καλές ώρες» έχω max 1.73Mb/s και download από rapidshare.com πια 190 max… Εγώ θα συμφωνήσω με τον NetHawk περί «προτεραιότητας στους νέους χρηστές και όχι στους παλαιοτέρους» και θα έλεγα ότι ίσος δεν είναι απλά θέμα προτεραιότητας αλλά ίσος και «ελευθερίας». Δηλαδή ίσως να σε περιορίζουν στο πόσο μπορείς να κατεβάσεις επειδή έχουν πουλήσει πολλαπλάσιες γραμμές από αυτές που μπορούν να ανταποκριθούν! Άρα σε άλλον ένα μήνα τι θα γίνει; Θα πρέπει δηλαδή κάθε 4 μήνες να κάνουμε διακοπή και να παίρνουμε πάλι πακέτο της ίδιας εταιρίας ώστε να έχουμε αυτό για το οποίο έτσι κι αλλιώς πληρώνουμε;
-NetHawk- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Στο δικο μου το μυαλο ειναι απλο το τι συμβαινει..Δεν νοειται μεσα σε εναν μηνα απο 'κει που ειχα 1,8mbit/s και σχετικα καλα πινγκ να γεμισε το dslam της περιοχης μου και εκει να οφειλονται ολα..Ειναι απλο οτι οπως και εγω καποτε ημουν νεος συνδρομητης ετσι τωρα καποιος αλλος πηρε τη θεση μου και ου το καθεξης....Ειναι λυπηρο πραγματικα που μια τοσο μεγαλη εταιρεια προσπαθει με παραπλανητικους τροπους να αυξησει τους συνδρομητες της..
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δεν κατάλαβες. Είπα ότι πρώτη φορά τέτοια ώρα που έχω νορμάλ ταχύτητες. Ως συνήθως τέτοια ώρα είχα μάξιμουμ 70 - 75 kb/s download σε γραμμή 2 Mb/s. Συγγνωμη αν σου εδωσα την εντυπωση πως σε ειρωνευτηκα.Κυριολεκτικη ερωτηση ηταν αυτο.Δηλαδη ρωτησα ποια θα πρεπει να ειναι η maximum ταχυτητα download σε μια συνδεση 1024.
GeorgeChios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ όταν είχα γραμμή 1024 kb/s είχα σταθερά 110-120 kb/s.
Hamurabi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγω με φορθνετ ειχα 1 mbit και κατεβαζα με 100-110kb/s και απο τοτε που η γραμμη μου εγινε 2 mbιτ και εκανα και τη συνδεση μου φυσικα 2mbit η ταχυτητα ανεβηκε στα 140kb/s. Τρομερη ανοδος,ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.