apaixtos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Psaxnw ena sxetika oikonomiko ploktrologio asirmato,an uparxei kai asurmato podiki xwris megali epivarinsi akoma kalitera,pou h aisthisi twn pliktrwn tou na einai san twn laptop.kalomatha apo to laptop mou kai thelw kati analogo kai sto desktop.ti exete na protinete?ta polla multimedia pliktra me afinoun sxetika adiaforo..anevazoun kai to kostos:)Thanks paides!!!
TNT-STM Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου εντελώς τυχαία είδα αυτό που περιγράφεις στα Media Markt σήμερα στο Δέλτα Φαλήρου.. Τα πρόσεξα γιατί είχε και ενα πληκτρολόγιο της Microsoft με ενσωματωμένο mouse και αυτά που περιγράφεις ήταν εκεί δίπλα.. Για την τιμή βέβαια θα σε απογοητεύσω λίγο, τουλάχιστον σε αυτά που είδα εγω τα οποία ήταν στα 109 ευρω μαζί με ξεχωριστό πληκτρολόγιο αριθμών βέβαια και mouse... Αυτό που αναφέρω όμως, ηταν laiser γι αυτό και το υψηλό κόστος... Ενδεχωμένος να έχει και πιο φθηνά...Τσεκαρέ το αν σε βολεύει και δεν βρείς κάπου αλλού...
elerfalahst Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 eixa parei ena pliktrologio se stil notebook, asirmato (xoris pontiki, giafto to pira alloste mias kai ego exo pontiki asirmato, kai polli kalo malista) to opio omos den me volepse katholou. einai innovator (e-shop.gr dld) alla nomizo oti exoun teleiosei. an paizei na thes to diko mou PM me
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εχω το fuzitsu siemens και ειναι πολυ καλο. 30 ευρω στο multirama Επισης υπαρχει το Logitech S510Gr με 60 ευρω. Βγαζει και η btc τετοια πληκτρολογια και πιο φτηνα.
apaixtos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 mipws mporeite na postarete links gia na dw tis protaseis sas? oso gia ta innovator na upothesw pws milas gia kati slim pliktrologia se aspro h mauro xrwma pou ekanan 15 eurw?Thanks g.a tis apandiseis sas...
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 http://www.btc.com.tw/english/2-7-07keyboard.htm#6100 btc http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/EEUR/EN,crid=2156,categoryid=418 logitech http://www.fujitsu-siemens.com/products/prof_accessories_mainboards/keyboards_mice/standard_keyboards/kbpc_slim_mf.html siemens Με το τελευταιο γραφω τωρα και ειναι αριστο. :-D Το κορυφαιο των κορυφαιων βεβαια ειναι το di novo logitech αλλα πολλα τα λεφτα του.Καπου 180 ευρω ...μονο !!!! :mrgreen:
apaixtos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 stosie twn multirama to siemens den uparxei.to eixa dei otan mpika na katevasw sto site ths etairias programatakia gia to laptop.mou arese...ta btc xereis pou mporw na ta vrw?Thanks...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 stosie twn multirama to siemens den uparxei. Προχθες το πηρα εγω 29 ευρω απο multirama Αμαρουσιου. :-D
Dreamcatcher Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 den tha sinistousa egw prosopika to fujitsu siemens, eixa agorasei to ensimarto mou espase ena pliktro mesa se 2 vdomades k axristeutike. epsaxna na vrw ena allo tis logitech ultrax nomizo onomazotan i kapos etsi alla den to vrika pouthena
alexisgt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Logitech DiNovo φίλε... Είναι όντως ακριβό αλλά είναι άψογο.... Πέρνα μια βόλτα απ΄το stock του πλαισίου αν είσαι απο Αθήνα... Είχε αρκετά την τελευταία φορά που πήγα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πέρνα μια βόλτα απ΄το stock του πλαισίου αν είσαι απο Αθήνα... Είχε αρκετά την τελευταία φορά που πήγα... Προχθες ειχε 3 κομματια.Ενα επισκευασμενο με 113 ευρω και δυο demo καταστηματος 179 ευρω αντι 195 που ειναι η κανονικη. :mrgreen:
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πάντως εγώ με το ενσύρματο BTC μου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και η ποιότητα του είναι άψογη παρόλο που το ζόρισα για πολύ καιρό με το Need for Speed... Λίνκ έχει ο Γιάννης Πλάτανο λίγο παραπάνω.
The_Mentor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Εγώ αγόρασα από Κωτσόβολο ένα logitech ultra flat keybord (έτσι λέγετε) για 29€ το οποίο έχει ακριβώς τα ίδια πλήκτρα με το Hp Pavillion 8000 που έχω. Επίσης και η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.