Komet Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά, Θέλω να αλλάξω δίσκο στο macbook. Από 60 GB που έχω τώρα, να βάλω έναν 120 GB. Έχετε να προτίνεται κάποιο πρόγραμμα που θα με βοηθήσει να μεταφέρω τα πάντα (data, προγράμματα, ρυθμίσεις προγραμμάτων-λειτουργικού), χωρίς να αναγκαστώ να ξαναστείσω το σύστημα? Αν ναι, πώς γίνεται? Αντιγράφω τον παλιό δίσκο σε εξωτερικό δίσκο USB, και μετά βάζω τον νέο δίσκο και bootάρω από τον εξωτερικό και αντιγράφω στον νέο? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Carbon Copy Cloner. http://www.bombich.com/software/ccc.html Δωρεάν.
worldcitizen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 SuperDuper! Bootable Disk Cloning, shareware, αλλά για αντιγραφές ολόκληρου συστήματος τσάμπα... Δοκιμασμένο, άψογη δουλειά..
faltsos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ Το SUPER-DUPER είναι άψογο. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές, αλλά για να δουλέψει θέλει: 1) να το αγοράσεις και 2) εξωτερικό δίσκο Fire Wire
Komet Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Από ότι είδα, το αγοράζεισ μόνο αν θέλεις κάποια extra tools που έχεις, όπως τακτικό back up κλπ. Όσο για το firewire, δεν το είδα πουθενά. Που το είδες?
worldcitizen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μόνο αν θες τα έξτρα που έχει πρέπει να πληρώσεις (Synchronize, Schedule κτλ). Επίσης μπορεί να κάνει boot από USB2.0 (σε PowerPC απ'ότι βλέπω, αλλά και οι Intel δεν νομίζω να μένουν παραπονεμένοι, εξ'άλλου για αλλαγή εσωτερικού σκληρού μιλάμε, όχι για να μπουτάρει απο εξωτερικό) ΕDIT: Ψέμα ψέμα ψέμα! Οι Intel δούλευαν πάντα μια χαρά με το boot από USB2.0
daniel's_saving_grace Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Σύντομα θα τα δοκιμάσω κι εγώ καθώς ο φτωχός 60άρης του macbook θα αφήσει τη θεση του σε έναν άνετο 160άρη WD Scorpio στις 5400!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.