Darth Ioannis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Παιδια τωρα εκανα εγγραφη στο site αυτο γιατι μου προεκυψε ενα πολυ σοβαρο προβλημα!Εδω και 4-5 μερες δεν μπορω να κανω sign in στο msn και γενικοτερα στο λογαριασμο του mail μου! Καποιος μου αλλαξε μαλλον τον κωδικο και την μυστικη ερωτηση! Ειναι πολυ σημαντικο να ανακτησω αυτο το mail γιατι ειναι συνδεδεμενο και με το gamertag μου στο 360! Παρακαλω αν καποιος μπορει να κανει τη μαγκια να μπει στα εισερχομενα μου να κανει οτι του λεει το reset message που ζητησα να σταλει και να μου βαλει ενα νεο κωδικο και να μου το δωσει! Ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι καπως ... αλλα το κανω γιατι εχω βρεθει σε αναγκη και μπορω να αποδειξω με τα στοιχεια μου οτι το mail μου ανηκει! Παρακαλω οποιος μπορει ας μου στειλει ενα pm!
lefteragas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Mηπως αγαπητε εχεις πολυ καιρο να μπεις στο e-mail σου?Αν συμβαινει αυτο τοτε ισως θα πρεπει να ανακτησεις τα δεδομενα στο παρων e-mail(σου..)..Παντως λιγο δυσκολο να σου αλλαξει ενας χακερ τα στοιχεια στο e-mail σου,καθως για να γινει κατι τετοιο λογικα θα πρεπει,μπορει να ελεγχει τα δεδομενα του υπολογιστη σου,δηλ. με καποιο προγραμμα να μπορει να αντιγραφει τις οποιες ενεργειες σου στο λογισμικο των windows.Αυτο αγαπητε μπορει να γινει μονο με trojan dropper..Γι αυτο σκαναρε τον υπολογιστη σου με καποιο antivirus μηπως και..Αν τωρα δεν συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα τοτε εχεις πεσει δυστηχως θυμα γραφειοκρατιας της microsoft...αντε να βγαλεις ακρη με τους αμερικανους με τετοιο προβλημα.Καλη επιτυχια..
Darth Ioannis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εκανα scan και βρηκα trojan dropper και το εσβησα!Τωρα?
lefteragas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμασες να ξαναμπεις?Τωρα υπαρχουν τα καλα νεα,και τα κακα.Τα καλα ειναι οτι απο την στιγμη που εσβησες τον trojan δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να αντλει πληροφοριες απο τις κινησεις σου στο συστημα σου.Τα κακα τωρα ειναι οτι πιθανον ο τυπος τωρα πια να εχει στα χερια του τα username και password και δυστηχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι'αυτο:? .Να θυμασαι αγαπητε πως καθε φορα που δημιουργεις εναν νεο λογαριασμο να εισαι σιγουρος πως ο υπολογιστης σου ειναι καθαρος..Τωρα αυτο που σου συστηνω ειναι να απευθυνθεις στο http://www.myxbox.gr/ για να σου πουν τι ακριβως πρεπει να κανεις οσον αφορα τον λογαριασμο σου.Καλη επιτυχια...
Darth Ioannis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 To εκανα κι αυτο κι αλλα πολλα! Μαλλον χρειαζομαι καποιον να μπορει να χωθει στα εισερχομενα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.