HER_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω το router τις netgear το DG834 και με αυτό κάνω μοίρασμα του internet μου σε δυο υπολογιστές. Έχουν κανονικά και οι 2 υπολογιστές internet αλλά θέλω μέσω από το router μου να κάνω δίκτυο τους 2 υπολογιστές. Ο ένας συνδέετε μονίμως ασύρματα στο router και ο άλλος πότε ασύρματα και πότε ενσύρματα. Όταν συνδέεται ενσύρματα τότε βλέπω τον δίσκο του άλλου υπολογιστή. Αλλά όταν συνδέομαι ασύρματα τότε δεν μπορώ να δω τον δίσκο. Έκανα ping τον έναν υπολογιστή με τον άλλον για να δω αν έχουν επικοινωνία και δεν μου τον βρήκε. τι θα πρέπει να κάνω ώστε να μπορώ να βλέπω τον δίσκο του αλλού υπολογιστή και ασύρματα μέσω του router μου?? Σας ευχαριστώ
balabush Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall στην ασύρματη κάρτα δικτύου. Επίσης ενεργοποίησε στην ασύρματη κάρτα δικτύου File and Printer Sharing for Microsoft Networks.
HER_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 τα εχω κανει αυτα αλλα τιποτα...καμια αλλη ιδεα??
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 dokimase na kliseis firewall ston router.episis dokimase na doseis karfota ip sto tcp ip tis asirmatis kartas diktiou.episis dokimase na balei b mode sto asirmato anti gia g mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.