jason88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Ανοιγω το παλιο pc, περιμενω να ανοιξει και η οθονη αλλα τπτ. Βγαινει για λιγο απο το standby, δεν εμφανιζει κατι και μετα ξανα standby. Επισης ακουγονται κατι μπιπ απο την motherboard. Καποιο ηχητικό μηνυμα λαθους πρεπει να ειναι αλλα δεν ξερω τι ακριβως. Η οθονη δεν πιστευω να εχει καποιο προβλημα γιατι αν βγαλω το vga βλεπω ενδειξη για το signal cable. Δυστυχως δεν εχω καποια αλλη καρτα γραφικων να καθεται ωστε να δω αν σιγουρα το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων. Πληροφοριες συστηματος: pIII 450 mhz - elite motherboard me tsip της via αν θυμαμαι καλα - hercules 3D prophet II 64mb
mihalakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Χρησιμοποιείς ακόμα τέτοιο μηχάνημα φίλε μου?Είσαι ήρωας Πόσα μπιπ κάνει ο υπολογιστής? Υπάρχει διαφορά στο είδος του μπιπ γιατί κάποια μπιπ υποδηλώνουν πρόβλημα μνήμης και κάποια άλλα πρόβλημα κάρτας γραφικών. Σημείωση: Όπου γράφω μπιπ δεν σημαίνει οτι βρίζω
jason88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Χρησιμοποιείς ακόμα τέτοιο μηχάνημα φίλε μου?Είσαι ήρωας Πόσα μπιπ κάνει ο υπολογιστής? Υπάρχει διαφορά στο είδος του μπιπ γιατί κάποια μπιπ υποδηλώνουν πρόβλημα μνήμης και κάποια άλλα πρόβλημα κάρτας γραφικών. Σημείωση: Όπου γράφω μπιπ δεν σημαίνει οτι βρίζω Για πληκτρολογηση κειμενων μια χαρα παει το εργαλείο! Πηγαινε μαλλον.. :???: Ηχογραφησα τα μπιπ με το κινητο και το ανεβασα εδω >> http://david-pye.com/wap/moboerror.amr
mihalakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Για αρχή δοκίμασε το πληκτρολόγιο να δεις μήπως δεν κάνει σωστή επαφή... Αν δεν είναι αυτό μάλλον έχεις πρόβλημα με τη μνήμη. Δοκίμασε μια άλλη αν έχεις, ή αν έχεις πάνω από ένα τσιπάκια μνήμης στον υπολογιστή δοκίμασε με ένα μόνο και κάνε συνδυασμούς Επίσης απ'ότι ξέρω διαφορετικά μπιπ κάνουν οι mobo με ΑΜΙ bios και άλλο αυτα που έχουν Award kai Phoenix. Π.χ αν η μητρική σου έχει ένα από τα 2 τελευταία bios το 1 μακρύ και 3 σύντομα μπιπ σημαίνουν πληκτρολόγιο ή κάρτα γραφικών. Αν έχεις ΑΜΙ bios αυτό το μπιπ σημαίνει μνήμη.Δες και πες....
jason88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Το bios ειναι Phoenix. Επομενως αν ηταν το πληκτρολογιο θα ειχα visual. Αρα η herculara μας αφησε τελικα χρονους.. Κριμα, καλη καρτουλα.. Την πηρα πριν 3χρονια used για 10ευρω... Μπορεις να μου προτείνεις ετσι κατι καλυτερο για το συστημα? Κατι στα μετρα του οχι να υπολειτουργει πολυ...
mihalakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Επειδή το μηχάνημά σου είναι ηλικιωμένο δεν ξέρω αν η μητρική σου έχει AGP V1.0, h AGP V2.0. Οι κάρτες που κυκλοφορούν τώρα είναι AGP 3.0 που υποστηρίζουν AGP 1Χ, 2Χ, 4X και 8Χ ενώ το AGP v1.0 υποστήριζε 1Χ και 2Χ. Το 2.0 υποστήριζε 1Χ,2Χ,4Χ.Έχω την εντύπωση οτι το κάθε εκδοση του AGP έδινε και διαφορετικές τάσεις στις κάρτες γραφικών και ίσως να είχαν μικροδιαφορές στο AGP slot έτσι ώστε μια κάρτα γραφικών για AGP v3.0 να μην κούμπωνε σε μητρική με 1.0, ή 2.0. το σίγουρο είναι οτι η μητρική σου έχει ΑGP v1.0, h AGP v2.0
Italos20v Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Oi kainouries AGP kartes einai 1.5V kai de tha paiksoune se mobo me 3.3V pou itane ta prwta AGP. Opws kai to anapodo den ginetai episis, giayto min tyxon pas na pareis kammia kainouria oso fthini ki an tin vreis, an ypothesoume oti exeis AGP.
mihalakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Oi kainouries AGP kartes einai 1.5V kai de tha paiksoune se mobo me 3.3V pou itane ta prwta AGP. Opws kai to anapodo den ginetai episis, giayto min tyxon pas na pareis kammia kainouria oso fthini ki an tin vreis, an ypothesoume oti exeis AGP. όπως πολύ σωστά το έθεσε ο ιταλόφιλος φίλος μου παραπάνω (παρεπιπτόντως σε πάω λόγω των πεποιθήσεών σου στο ζήτημα των αυτοκινήτων, αλλά άσχετο) το agp v1 δούλευε με 3.3ν, το 2.0 με 1.5ν και το 3.0 απ'οτι ξέρω με 0.8ν
jason88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 χαχα μ'αρεσει που ρωτησα στο πλαισιο τι καρτα μπορω να βαλω πανω και μου λενε οποιαδηποτε AGP απλα θα υπολειτουργει! να 'στε καλα ρε παιδια. λοιπον η μητρικη ειναι της Elitegroup και συγκεκριμενα η P6BAT-A+. Εχει slot1 και 374. Στο manual -που παλι καλα ειχα φυλαξει σε pdf- βρηκα το παρακατω "It is AGP Rev. 1 compliant and supports 3.3v AGP devices operating over a 66/133 MHz bus." Ποιες ειναι τωρα οι γνωστες 3.3v ΑGP καρτες γραφικων της εποχης εκεινης? Παντως -θεωρητικα μιλαω- αν η AGP θυρα της μητρικης μπορουσε να ελενξει την ταση ωστε να δίνει μικροτερη θα μπορουσαν να μπουν και οι πιο εξελιγμενες καρτες πανω της..
mihalakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου πήγαινε εκεί http://www.directron.com/15agpguide.html και θα δεις οτι υπάρχουν διαφορές και στο σλοτ της κάρτας οπότε μάλλον δεν θα μπαίνουν πιο καινούριες κάρτες γραφικών. Αυτή που είχες στο μηχάνημά σου ήταν geforce 2mx?αν ήταν έτσι τότε θα μπορείς να βάλεις σίγουρα μέχρι και gf2 και ίσως και gf3.
Isobitis_r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 basika an akoys mpip apo mombo na ksereis genika.... anoikse to case bgale kai ksana bale mnimes, vga, elenkse an h psixtra toy cpu ka8ete swsta panw sto cpu. Se periptwsh poy den deis fws, afise mono mia mnimi panw kai enalaktika allakse thn 8eseis (se periptwsi poy exeis 2 dimmakia) Genika psakse to kala an ontws ftaiei h vga soy, dokimase thn se kapoio allo pc an mporeis. An eisai tyxeros kapoy prepei na exw mia msi gforce 2mx, an den breis tpt se magazia steile moy ena pm na sinenoithoume. Filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.