Προς το περιεχόμενο

Reported C2D Temperatures - ΕΡΩΤΗΣΗ

BiSoNaSs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους.

Θα ήθελα να συζητήσουμε ένα θεματακι που με απασχολεί.

Έχω έναν Ε6000 σε ένα P5B deluxe wifi .

Με default bios και stock ψήκτρα , το Asus probe, έδειχνε ,35C Idle και έφτανε το πολύ 45-46 μετά από πολλές ώρες GAMING. Χωρίς ειδικό πρόγραμμα για stressarisma της CPU.

Κάποια στιγμή κάνω Overclock με 333 x 9 , 1:1 ratio μνήμης . (Τα Volt Δεν μας απασχολούν άλλο είναι το θέμα.) και έδειχνε το asus probe 46 idle και ακούμπαγε οριακά το 60 (Συνήθως έμενε στο 59c ) όταν έτρεχα S&M Long test σε 100% load.

Τέλος πάντων έριξα λίγο το vcore, παρέμεινε stable και έπεσε και 1-2C ακόμα το full stressed Temp .

Πάω λοιπόν και παίρνω ένα Big typhoon VX και το βάζω.

Και βλέπω idle 30-31C kai full stressed me S&M sto 49-50C . Κυριλέ λέω.

Εκείνη την περίοδο βρίσκω και κατεβάζω το Coretemp 0.93 και το Intel TAT .

Τα τρέχω και παρατηρώ το εξής. Αν και το Asus probe Συμφωνούσε (περίεργο μου φάνηκε) τα 2 core sto idle είχαν μια διαφορά 3-4C .. px σε idle exw

29C core 0

25C core 1 30C έδειχνε το Asus probe.

Και σε full stress me S&M

49 core 0

46 core 1 49-50 να παίζει το Asus probe.

Έχω συνεχεία μια διαφορά στα Cores 2-4C είτε είναι both 0 Load είτε είναι Both 100% load.

Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτό συμβαίνει και σε σας , δηλαδή έτσι απλά δουλεύουν τα cores..

H μήπως δεν έχει προσάρμοση τέλεια η ψήκτρα. Είναι και πολύ βαριά και γενικά κρέμεται βάρος. Αν και την έχω δέσει από την μπάρα πάνω να μην ρίχνει όλο το βάρος της προς τα κάτω και Stressarei to m/b .

Και κάτι άλλο. ¨Μπορεί το big typhoon Να κάνει καλή δουλειά με την cpu. Αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει ανεβάσει λίγο το Motherboard Temp .. To Probe σε 3 ώρες stress μου πάει 34 .. Χωρίς O/C άντε να πάει 31-32 , έχω την εντύπωση ότι δεν πέρναγε το 30 με Stock Ψήκτρα… Πείτε μου λίγο τη Temps έχετε στο Motherboard. (Asus p5b deluxe users)

Thanks.

Δημοσ.

Ρε bill μην τσαντιζεσαι, γεννηθηκε κανενας ξεροντας την θερμοκρασία του C2D? Εσυ μπορει να το εχεις πει 8,704 φορές, ο άλλος τώρα ξεκιναει τα πρώτα βηματα στο forum (27 μυνηματα).

Ηρεμησε λίγο :-)

Δημοσ.
Το έχουμε πεί ένα γ*****νο δισεκατομμύρια φορές,

για να βλέπεις την κανονική θερμοκρασία του επεξεργαστή χρησιμοποιείς το CoreTemp [ http://thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp ].

Καλα ρε μαγκα. Τι πίνεις και δεν δίνεις και σε μας.

Γραφω σε καμια ξένη γλώσσα ?? Εχεις προβλημα με τα ελληνικά ? Μηπως πρεπει να τα γραψω Greeklish για να τα καταλαβεις καλυτερα ?

Η απλα "ένα γ*****νο δισεκατομμύριο φορές" που θα απαντησεις σε post, θα το κάνεις Χωρις Καν να έχεις διαβάσει την ερωτηση ?.

Το Ερωτημα μου είναι γιατι το CORETEMP .. helloooooo.. CORETEMP you know. μου εμφανιζει συνεχεια 3-4 Βαθμους Διαφορά στους Πυρήνες.

Αμα το θές σε καμια ξένη γλώσσα να μας το πεις να στο μεταφράσω.

Δημοσ.

απ'ότι διαβάζω και σε άλλα φορα είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα 2 cores, nothing to worry about. κατά τα άλλα οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ καλές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...