poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 den milame gia to diktio pou pragmati ine kalo.alla gia logistirio support ktl.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όσοι έχουν ξεφύγει από τον ΟΤΕ δεν έχουν κανένα μα κανένα παράπονο από οσα έχω δει και όσα έχω ακούσει.Αντιθέτως αν παρεμβάλλεται και ο ΟΤΕ στην μέση κλάφτα Χαράλαμπε Η μόνη αλήθεια που την ξέρουμε όλοι είναι οτι τα δίκτυα του ΟΤΕ είναι πανάρχαια (επόχή Graham Bell) .Παλιοτερα οταν αρχισαν τα πολλα προβληματα σκεφτομουν οτι ο ΟΤΕ σαμποτάρει τις άλλες εταιρειες. Με μια ματια όμως στο ADSLGR είδα πως ακομα και οι ADSL συνδέσεις του ΟΤΕ έχουν τεράστια προβλήματα.Αρα ξεχνάμε τα περί σαμποταζ Εγω βρισκομαι εν αναμονη του Zisto (ποτε θα το ζήσουμε) για να δουμε τι λεει και η Τελλας. Τουλαχιστον αν εχει προβλημα θα ξερω οτι πρεπει να απευθυνθω στην Τελλας και μονο. Υπομονή κάνουμε........να δω για πόσους μήνες ακόμα ΥΓ. Σχετικα με forthnet οταν πρωτομπηκα στο site για να δω διαθεσιμοτητα για καλλιθεα έλεγε πως 01/01/07 θα ειναι διαθεσιμη ADSL στην καλλιθεα μεσω ιδιοκτητου δικτυου.Χτες που μπηκα το ειχαν ανεβασει σε 01/02/07. Μεχρι το τέλος του χρονου θα έχει παει 01/01/08. Και να φανταστειτε οτι ειμαι 5 τετραγωνα πιο κατω απο την Forthnet...
wazomania Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Από τότε που πουλήθηκε η εταιρεία πάει κατά διαόλου!!!
nickaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά απο ότι είδα αύριο θα γίνει αυτή η αναβάθμιση του δικτύου... Σύμφωνα με το myphone.gr και θα επηρεάσει όλους του χρήστες ADSL... ο ΟΤΕ φταίει γι αυτό πάλι!
The_Judas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά απο ότι είδα αύριο θα γίνει αυτή η αναβάθμιση του δικτύου...Σύμφωνα με το myphone.gr και θα επηρεάσει όλους του χρήστες ADSL... ο ΟΤΕ φταίει γι αυτό πάλι! Υπομονή λοιπόν μέχρι και αύριο για να δούμε αν θα βελτιωθούν οι ταχύτητες της forthnet... Από myphone.gr: H FORTHnet ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 7/12/2006 στις 7 π.μ. είναι προγραμματισμένη αναβάθμιση της κεντρικής διασύνδεσης με το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ στα 4Gbps. Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου μία ώρα, κατά την διάρκεια των οποίων η υπηρεσία ADSL θα παρουσιάζει μειωμένη απόδοση και ενδέχεται να παρατηρηθούν διακοπές της υπηρεσίας για διαστήματα 2-5 λεπτών. Οι εργασίες θα επηρεάσουν όλους τους χρήστες ADSL.
blackstar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 gia na doyme.....kai meta mporoyme na sinexisoyme na brizoyme.
akiss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 paidia ego apo tin paraskeyh 1/12 eime mia xara pleon..den pefto kato apo 110 me tipota.Elpizo na sinexisi etsi...kai sta dika sas
S2Katana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Και το βραδι?Γιατι εγω ειμαι ετσι μονο το πρωι.
akiss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Και το βραδι?Γιατι εγω ειμαι ετσι μονο το πρωι. oli mera. eixa kairo na do tetoia sta8erotita,kai malista se ypsili taxitita.
blackstar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 makari na paroyme oloi ayto poy plironoyme, ala ante na doyme ti 8a gini meta ths 7/12/2006.
S2Katana Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Κατι μου λεει πως τα ιδια θα λεμε και αυριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.