Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη ήχου σε AVI

jkont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω σε αρχείο AVI να προσθέσω τη δική μου ηχητική μπάντα ( την έχω σε MP3) διαγράφοντας την προϋπάρχουσα μπάντα.

Ποιός ξέρει πώς θα το κάνω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορείς με το VDub mp3 freeze (θα το βρεις εδώ www.kastel.gr στα Downloads):

File>Open video file (διαλέγεις το avi)

Audio>Mp3 audio (επιλέγεις το νέο mp3 audio)

Video> Direct stream copy

Audio>Direct stream copy

Και τέλος File>Save AVI

Αυτό ήταν.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος, απλά δε θα μπορείς να χειριστείς το video stream σε άλλο mode πέραν του Direct Stream Copy. Εσύ άλλο audio stream θες να προσθέσεις, ούτως ή άλλως σε Direct Stream Copy θα δούλευες όσον αφορά το video stream...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Εγώ θέλω πάντως να προσθέσω τον ήχο που θέλω (μια ελληνικά μπάντα που την έχω σε MP3) και μετά το τελικό AVI να το μετατρέψω σε DVD (χρησιμοποιώ το Nerovisionexpress).

Τι κάνω τελικά; Άν κατεβάσω τον codec θα μπορέσω να δουλέψω;

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Εγώ θέλω πάντως να προσθέσω τον ήχο που θέλω (μια ελληνικά μπάντα που την έχω σε MP3) και μετά το τελικό AVI να το μετατρέψω σε DVD (χρησιμοποιώ το Nerovisionexpress).

Τι κάνω τελικά; Άν κατεβάσω τον codec θα μπορέσω να δουλέψω;

Μάλλον ναι. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το ConvertXtoDVD να προσθέσεις τον ήχο που θες και να το κάνεις απευθείας DVD. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις 2 αρχεία ήχου (το αυθεντικό και το δικό σου) και θα επιλέγεις εσύ ποιο θες να παίζει.

Δημοσ.

Μπορείς και χωρίς τον codec, αλλά αφού επιμένεις, ο τελευταίος XviD θα κάνει δουλειά για video stream με DIV3 FourCC (αν κάποιος δεν πείραξε το FourCC, λογικά έχει συμπιεσθεί με τον πανάρχαιο DivX 3.11!!!)

Δες και αυτόν τον οδηγό: http://www.doom9.org/virtualdub_procedures.htm#mp3mux

Για μετατροπή σε DVD, υπάρχουν επίσης πολλά freeware frontends, που χρησιμοποιούν τον HC encoder, π.χ. AVI2DVD, The FilmMachine

Δημοσ.

Πάντως το VirtualDubMod μου βγάζει κατά το άνοιγμα του Avi το μύνημα...

Couldn't locate decompressor for format 'AP41' [microsoft High-Speed MPEG4 V3 (Hack:AngelPotion definitive)]

Δημοσ.

Όπως έγραψα κ πιο πάνω, δε θα σε εμποδίσει να προσθέσεις το audio stream που θέλεις. Αγνόησέ το.

(Το βίντεό σου τελικά έγινε με πιο παλιό codec απ'ότι νόμιζα...Ούτε καν DivX 3. AngelPotion? Από το '00 έχω να τον ακούσω αυτόν τον codec...)

Δημοσ.
Όπως έγραψα κ πιο πάνω, δε θα σε εμποδίσει να προσθέσεις το audio stream που θέλεις. Αγνόησέ το.

(Το βίντεό σου τελικά έγινε με πιο παλιό codec απ'ότι νόμιζα...Ούτε καν DivX 3. AngelPotion? Από το '00 έχω να τον ακούσω αυτόν τον codec...)

Άκου τον parsifal και προχώρα.

Δημοσ.

Όλα αυτά γίνονται , δηλ.αγνοόντας το μύνημα, το audio stream προστίθεται από το ViltualDubMod.

Όμως δεν ανοίγει το αρχείο (ούτε το αρχικό ούτε το νέο με το νέο stream) το NeroVisionExpress. Εκεί κολλάω τώρα .

Δημοσ.

Για να κάνεις το avi, DVD δοκίμασε ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από το ΝeroVisionExpress για τα αρχεία που μπορούν να διαχειριστούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...