Σκύμνος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Θέλω να συνδεθώ με ένα φίλο μου, μέσω του hamachi... Να ανταλλάσσουμε αρχεία και να παίξουμε fm 2007. Έχουμε κατεβάσει και εγκαταστήσει το πρόγραμμα, έχουμε φτιάξει δίκτυο, βλέπουμε ο ένας τον άλλο, τσατάρουμε αλλά ούτε ping ούτε browse μεταξύ μας. Μπήκαμε σε ένα άλλο δίκτυο, βρήκαμε ένα μέλος, κάναμε ping και οι δύο σ' αυτόν και όλα εντάξει... Μεταξύ μας όμως τίποτα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;
Vatos_locos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 τα firewall σας αφήνουν το hamachi να στήλει και να πάρει πακέτα ?
Σκύμνος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Πακέτα δεν φαίνεται να διακινούνται. Ωστόσο το έχουμε δοκιμάσει και με απενεργοποιημένα τα firewall.
Σκύμνος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασα προηγούμενες εκδόσεις του hamachi, κοίταξα και το firewall του router, αλλά τζίφος... Θα 'θελα να 'ξερα τι στο καλό θέλει για να παίξει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...
capthookb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Είστε πίσω από router; Μήπως χρειάζεται να κάνετε forward καμία θύρα;
Σκύμνος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ναι. Και οι δύο είμαστε πίσω από router. Αλλά ακολούθησα τις οδηγίες στη σελίδα του portforwarding για να ανοίξω θύρα χωρίς όμως αποτέλεσμα... Το router μου είναι το netgear dg834g.
devout84 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε να πάς στα settings, στο μενού System και να ενεργοποιήσεις την επιλογή Magic Option. Μετά κάνε port forward αυτή την πόρτα που γράφει... Εμένα μόνο έτσι δουλεύει με τα φιλαράκια μου...
Σκύμνος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αφού ευχαριστήσω για το χρόνο σας, περνάω στο ψητό. Στην καινούρια έκδοση του hamachi δεν είδα την επιλογή magic option... Κατέβασα την παλαιότερη έκδοση, το έβαλα και στο router αλλά δυστυχώς δεν έγινε ping...
Σκύμνος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το εξής: Κάνω ping στην ip του φίλου μου, ενώ αυτός δεν μπορεί να κάνει στη δικιά μου. Στο hamachi δεν μπορώ εγώ να κάνω ping ενώ αυτός μπορεί...
asmilon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εχεις ρυθμισει σωστα στατικη ΙΡ στον υπολογιστη ωστε να γινει σωστο port fowrard? Εχει κανει το ιδιο και ο φιλος σου?
Σκύμνος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Στατική; Αφού συνήθως δυναμικές ip έχουμε από τους providers... Πως μπορεί να γίνει αυτό;
asmilon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δε με καταλαβες φιλε μου, εννοω στατικη ΙΡ στον υπολογιστη σου για το LAN σου, οχι στο ιντερνετ... Πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου->Συνδεσεις Δικτυου->Τοπικη συνδεση->Ιδιοτητες->Πρωτοκολλο Ιντερνετ (TCP/IP)->Ιδιοτητες και βαλε: Διυθυνση ΙΡ 192.168.0.10 Μασκα υποδικτυου 255.255.255.0 Προεπιλεγμενη πυλη 192.168.0.1 Προτιμωμενος διακομιστης DNS 192.168.0.1 και μετα ρυθμισε για port foward την port του hamachi στην ΙΡ 192.168.0.10. Και πες και στον φιλο σου να κανει το αντιστοιχο με το δικο του ρουτερ. Αν εχει αλλο η Προεπιλεγμενη πυλη και το DNS θα ειναι διαφορετικα, οποτε θα πρεπει να ρυθμισει και την αναλογη ΙΡ...
Σκύμνος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, με τα πολλά καταφέραμε να κάνουμε ping ο ένας στον άλλο. Έφταιγε τελικά το firewall των Windows του φίλου μου. Ωστόσο browse δεν μπόρεσα να κάνω διότι ζητά password. Τι είναι αυτό το password; Τα φώτα σας παιδιά, αν μπορείτε...
asmilon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεις να γραψεις ακριβως το μηνυμα σφαλματος που σου βγαζει? Λογικα θα φταει οτι ο φιλος σου δεν εχει Password και δε εχει απενεργοποιησει την απλη κοινη χρηση αρχειων στα Windows του...
Σκύμνος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Το παραθυράκι που βγάζει είναι το κλασικό παράθυρο των Windows για να κάνεις logon. Στο όνομα χρήστη δεν μπορείς να παρέμβεις. Γράφει:\<όνομα υπολογιστή>\Guest (π.χ. \best\guest\) Το πεδίο του κωδικού είναι άδειο... Σκέφτομαι, φίλε asmilon ότι, όπως πολύ σωστά μου έγραψες παραπάνω, δεν τσεκάραμε αν είναι ενεργοποιημένη η κοινή χρήση αρχείων στη σύνδεση του hamachi... ΥΓ. Στο avatar σου ο Sledgehammer είναι ή κάνω λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.