Προς το περιεχόμενο

To PC kollaei???

Nidoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yphrxe ena thread me ayto ton titlo apo ton ''Sakis''.Xathike?Xthes arga to vrady to diavasa.Lete oneiro na htan? hahahahha.Poy einai?

Les???As epivevaiosei kapoios oti yphrxe kyrioi....arxizo na amfivallo smile.gif" border="0 )

Eipame kati hpia xthes alla oxi kai etsi.Thymamai kai leptomereies:Celeron 433 kollaei meta apo 5 lepta ktlp.hahhaahaha.Gyro stis 3-3:30... smile.gif" border="0 <p>[ 20-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Nidoc ]<p>[ 20-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Nidoc ]</p>

Δημοσ.

Τελικά αυτό το pc είναι καταραμένο. Είχα μια τελευταία ελπίδα με τους insomniacs πάει κι αυτή! ʼντε τώρα να βρω τεχνικό της προκοπής να μου το φτιάξει, θα μου πουν όλοι πέτα το, λες και το βρήκα στο δρόμο. Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ελπίζω να μη σβηστεί κι αυτό το topic. Μια φορά στα χίλια χρόνια γράφω στο forum άμα μου τα σβήνεται κιόλας. frown.gif" border="0

Δημοσ.

Ε, όχι! Απαράδεκτο! Τώτα συνειδητοποιώ γιατί στο forum γίνεται τις πο$%%#@#$^@νας...όλοι σούρα μπαίνεται εδώ μέσα και απαντάτε ότι νά 'ναι!!!<p>Τέρμα...θα σας κάνω όλους ban και θα γράφ...χικ...φω μόνος μου...<p>Το thread ούτε που το είδα...ποιος από τους 2 σας το πήρε;<p>Αν το celeron κολλάει πέταμα! Στο σπίτι μου απ' έξω αλλά στείλτε και κάνα SMS ωρίτσα νωρίτερα γιατί έχει και άλλους hardware-ρακοσυλλέκτες...αει με το καλό...<p>Imagine

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Ε, όχι! Απαράδεκτο! Τώτα συνειδητοποιώ γιατί στο forum γίνεται τις πο$%%#@#$^@νας...όλοι σούρα μπαίνεται εδώ μέσα και απαντάτε ότι νά 'ναι!!!

Τέρμα...θα σας κάνω όλους ban και θα γράφ...χικ...φω μόνος μου...<p>Το thread ούτε που το είδα...ποιος από τους 2 σας το πήρε;<hr></blockquote>

Ego apla prospathisa na vohthiso ton Saki xoris xik kai mik k.Imagine(me olo to sevasmo) kai sigoyra h apanthsh moy den htan ''oti na'nai''.Thn yparxh toy thread,pera apo thn plaka,mporei na thn epivevaiosei kai o Yositosi.Ola ayta vevaia oxi dioti moy prokalei tromo to pithano ban,alla dioti etsi einai.Kapoios gia kapoio logo poy den mporo na gnorizo(o NeteD htan online ekeinh thn ora)esvhse to sygkekrimeno thread.Ego pantos xik den egrapsa......pera apo thn plaka k Imagine.

Ta sevh moy.<p>[ 20-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Nidoc ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Τελικά αυτό το pc είναι καταραμένο. Είχα μια τελευταία ελπίδα με τους insomniacs πάει κι αυτή! ʼντε τώρα να βρω τεχνικό της προκοπής να μου το φτιάξει, θα μου πουν όλοι πέτα το, λες και το βρήκα στο δρόμο. Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ελπίζω να μη σβηστεί κι αυτό το topic. Μια φορά στα χίλια χρόνια γράφω στο forum άμα μου τα σβήνεται κιόλας. <hr></blockquote>

Loipon Saki gia na voithisoyme xreiazontai kapoies leptomereies:

1)Mhtrikh : poio chipset h an de xereis ti marka kati...

2)Mnhmh : posh?

Genika leptomereies toy hardware.Emena moy fainetai h' kakh egkatastash(drivers toy chipset ATA controller ktlp) h' provlhma me th mnhmh(provlhmatikh h ligh).

Giati mplekeis me Win2000 an de xereis pos na ta egkatasthseis.Exoyn douleia ta 2000,den einai oute 98 oyte ME poso mallon oyte XP.<p>[ 21-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Nidoc ]</p>

Δημοσ.

LOL LOL LOL<p>Ρε παιδιά,

μια στις τόσες είπα να γράψω μια μαλακία στο forum να γελάσουμε λίγο και με πήρατε από τα μούτρα!!<p>Αν είναι δυνατόν φίλε Nidoc να φας ban από μένα για "λόγους σούρας"!!! Χαλαρώστε λίγο...απλά το 1ο Post του thread μου φάνηκε λίγο κομικό και απάντησα ανάλογα...συγνώμη αν παρεξηγούμε αλλά δεν φταίω μόνο εγώ...ασυμβατότητα χούμορ φαίνεται...<p>Imagine

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Ρε παιδιά,

μια στις τόσες είπα να γράψω μια μαλακία στο forum να γελάσουμε λίγο και με πήρατε από τα μούτρα!!<p>Αν είναι δυνατόν φίλε Nidoc να φας ban από μένα για "λόγους σούρας"!!! Χαλαρώστε λίγο...απλά το 1ο Post του thread μου φάνηκε λίγο κομικό και απάντησα ανάλογα...συγνώμη αν παρεξηγούμε αλλά δεν φταίω μόνο εγώ...ασυμβατότητα χούμορ φαίνεται...<p>Imagine<hr></blockquote>

Hahahaahaha,vale vre anthrope moy kai kanena apo toys kitrinoys typoys poy gelane na katalavo....o graptos logos einai eykola parexhghsimos.H fylh ton xamogelaston kitrinon den vghke tyxaia.Akyro to piashmo apo ta moytra kai ta kanthlia poy akoyses Imagine,dioti ta akoyses file moy,adika opos fainetai.Os PAOKtshs poy sevetai ton eayto toy ta kanthlia moy vgainoyn xereis kapos eykola.Eytyxos loipon poy den egrapsa kai tipota xeirotero....hahahaha.Re Imagine ti akoyses alla den eides grammeno... grin.gif" border="0

Ola OK loipon..<p> wink.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0<p>[ 21-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Nidoc ]</p>

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε nidoc, έχουμε και λέμε:

M/B Elite B6BAT-A+

CPU Celeron 433

Μνήμη 128mb/100

VGA NVIDIA RIVA TNT2

SB LIVE PLAYER

HD FUJ 10.2GB

Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν ξεκινάω το pc φορτώνουν τα windows και δουλεύουν κανονικά. Κάποια στιγμή όμως το μηχάνημα κολλάει τελείως και το μόνο που δουλεύει είναι το ποντίκι. Το πότε θα κολλήσει είναι άσχετο με το τι κάνω, δηλαδή δεν κολλάει μόνο στα παιχνίδια ή στο internet κολλάει όποτε θέλει και συνήθως κάνει από μισή μέχρι δυο ώρες. Το περίεργο είναι ότι άμα το αφήσω χωρίς να κάνω τίποτα τότε θα κολλήσει σίγουρα σε 5-10 λεπτά το πολύ. Και ένα άλλο περίεργο είναι ότι όταν μετακινώ το ποντίκι, μετά το κόλλημα, ακούγεται ένας θόρυβος από το μεγάφωνο του pc σαν τρίξιμο. Έχω αλλάξει μνήμη και VGA και πριν λίγο καιρό είχα αλλάξει και τροφοδοτικό γιατί κάηκε. Καμιά ιδέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...