Προς το περιεχόμενο

Forthnet - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.55Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 664.57kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

τι διαολο ρε s2katana που μενεις????μπας και εισαι κανενα τσιρακι του οτε...(πλακα κανω ε!!!!:mrgreen: )

Υποθετω πως εδω ψηλα που ειμαι στο Βυρωνα, δεν ειναι πιεσμενα τα dslam.

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σωστο.Γιατι ομως τον αναφερει ως recommended?Kαθαρα λογω αποστασης(ειναι ο πιο κοντινος)?

logiko logo ligoteron hops tha eprepe na fenetai poios ine o pio kontinos.mporei na pas ameriki me 5 hop kai na pas europi me 20 endiamesous.

Δημοσ.
S2Katana και εγω Βυρωνα μενω και η ταχητητα μου ειναι ελεεινη!!!

Bασικα, τα πρωϊνα ειναι μια χαρα.Εχω downloading speed 120kbps.

Τα απογευματα πεφτει απο 80 και κατω!

Δημοσ.

ολος ο βυρωνας μαζεμενος :) και εμενα οι ταχυτητες παιζουν αναλογα με την ωρα... σε τορρεντς φτανω μεχρι τα 60 (αναλογα με seeds/peers) ενω μεσω download manager φτανω μεχρι τα 70... γενικα παντως πριν απο κανα μηνα(ες) ηταν καλυτερα...

Δημοσ.
Αυτό τι σας 63371263.png λέει ?

omfg!!!! τι ακριβως ειναι αυτο?????μηπως ρε παιδια τυφλωθηκα????ελεγε οντως 77κατι κβ/σ download???????? τι συνδεση εχεις ρε παλικαρι??:confused:

Δημοσ.
Εγώ βρήκα την ησυχία μου με το νετ από την δουλειά. Γραμμή 12 Mb/s download και 1.5 Mb/s Upload

Φίλε μου το screenshot που έβαλες είναι 7,75 ΜΒ/sec.. Για να δώσουμε να καταλάβουν στις μονάδες που μετράνε εδώ...

Η γραμμή που έχεις είναι περίπου 100mbps/13mbps όταν η μεγαλύετη γραμμή στην ελλάδα είναι 2mbps/512kbps

Δημοσ.
Φίλε μου το screenshot που έβαλες είναι 7,75 ΜΒ/sec.. Για να δώσουμε να καταλάβουν στις μονάδες που μετράνε εδώ...

Η γραμμή που έχεις είναι περίπου 100mbps/13mbps όταν η μεγαλύετη γραμμή στην ελλάδα είναι 2mbps/512kbps

φιλε μου αν αναφερεσαι σε εμενα ισως δεν καταλαβες το post μου....με το 77κατι kb/s εννοουσα περιπου 7700kb/s γιατι δεν θυμομουν ποσο ακριβως ειχε πει(7716)...και οχι 77kb/s οπως εσυ νομισες.... οχι και να νομιζουν οτι δεν ξερουμε να ΜΕΤΡΑΜΕ...ελεος....:evil:

Δημοσ.

Όχι δεν αναφερόμουν σε εσένα.. Απλώς για να καταλάβουν πολλοί..Διότι διαβάζουν 12 και δεν τους νοιάζει τι σημαίνει το μετά.. Για μερικούς είναι ίδια τα παρακάτω

Mbps, mbps, kbps , KB/s, και ίσως φιαφέρει το MB/s

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...