Προς το περιεχόμενο

Mια γνώμη

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω επειγόντος να αγοράσω κάρτα γραφικών. Καλύτερα 6600GT ή 6600 απλή η να πάρω καινούργια 7300GS ή 7300GT??? Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά γύρω στα 50-60 ευρώ. Απλά η 7300GS θα με βόλευε γιατί μπορώ και τώρα να πάω να την πάρω απο μαγαζί ενώ για την 6600 θα πρέπει να ψάξω και την βιάζομαι μιας και έχω όλα τα άλλα εκτός από κάρτα γραφικών και ξέρετε πως είναι να περιμένεις...

Α και θέλω η κάρτα γραφικών να έχει επιδόσεις τουλάχιστον ισάξιες με την 6600GT και καλύτερες...

Δημοσ.

Ολα δικά σου τα θέλεις!!!! Πέρα απο την πλάκα θα θα σου έλεγα να μην πάρεις με τιποτα 6600, με τίποτα. H 7300GT ξέρω οτι ειναι ελαχιστα καλύτερη απο την 6600 αλλά δεν φτανει την 6600GT...

Ελπίζω να σε βοήθησα

Δημοσ.

Άρα καλύτερα να πάρω 6600GT ε; Γμτ δεν βρίσκω μεταχειρισμένη στην θεσσαλονίκη για άμεση αγορά. Λες να μείνω ένα σαββατοκύριακο χωρίς PC και να βλέπω το καινούργιο να σκονίζετε;;; Αααααααααααααααα! :)

Α, επίσης τόσο καιρό δούλευα με FX5200 οπότε δεν έχω και τρελές απαιτήσεις. Αλλά αν με τα ίδια λεφτά παίρνω 6600GT και είναι πολύ καλύτερη από 7300GS ή 7300GT τότε θα προτιμήσω την 6600GT..

Δημοσ.

Αν εχεις ορεξη ψαξε (adslgr.com - thelab.gr και φυσικα στο insomnia) στις αγγελίες. Ειχα δει ενα τύπο που ποyλούσε με 70Ε! Θα εψαχνα εγώ για σενα αλλα εχω dial-up και καταλαβαινεις.

Δημοσ.

φιλε έχω εγώ μια Pny 6600GT Pci-e στα 70 euro αλλα είναι αθήνα και την δίνει ένα φιλαράκι μου αν κανεις ψήνεσαι στείλε μου ένα pm να σου πω τον αριθμό του να συνεννοηθείτε πως μπορείς να την πάρεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Αγόρασα μια ASUS Ν6600GT PCI-e με 50 ευρώ και εγγύηση ακόμα 1.5 χρόνο. Ευχαριστώ. 70 δεν θα έδεινα ποτέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...