Προς το περιεχόμενο

Forthnet - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να κάνω μια ερώτηση. Ο αδερφός μου έχει 1 Mbit Forthnet (adsl in a box plus). Πλέον έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμη η ταχύτητά του δεν έχει ανέβει πάνω από τα 500Kbit. Αφήστε που συνήθως είναι γύρω στα 200 με 300 Kbit. Δεν είναι αδικία; Γιατί σε 4 μήνες λήγει το πακέτο. Πλήρωσε όμως για 6 μήνες 1 Μbit και όχι 6 μήνες (2μήνες και συνεχίζεται στα 300Kbit + όσοι περισσέψουν και αν περισσέψουν στα 1Mbit). Τί θα γίνει; Τζάμπα 189€;

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1 Πράγμα έχω να πώ...

Στον πΟΤΕ γίνεται συννενόηση μπουζούκι... Ο ίδιος ο πΟΤΕ μου είπε πως όντως η γραμμή μου έχει πρόβλημα. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως θα έρθουν σήμερα. Μετά απο αρκετά τηλεφωνήματα (λέγοντας μου θα έχουν έρθει μέχρι τις 2:30)... ακόμη έρχονται!!!! Ένα πράγμα έχω να πω... ΑΙΣΧΟΣ! ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΑΙΣΧΟΣ.-

Δημοσ.

bre paidia na po kati teleuteo.stis taxitites tou download entaxei ekei sinithos einai dslam kai auto fenetai eukola dioti blepeis oti 3 atoma me 1024 kai o kathenas exei kai diaforetiko eno to policy apo ton isp einai to idio.ekei fteei to dslam.tora gia ta pings opos ipe enas filos pio pano i forthnet to paradextike antitheta me ton ote pou gia ola pezoun ok opote ipomoni na anabathmistei kai to exoteriko.to aix anabathmistike .pou tha parei tha erthei kai to exoteriko.auta pathenoun opoioi pezoun games.:P

Δημοσ.

sto site tis forthnet pou leei gia mia anabathmisi.dfen nomizo oti einai auti i anabathmisi gia to diktio me exoteriko.

Αναβάθμιση του δικτύου της FORTHnet

30/11/2006

Η FORTHnet Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2006 θα πραγματοποιήσει αναβάθμιση του δικτύου της. Για τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 02:30 – 05:30, ενώ για την κάρτα προπληρωμένου χρόνου smartalk μεταξύ των ωρών 00:00 – 07:00. Για το παραπάνω χρονικό διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν διακοπές στις αντίστοιχες υπηρεσίες από το δίκτυο της FORTHnet

Δημοσ.

Έχω Forthnet όχι μισθωμένη γραμμή. Εδώ και 5 μέρες εκτός του ότι η σύνδεση (αν και 1 χρόνο δεν είχα ποτέ πρόβλημα) σέρνεται, επιπλέον δεν μπορώ να μπω σε 2 site, που επισκέφτομαι συχνά, ενώ φορτώνουν κατευθείαν με PSTN γραμμή στο ίδιο PC.

Λογικά φταίει η FORTHNET ή ο ΟΤΕ?

Δημοσ.

ego pantos pou exo forthnet den exo dei kapoio provlima os tora.poli kales taxitites.se pings den xero.to monoparaxeno pou blepo ine oti sto insomnia poles fores argei na ginei to post alla auto to exoun poloi gia auto blepoume dipla kai tripla post.

Δημοσ.

Γενικοτερα torrents, emule κτλ σερνονται, αν ομως μπω π.χ. http://www.gamershell.com και κατεβασω patch, demo κτλ κατεβαζω με 195-207.... τι να πω...

-Μην πει κανεις για port, firewall και τα ρεστα please- :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...