Προς το περιεχόμενο

Forthnet - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όσοι έχουν ξεφύγει από τον ΟΤΕ δεν έχουν κανένα μα κανένα παράπονο από οσα έχω δει και όσα έχω ακούσει.Αντιθέτως αν παρεμβάλλεται και ο ΟΤΕ στην μέση κλάφτα Χαράλαμπε

Η μόνη αλήθεια που την ξέρουμε όλοι είναι οτι τα δίκτυα του ΟΤΕ είναι πανάρχαια (επόχή Graham Bell) .Παλιοτερα οταν αρχισαν τα πολλα προβληματα σκεφτομουν οτι ο ΟΤΕ σαμποτάρει τις άλλες εταιρειες.

Με μια ματια όμως στο ADSLGR είδα πως ακομα και οι ADSL συνδέσεις του ΟΤΕ έχουν τεράστια προβλήματα.Αρα ξεχνάμε τα περί σαμποταζ

Εγω βρισκομαι εν αναμονη του Zisto (ποτε θα το ζήσουμε) για να δουμε τι λεει και η Τελλας.

Τουλαχιστον αν εχει προβλημα θα ξερω οτι πρεπει να απευθυνθω στην Τελλας και μονο.

Υπομονή κάνουμε........να δω για πόσους μήνες ακόμα

ΥΓ. Σχετικα με forthnet οταν πρωτομπηκα στο site για να δω διαθεσιμοτητα για καλλιθεα έλεγε πως 01/01/07 θα ειναι διαθεσιμη ADSL στην καλλιθεα μεσω ιδιοκτητου δικτυου.Χτες που μπηκα το ειχαν ανεβασει σε 01/02/07.

Μεχρι το τέλος του χρονου θα έχει παει 01/01/08.

Και να φανταστειτε οτι ειμαι 5 τετραγωνα πιο κατω απο την Forthnet...

Δημοσ.

Παιδιά απο ότι είδα αύριο θα γίνει αυτή η αναβάθμιση του δικτύου...

Σύμφωνα με το myphone.gr και θα επηρεάσει όλους του χρήστες ADSL... ο ΟΤΕ φταίει γι αυτό πάλι! :P

Δημοσ.
Παιδιά απο ότι είδα αύριο θα γίνει αυτή η αναβάθμιση του δικτύου...

Σύμφωνα με το myphone.gr και θα επηρεάσει όλους του χρήστες ADSL... ο ΟΤΕ φταίει γι αυτό πάλι! :P

Υπομονή λοιπόν μέχρι και αύριο για να δούμε αν θα βελτιωθούν οι ταχύτητες της forthnet...

Από myphone.gr:

H FORTHnet ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 7/12/2006 στις 7 π.μ. είναι προγραμματισμένη αναβάθμιση της κεντρικής διασύνδεσης με το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ στα 4Gbps. Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου μία ώρα, κατά την διάρκεια των οποίων η υπηρεσία ADSL θα παρουσιάζει μειωμένη απόδοση και ενδέχεται να παρατηρηθούν διακοπές της υπηρεσίας για διαστήματα 2-5 λεπτών. Οι εργασίες θα επηρεάσουν όλους τους χρήστες ADSL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...