understatement Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Κατ' αρχάς συγγνώμη για την ανορθογραφία!!! Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Θυμάμαι να διαβάζω κάτι σχετικό σε αυτό το forum και να γίνεται λόγος για "MUI", αλλά στο search που έκανα δεν μου βγήκαν αποτελέσματα. Ευχαριστώ!
Dklearhos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Κάνε έναν κόπο και διάβασε αυτό το ποστ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=149333&highlight=windows+%E1%EB%EB%E1%E3%DE+%E3%EB%FE%F3%F3%E1%F2 αν και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι που να κάνει πλήρη μετάφραση των αγγλικών windows εκτός απ' το να αγοράσεις την ελληνική έκδοση...:/
asmilon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Το MUI (Multilingual User Interface) δυστυχως δε κανει για μετατροπη απο ελληνικα σε αγγλικα. Ειναι μονο για αγγλικα Windows και αναλαμβανει να μεταφρασει τα διαφορα μενου στην επιθυμητη γλωσσα, πετυχοντας γυρω στο 80% μεταφραση του λειτουργικου απο τα αγγλικα...
madsc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Το MUI (Multilingual User Interface) δυστυχως δε κανει για μετατροπη απο ελληνικα σε αγγλικα. Ειναι μονο για αγγλικα Windows και αναλαμβανει να μεταφρασει τα διαφορα μενου στην επιθυμητη γλωσσα, ... Ακριβώς! Η Ms δίνει τη δυνατότητα αλλαγής γλώσσας του λειτουργικού με MUI πακέτα από ΕΝ σε αρκετές γλώσσες αλλά όχι το αντίστροφο. /sc
fits13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Kai pws akrivws ginetai afto re pedes diladi apo agglika xp se ellinika as poyme? einai ena exe arxeiaki poy apla to trexeis anavathmizei kapoia arxeia kai afto itane h' einai kati poio poliploko? an nai pws akrivws ginetai kai gia poies akrivws ekdoseis twn xp yparxei??
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Kai pws akrivws ginetai afto re pedes diladi apo agglika xp se ellinika as poyme? einai ena exe arxeiaki poy apla to trexeis anavathmizei kapoia arxeia kai afto itane h' einai kati poio poliploko? an nai pws akrivws ginetai kai gia poies akrivws ekdoseis twn xp yparxei?? Τουλαχιστον εγω εχω ενα πακετο για αγγλικα xp pro σε ελληνικα xp pro.
NeithaN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Vasika se cd einai kai kyklwforei an den kanw la8os se 2-3 ekdwseis ka8e mia exei kamposes glwsses... analoga thn glwssa pou 8eleis (tis xwrizei se kathgories) synh8os yparxeis dynatothta na alla3eis perivalon se agglika stis poio polles dianomes gia ellhnika einai panefkolo kaneis eggatastash kai allazeis perivalon apo to Regional And Language Option sto control panel...
Apatewna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Vasika se cd einai kai kyklwforei an den kanw la8os se 2-3 ekdwseis ka8e mia exei kamposes glwsses... analoga thn glwssa pou 8eleis (tis xwrizei se kathgories) synh8os yparxeis dynatothta na alla3eis perivalon se agglika stis poio polles dianomes gia ellhnika einai panefkolo kaneis eggatastash kai allazeis perivalon apo to Regional And Language Option sto control panel... Windows XP MUI CD βρήκα σε φορητό υπολογιστή ενός φίλου. Ήταν συνοδευτικό της αρχικής εγκατάστασης, η οποία έστηνε εξαρχής Αγγλικά ΧΡ και μετά άφηνε το χρήστη να διαλέξει τη γλώσσα που ήθελε. Η μετατροπή γίνεται από αγγλικά προς διάφορες άλλες γλώσσες αλλά όχι το αντίστροφο. Πίνακας Ελέγχου, Regional and Language Settings, Langugage Tab Εκεί βλέπουμε την καρτέλλα να έχει κενό από τη μέση και κάτω. Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για αλλαγή γλώσσας από Αγγλικά σε οτιδήποτε άλλο (νομίζω έχει κάπου 6 γλώσσες το ΜUI CD). Για πλάκα θυμάμαι είχα βάλει την αραβική γλώσσα και το Start εμφανίστηκε κάτω ΔΕΞΙΑ στην οθόνη, αρα μάλλον δουλεύει καλά.
NeithaN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εκεί βλέπουμε την καρτέλλα να έχει κενό από τη μέση και κάτω. Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για αλλαγή γλώσσας από Αγγλικά σε οτιδήποτε άλλο (νομίζω έχει κάπου 6 γλώσσες το ΜUI CD). file apatewna ontws oi glwsses kapote htan 6 twra einai 23... kai nai den einai 1 cd einai poio polla ologlhro to MUI pack gia olles tis glwsses...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.