asmilon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Εδω σου προτεινει μερικα πραγματα που πρεπει να κανετε και οι 2 σας για να δουλεψει σωστα το δικτυο σας: http://winhlp.com/WxNetwork.htm#Simple_file_sharing__Guest_account__and_anonymous_access_problems Αυτο που ελεγα εγω να κοιταξετε ειναι στον Πινακα Ελεγχου->Επιλογες Φακελων->Προβολη να εχετε και οι 2 ενεργοποιημενο το Χρηση απλης κοινης χρησης φακεων. PS: Ναι αυτος ειναι ;-) Trust me I know what I'm doing! τρελλαρας ο τυπος
kostas_07 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Κατέβασα την τελευταία έκδοση του hamachi (1.0.1.5) και το πέρασα στα windows vista ultimate 32bit.Eνώ γίνεται κανονικά το install όταν τρέχω το πρόγραμμα και μου ζητάει να φτιάξω λογαριασμό,αφού βάλω username και πατήσω ok για να δημιουργηθεί ο λογαριασμός μου βγάζει το εξής σφάλμα:''Αποτυχία σύνδεσης στο διακομιστή μεσολάβησης (Mediation server)ssl-11.hamachi.cc''.Ψάχνοντας στο internet δεν βρήκα να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στα vista με το hamachi.Τι μπορεί να φταίει;
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Nα κανω την ερωτηση μου και γω...Ειμαι ασχετος με το Hamachi και 8ελω να παιζω με εναν φιλο μου PRO 2009 μπορει καποιος να μ εξηγηση πως 8α εγκαταστησω το hamachi και τα λοιπα?Ευχαριστω
100 010 00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 preferences>security>block nulnerable windows services να ειναι uncheck, ρεσταρτ το hamachi, καντε ενα share folder στο δισκο σας με full permissions, πηγαιντε start>run και γραψτε την \\5.x.x.x ip (hamachioy) του αντιστοίχου member που θελετε να δειτε δισκο, πατηστε enter και ωχ............. θαυμα........... βλεπω το share folder του αλλου και ανταλλαξτε οτι αρχεια θελετε Υ.Γ. windows firewall>advanced tab το hamachi να ειναι uncheck....... αυτο για το ping αν δεν εχετε δικο σας firewall ή το router σας να κοβει τα icmp packets Υ.Γ. 2 : Αν ο αλλος που θες να μπεις εχει svista και σου βγαζει μηνυμα για pass, πεσ του να βαλει pass και να στο πει
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω!8α Το ρυ8μισω!Και Γω sVISTA εχω και μαλιστα 64bit,,,ειναι προβλημα αυτο?Ξερεις αν το PES2009 παιζει με το hamachi? -----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 01 : 55 : 12----- Μας ζηταει password αλλα τι password ειναι αυτο?Απο τa windows? -----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 02 : 17 : 08----- ok βρηκα τι password η8ελε!
100 010 00 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ..........ok βρηκα τι password η8ελε! Πεστο και σε μας και υποσχομαστε να μη το πουμε πουθενα
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν Στο Λεω Δεν Στο Λεω!χαχα Δεν ειχα καταλαβει οτι εννοεις στο λογαρισμο των γουιντοους!
100 010 00 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν Στο Λεω Δεν Στο Λεω!χαχα Δεν ειχα καταλαβει οτι εννοεις στο λογαρισμο των γουιντοους! Οπως ειπα και προσφατα σε ενα φιλο............. συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.