poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 katevase apo kapou allou.ta emule sournontai etsi kai alios.
fits13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Re pedes kai emena twra teleytaia ama katevazw apo kapoio site san rapidshare meta moy sernete to serfarisma. ti sto kalo paizei me tis sindeseis kai ton ote twra teleytaia? pote tha lithoyn afta ta speed probs?
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 ama katevazei full i grammi sou nai tha sournetai ligo to serfarisma.kai otan einai torrent tote epidi anigoun pola connection akoma pio poli.bale kai ta gemata dslam ktl ktl tote.....
chvet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 εάν βρεις μπορείς να βάλεις το CfosSpeed Είναι πολύ καλό tool και βελτιώνει πολύ την κατάσταση ακόμη και όταν κατεβάζεις συνέχεια σερφάρεις κανονικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Παντως παιδια φταινε και οι provider. Ειχα Forthnet 1 Mbit και κατεβαζα με 50-60ΚΒ. Εβαλα απο χθες connex 2 Mbit και χτυπαει 200αρια.
red7genius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 οταν το κανω το τεστ με βουδαπεστη που ειναι και ο recommended server μου δειχνει χαμηλοτερες ταχυτητες...γιατι?
red7genius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 οταν το κανω το τεστ με βουδαπεστη που ειναι και ο recommended server μου δειχνει χαμηλοτερες ταχυτητες...γιατι?
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα ο recommended ειναι στη Βουλγαρια και μου δινει τις χειροτερες ταχυτητες απο ολους. Νεο τεστ της Forthnet. WEB100 Enabled Statistics: Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 256.92Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.13Mb/s
asmilon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια ειναι λογικο, επειδη δεν υπαρχει απευθειας συνδεση με Βουλγαρια, οποτε τα δεδομενα περνανε απο αρκετους ενδιαμεσους σταθμους για να φθασουν απο το server στο pc μας και το αντιστροφο...
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Σωστο.Γιατι ομως τον αναφερει ως recommended?Kαθαρα λογω αποστασης(ειναι ο πιο κοντινος)?
asmilon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη μπορει γεωγραφικα ειναι η κοντικη χωρα, στην πραξη ομως οπως γινεται η διασυνδεση ειναι πιο μακρια και απο τις ΗΠΑ...
tnick Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 emena eksakolouthei na einai gia to...... kai me new york kai washington paratirisa tis pio megales taxitites sto download mi fantastite kai tpt trelo.pantos palia eixa 280 kbps vlepo pos afkithike kata meso oro 100 kbps i taxitita ante alla 300kbps kai tha eimate ok
red7genius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα ο recommended ειναι στη Βουλγαρια και μου δινει τις χειροτερες ταχυτητες απο ολους. Νεο τεστ της Forthnet. WEB100 Enabled Statistics: Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 256.92Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.13Mb/s TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.55Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 664.57kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test τι διαολο ρε s2katana που μενεις????μπας και εισαι κανενα τσιρακι του οτε...(πλακα κανω ε!!!! )
red7genius Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 παντως αυτες τις τελευταιες μερες σεν εχω πεσει κατω απο 80kb/s στο downloading!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.