gotchagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Σκέφτομαι μέσα στις γιορτές να αγοράσω το Asus x50. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το εν λόγω CD-ROM, και ότι είναι καταπληκτικό για audio exctraction.<P>Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
tiger Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 to exo egv edv kai peripou 6 mines , einai ontos para poli kalo kai den exei parousiasi pote problima mexri tvra , diabazi akoma kai kakogramena cd pou alla cd den ta katafernoun , einai ontos mia poli kali epilogi gia agora.<BR>
Sean Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Φίλε Gotchagr,<BR>σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω αυτό το CD-ROM...<BR>Έχω βρει αυτό το σχετικό review: <A HREF="http://firingsquad.gamers.com/hardware/asus50xmax/default.asp" TARGET=_blank>http://firingsquad.gamers.com/hardware/asus50xmax/default.asp</A> <P>Προτείνω να το συγκρίνεις με αυτό το CD-ROM: <A HREF="http://firingsquad.gamers.com/hardware/kenwood52xtruex/default.asp" TARGET=_blank>http://firingsquad.gamers.com/hardware/kenwood52xtruex/default.asp</A> <BR>(Kenwood 52X TrueX CD-ROM)<P>Τα συμπεράσματα δικά σου... <P>Ελπίζω να σε βοήθησα....<BR><P>------------------<BR><FONT face="Comic Sans MS"><B>insomnia</B>: (ουσ.) αϋπνία<BR><B>insomniac</B>: (ουσ.) πάσχων από αϋπνία</FONT f>
Vurt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Το έχω εδώ και ένα μήνα. Είναι πολύ γρήγορο στην αντιγραφή αρχείων αλλά αργεί λίγο μέχρι να το κάνει access ο υπολογιστής (π.χ. στην εξερεύνηση των windows όταν βάζεις νέο cd μέσα...). Το audiograbber 1.6 δίνει ταχύτητα DAO x13 το ανώτερο και μερικές φορές έχω διαπιστώσει λάθη στα τραγούδια που αντιγράφηκαν. Πριν απ'αυτό είχα το Teac 532E-A. Για καλό DAO μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την αγορά DVD... <BR>
Imagine Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Έχω το ASUS 50x περισσότερο από ένα χρόνο και δεν έχω κανένα παράπονο. Από την δική μοθ εμπειρία όμως, ενώ είναι ταχύτατο σε αντιγραφή αρχείων, σε DAO δεν με εντυπωσίασε...οι ταχύτητες σύμφωνα πάντα με το Audiocatalyst είναι μεταξύ 8 και 11,5x ανάλογα με το CD και την θέση του track στο δίσκο. Και λέω δεν με εντυπωσίασε γιατί το προηγούμενο CD drive μου, ένα Philips 36x είχε σταθερά ανώτερες επιδόσεις DAO (είχε διπλάσιο buffer) και ας το είχα 2 χρόνια μέχρι τελικά να καεί!<BR>Γενικά, αν θες τον απόλυτο δείκτη DAO πάρε ένα DVD ή το Κenwood 72x. DVD βέβαια βρίσκεις και φθηνότερα από το 72αρι και βλέπεις και την ταινιούλα σου...<P>Imagine
sado Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Ειναι πολυ καλό παρ' το! Το εχω στην δουλεια μου.
Bennito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Κι εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Το έχω πάνω από 6 μήνες, κανένα πρόβλημα και διαβάζει τα ΠΑΝΤΑ. Στο Audiocatalyst έφτασα μέχρι 17x. (Το παλιό Creative 52x δεν διάβαζε ούτε τα μισά CD. Σούπερ μούφα).
gotchagr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Ευχαριστώ καταρχήν όλα τα παιδιά που απάντησαν... <P>DVD έχω, το Hitachi 2500 και σε Catalyst έχω πιάσει και ταχύτητες Χ22 ! ! !<P>Τελικά το αγόρασα γιατί το είχα πηδήξει το DVD και χρειαζόμουν ένα καλό CD-ROM να υπάρχει...
sakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Και εγώ ένα Hitachi GD-2500 έχω και πάει μια χαρά. Βέβαια είναι λίγο αρχαίο αλλά την κάνει τη δουλειά του.<BR>Αλλά το επόμενο που θα πάρω, μάλλον θα είναι CD-RW και κατα πάσα πιθανότητα Plextor.<P>Να κάνω μία (ίσως χαζή) ερώτηση ;<P>Τι σημαίνει DAO ;<P> Sakis
gotchagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sakis:<BR><B>Και εγώ ένα Hitachi GD-2500 έχω και πάει μια χαρά. Βέβαια είναι λίγο αρχαίο αλλά την κάνει τη δουλειά του.<BR>Αλλά το επόμενο που θα πάρω, μάλλον θα είναι CD-RW και κατα πάσα πιθανότητα Plextor.<P>Να κάνω μία (ίσως χαζή) ερώτηση ;<P>Τι σημαίνει DAO ;<P> Sakis </B><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Σε πληροφορώ φίλε μου, ότι το 2500 κάνει καλύτερα την δουλειά του από πολλά καινούρια και σύγχρονα DVD...<P>Εγώ πλέον έχω τον ακόλουθο εξοπλισμό:<P>- CD-ROM: Asus x50<BR>- DVD-ROM: Hitachi GD-2500 x4<BR>- CD-RW: Plextor 12X1X032 atapi<BR>
stamatoulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sakis:<BR><B>Τι σημαίνει DAO ;<BR> Sakis </B><HR></BLOCKQUOTE><P><B>Digital Audio Output</B><P>Diladi poso grigora apo ena cd mousikis kanis metatropi se mp3. I taxitita.<P><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>
Vurt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2000 Μάλλον μας ξέφυγε λίγο... DAE είναι το σωστό ακρωνύμιο του Digital Audio Extraction και είναι η ταχύτητα εξαγωγής μουσικού σήματος δηλ. αντιγραφής audio απ'το CD στον σκληρό (και όχι μετατροπής σε MP3 που είναι κάτι διαφορετικό).
KoMoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2000 Ta pragmata einai poly apla afou 8a to pareis twra stis giortes dwse mia kai kalh pola leyta na kaneis thn douleia sou gia panta.....<BR>o logos gia to plexteor to 40x to scsi to opoio mazi me scsi controlet (2904) 8a sou er8ei katw apo 45.000.mila gia endi3eis sto audiocatalyst,....xamhloterh 18 kai mou exei ftasei ws 42x nai malista 42x ayta h apofash dikia sou!!!
gotchagr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Komos:<BR><B>Ta pragmata einai poly apla afou 8a to pareis twra stis giortes dwse mia kai kalh pola leyta na kaneis thn douleia sou gia panta.....<BR>o logos gia to plexteor to 40x to scsi to opoio mazi me scsi controlet (2904) 8a sou er8ei katw apo 45.000.mila gia endi3eis sto audiocatalyst,....xamhloterh 18 kai mou exei ftasei ws 42x nai malista 42x ayta h apofash dikia sou!!!</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Φίλε μου το αγόρασα ήδη... Δεν ήθελα να προβώ σε μια τέτοια αγορά γιατί τα χρήματα που θα πάρω τώρα πρέπει να "κατατεθούν" και αλλού! Πάντως δεν έχω κάψα με το audio extraction... Και με X15 ταχύτητα την κάνω την δουλειά μου...<P>Πάντως το Asus είναι φασαριόζικος... <P>
privateer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2000 Edo kai mia evdomada exo pare to Asus 50x kai mboro na po oti axizei ta lefta tou. Diavazei ola ta cd akoma kai kakogrammena kai einai taxitato alla........<BR>Kanei poli 8orivo les kai apogeionetai kanena jet. An exeresoume loipon auto pisteuo oti einai to kalitero cdr gia ta lefta pou kanei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.